• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkontess' in Ojeleri (resimli)

Kızlar ben ojeyi iki kat sürüyorum hep ve üstünden 2 saat geçmesine rağmen yatınca ellerimi yastığın altına sokuyorum demek ki yastığın izleri hep çıkıyor ojeme....
Böyle çizgi çizgi dalgalı dalgalı oluyor hep..
Nasıl pürüzsüz oluyor sizinkiler... Saat kaç oldu şu an hala bekliyorum ellerimde oje bişi olmasın yatınca diye :50:

Kızlar ben ojeyi iki kat sürüyorum hep ve üstünden 2 saat geçmesine rağmen yatınca ellerimi yastığın altına sokuyorum demek ki yastığın izleri hep çıkıyor ojeme....
Nasıl pürüzsüz oluyor sizinkiler... Saat kaç oldu şu an hala bekliyorum ellerimde oje bişi olmasın yatınca diye :50:

ayni seyler bendede oluyor ve ben 3-4 saat sonra yatsam bile bu oluyor bende merak ettim diger arkadaslar ne yapiyorlar :49::49:

ayni seyler bendede oluyor ve ben 3-4 saat sonra yatsam bile bu oluyor bende merak ettim diger arkadaslar ne yapiyorlar :49::49:

Mesela şu an gözümden uyku akıyor ama biliyorum yatarsam yarın yine maffolucak ojelerim ve sabahın köründe üstünden geçmek zorunda kalıcam o zamanda illa ki bi yere çarpıyor :D

Şimdi bi öneri okusamda yapsam ve yatsam :D

kızlar bakın hele :10: üstteki fotodaki işaret parmağım olana ebru yapmaya çalıştım ama beceremedim pek sanırım çok yoğun oldu sildim.. alttakine de zemine krem rengi sürüp üzerine pembe ve mor baskı yaptım süngerle.. sizce aşagıdaki nasıl duruyo normal hayatta kullaniyim mi yoksa çok mu göz yorar :44:

img0442tile.jpg
çok beğendim egerian :69: nasıl yapıyorsun bu ebru sanatını merak ettim :92:

ben bunu bariz bir şekilde lacivert görüyorum
benim de pc de ve telefonda lacivert görünüyor işte, ama renk mor :120:

ee şişeyle olmuyor ama :84: sürülmüş halini isterimmm :120:

Mesela şu an gözümden uyku akıyor ama biliyorum yatarsam yarın yine maffolucak ojelerim ve sabahın köründe üstünden geçmek zorunda kalıcam o zamanda illa ki bi yere çarpıyor :D

Şimdi bi öneri okusamda yapsam ve yatsam :D

ah ahh bu topicten önce açık renk ojelerimle mutlu mesut yaşardım ama koyu renklerde acayip iz oluyor, akşam 6-7 gibi sürüp gece 2-3 gibi yatınca olmuyor ama varın siz hesaplayın :1:
bir de tecrübeli arkadaşlar golden rose top coat mı öyle bir şey önermişlerdi quick dry da mı yazıyordu üzerinde hatta :44: hala bulamadığımdan kafanızı karıştırmayayım sizin de :18:

benimde öyle oluyor malesef ellerimi dokunmadan yatıyorum öle sızıyom sonra sabaha gene şekilli şekilli ojeden de kaynaklanır 2-3 kat sürüyorsan alttakinin kuruması lazım önce sonra diğer katı geçmen lazım ben arka arkaya sürüyorum el mahkum iz oluyor :(
kurutucu kullanabilirsin ben almadım henüz ya da soğuk suya tutabilirsin ama kurularken gene iz olma ihtimali var

Merhaba arkadaşlar benim tercihim resimdeki oje China Glaze Paint The Town Red. China Glaze hiç vazgeçeyeceğim oje markalarından bir tanesi. Ayrıca tutkunları için bir not düşmek istiyorum artık Türkiye'de satılıyor. Benden söylemesi. Yasak olduğu için yerin ismini vermiyorum hemde 14 TL civarı;)
pttr.jpg

kırmızının tonuna ba yıl dımmm:69:

bahsettiğiniz dalgalanma geçen benim morlu ojede oldu
onun dışında hiç olmuyor
kurutucu da kullanmıyorum:26:
sürerken fırçaya çok çok oje almamaya dikkat ediyorum
ilk kat iyice kurumadan ikinci katı sürmüyorum

Back