Nolamaz, ben geri kalmışım. Akşam saydım 24 taneydi. En kısa zamanda 30 a tamamlamam lazım.:84:
eve gidince ben de ojelerimi sayıcam merak ettim sizi geçmiş miyim:76:
hahaha sonrada kontesi bu topiği açtığı için dövelim hehehe bizi yoldançıkardı hatun yaaaaa:95:
ay domates kırmızısı çok hoş, narçiçeği de dedikleri bu mu oluyor ?
kontes beni bu hale sen düşürdün kızz hala delirmedim ama yakında delircem sanırım 30 tane ojem olmuş daha fazla artmaz inşallah :)
bu ojemi gördugun kahverengi
çok yakışmış selayım bu :78:buda benden olsun ..
she 304 numara
cirlak pembenin biraz koyusu :)
oooooooooooo sana hayatta yetişemem :))))evet ojelerimi saydım baya bir abartmışım 47 tane ojem varmış..ama oje konusunda kendimi durduramıyorum, daha da bir sürü eksiğim var :))):26:
oooooooooooo sana hayatta yetişemem :))))
oooooooooooo sana hayatta yetişemem :))))
gel bana yetiş sen
alttaki çekimler gayet iyi olmuş canım
simlinin adını sanını şişesini de görebilir miyimm acep
Nolamaz, ben geri kalmışım. Akşam saydım 24 taneydi. En kısa zamanda 30 a tamamlamam lazım.:84:
hahaha sonrada kontesi bu topiği açtığı için dövelim hehehe bizi yoldançıkardı hatun yaaaaa:95:
buda benden olsun ..
she 304 numara
cirlak pembenin biraz koyusu :)
:18::18: en son 3 tene aldıktan sonra bi de 2 tane alınca ardından artık liste şart, liste şart :18: liste şart :18: ama kadıköy'e gidicem yakında nasıl hakim olabilirim ki kendime :18:kızlar yetişmek değil siz beni bu gidişle sollarsınız falla kontes,youknow,choclate sağolsun..
oje iştahımı açıyorlar ,artık 1er 1er değil, 5er 5er almaya başladım ojeleri..:84:
alttaki çekimler gayet iyi olmuş canım
simlinin adını sanını şişesini de görebilir miyimm acep
sana mıııııııı? aman aman zor :)almayım bengel bana yetiş sen
hahaha sana yetişemeyiz kız nasıl geçelim 5er 5er hayatta almam ben :)kızlar yetişmek değil siz beni bu gidişle sollarsınız falla kontes,youknow,choclate sağolsun..
oje iştahımı açıyorlar ,artık 1er 1er değil, 5er 5er almaya başladım ojeleri..:84:
alt çekimler güzel olmuş canım ilkini beğenmedim :))))kızlar foto çekiminde acemiyim önerileriniz olursa açığım..
hehehe evet yaaa bende açık renk ojeler sürerdim hep şimdi rengarenk sürünüom dün süremedim diye üzüldüm mesela bhergün farklı oje olsun hehesayende kınalı kuzu lafı oceli kuzuya dönecek
şiddete hayır! ama yolmaya evet kontessss, you know ve diğer oje manyağı arkadaşlar sizin yüzünüzden akşamları oraya buraya değmeden geziyom, siliyom sürüyom, :84: ne güzel parlatıcıyla geziyodum anca ben :84:
ayy bu çok güzelllllll
:18::18: en son 3 tene aldıktan sonra bi de 2 tane alınca ardından artık liste şart, liste şart :18: liste şart :18: ama kadıköy'e gidicem yakında nasıl hakim olabilirim ki kendime :18:
evet ojelerimi saydım baya bir abartmışım 47 tane ojem varmış..ama oje konusunda kendimi durduramıyorum, daha da bir sürü eksiğim var :))):26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?