kkontess' in Ojeleri (resimli)

Nolamaz, ben geri kalmışım. Akşam saydım 24 taneydi. En kısa zamanda 30 a tamamlamam lazım.:84:

tam 30 değil haftasonu geçmeyi planlıom bi dene taupe renginde oje alcam bi dene mor siyah oje alcam alix avien bir matlaşitırıcı ve oje aldım elften :))) 30-35 arası olur sanıyorum :)))))
geçme beni geçerim seniiiii hehehe

Oje sayimdan dolayi kendimden utandim , kuzum seninde arkandayim yaa beni gecmisin ...
Bi gazla stok yapmam gerek

evet ojelerimi saydım baya bir abartmışım 47 tane ojem varmış..ama oje konusunda kendimi durduramıyorum, daha da bir sürü eksiğim var :))):26:

buda benden olsun ..
she 304 numara
cirlak pembenin biraz koyusu :)

Nolamaz, ben geri kalmışım. Akşam saydım 24 taneydi. En kısa zamanda 30 a tamamlamam lazım.:84:
sayende kınalı kuzu lafı oceli kuzuya dönecek

hahaha sonrada kontesi bu topiği açtığı için dövelim hehehe bizi yoldançıkardı hatun yaaaaa:95:
şiddete hayır! ama yolmaya evet kontessss, you know ve diğer oje manyağı arkadaşlar sizin yüzünüzden akşamları oraya buraya değmeden geziyom, siliyom sürüyom, :84: ne güzel parlatıcıyla geziyodum anca ben :84:

buda benden olsun ..
she 304 numara
cirlak pembenin biraz koyusu :)

ayy bu çok güzelllllll

kızlar yetişmek değil siz beni bu gidişle sollarsınız falla kontes,youknow,choclate sağolsun..
oje iştahımı açıyorlar ,artık 1er 1er değil, 5er 5er almaya başladım ojeleri..:84:
:18::18: en son 3 tene aldıktan sonra bi de 2 tane alınca ardından artık liste şart, liste şart :18: liste şart :18: ama kadıköy'e gidicem yakında nasıl hakim olabilirim ki kendime :18:

alttaki çekimler gayet iyi olmuş canım
simlinin adını sanını şişesini de görebilir miyimm acep

gel bana yetiş sen
sana mıııııııı? aman aman zor :)almayım ben
kızlar yetişmek değil siz beni bu gidişle sollarsınız falla kontes,youknow,choclate sağolsun..
oje iştahımı açıyorlar ,artık 1er 1er değil, 5er 5er almaya başladım ojeleri..:84:
hahaha sana yetişemeyiz kız nasıl geçelim 5er 5er hayatta almam ben :)
kızlar foto çekiminde acemiyim önerileriniz olursa açığım..

alt çekimler güzel olmuş canım ilkini beğenmedim :))))

hehehe evet yaaa bende açık renk ojeler sürerdim hep şimdi rengarenk sürünüom dün süremedim diye üzüldüm mesela bhergün farklı oje olsun hehe

evet ojelerimi saydım baya bir abartmışım 47 tane ojem varmış..ama oje konusunda kendimi durduramıyorum, daha da bir sürü eksiğim var :))):26:

Bu hafta sonu görürsünüz siz, 50'ye tamamlamazsam noliyim.

Abartmış olurum zannımca, şunu iki haftaya yaysam daha güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…