kkontess' in Ojeleri (resimli)

selam kızlar fotograf makinem yok ama sansironun 240 numarası tam bir çikolata rengi çok ama çok güzel fırsatınız olursa bi deneyin bir de flormar selection serisi 02 nolu ojesi üstteki mesajdaki ojenin sedeflisi ona da bakın çok güzel hatta ben 4 tırnağıma cikolata birine de bu 02 den sürüyorum çok şık bir kombin oluyo

aa evet çok benziyormuş rengi ama seninki birazcık saydamımsı acaba içine biraz kireç beyazı katsam nasıl olur..daha katı bir kıvama getirmek gerek sanki nasıl olucaksa...

saydamsımı yooo tırnağımda 2 kat var olmadı 3 kat sürersin ama eğer bu ojeye beyaz damlatırsan daha saydam olur

peki nerede bulabilirim o dediğin kremi?

Son düzenleme:
canım akitra ya ösel mesaj atsana nosu kaç bunun diye?
malum oje onunmuş.
böyle aramaktansa hemencicik öğrenmiş olursun.
ben bilmiyorum nosunu.
bu marka hiç kullanmadım.

özel mesaj yazmıştım canım akitra'ya ama malum pazar, ben de alışverişe çıkacaktım, aceleyle belki sizden bilen vardır diye yazmıştım. ama tabii çıkınca alamadım.

akitra yazmış, iki tane varmış mat ojesi sevilla'nın zaten bir siyah bir bordo, ben nette parlak-mat bilgisi bulamadığım için yanlış almayayım diye şey etmiştim haftaya bakarım artık

o oje sevillanın ojesi 7 tl mat oldugu için sürümü biraz zor bence claireste aynı renk var onu al üzerinede matlastırıcı al yine aynı fiyata geliyor clairesteki renk 47 bak bu

sen sürümü biraz zor diyorsan :18: ben katlederim ellerimi sanırım :26:

clairesler ler var mı her yerde peki? ben genelde flormar aldığımdan :78:bu halini de beğendim çünkü ben 47 nin matlaştırıcıyı tam kuruduktan sonra uyguluyorsun di mi, en korktuğum şey zar zor sürdüğüm koyu renk ojeyi bozmak da:18::18::18:

Son düzenleme:
you_know essienin ojeleri ne kadar ? şu pembeye de bayıldım ben ya kendim evdeki ojelerden elde edebilir miyim ya da bu renk başka oje biliyor musun canım :))) essie Splash of Grenadine

Son düzenleme:
peki nerede bulabilirim o dediğin kremi?
istanbulda oturuyorsan taksimde var magaza lush adı yani avmlerdede var lush standı orda bulursun ban benim ellerimde manikür yok sadece o kremi kullanıp itiyorum etlerine flnda cok yararlı oluyor 20 tl ama uzun zaman gidiyor parmak ucunla alıp kullanırsın bak fotosuda bu ama uyarayım limon kokuyor limonlu dondurma gibi yemek isteyebilirsin

claires butun avm lerde var ve cok guzel ojeleri de var 3 tl bu renk guzel al bence matlastırıcı ojeyide cabuk kurutuyor yani 10 tırnagına ojeyi sür ardından rımmel londonun matlastırıcısı var fırcası kalın onunla tek seferde sürersin güzel olur bide claireste var matlastırıcı
you_know essienin ojeleri ne kadar ? şu pembeye de bayıldım ben ya kendim evdeki ojelerden elde edebilir miyim ya da bu renk başka oje biliyor musun canım :))) essie Splash of Grenadine
25 tl canım yani birebir aynısı yok belki ama du ben bakayım bizim markalarda varmı benzeri

tourmaline aslında bu oje biraz pembenin morlusu yani pembe ojenin içine açık pembe ojenin içine az mor dök bak bakim yada lila dök azıcık karıstır dene bakalım aynı oluyormu olursa 1 şişe yaparsın

tourmaline aslında bu oje biraz pembenin morlusu yani pembe ojenin içine açık pembe ojenin içine az mor dök bak bakim yada lila dök azıcık karıstır dene bakalım aynı oluyormu olursa 1 şişe yaparsın

temam canım sağol ama elde edilmesi zor bir renk sanki umarım flormarda falan vardır..

ocağıma incir ağacı dikeceksiniz hanımlar bu gidişle her gün yeni yeni ojeler ekliyorum listeme, biri bana dur desinnnn :84: yok, yok demesinnn

Yapma yav:26:

Bu topiğe takıldım takılalı 5-6 ojede ben aldım. her defasında alırken yeminle aklıma siz geliyorsunuz

oje tam bi hastalık
hele you ve ben çok beğendiklerimizi çifter çifter alıyoruz
öyle böyle derken benim nerdeyse 400 oldu her marka her çeşit her ton
artık koyacak yer bulamıyorum stand siparişi verdim

bende böyle baslamıstım suanda 350 küsür ojem var

:18::18: neee 350 miiiiiiii :18::18:

Yapma yav:26:

Bu topiğe takıldım takılalı 5-6 ojede ben aldım. her defasında alırken yeminle aklıma siz geliyorsunuz

kuzum kendimizi kollayalım valla ben de şurada bir hafta falan oldu burayı bulalı, 3 oje aldım.

oje tam bi hastalık
hele you ve ben çok beğendiklerimizi çifter çifter alıyoruz
öyle böyle derken benim nerdeyse 400 oldu her marka her çeşit her ton
artık koyacak yer bulamıyorum stand siparişi verdim

hastalık olduğuna kesinlikle inanıyorum artık :18::18: neyse ki o kadar oje koyacak yerim odamda güvenli yerlerde güvenli diyorum çünkü yeğenim de değişik canlı renk oje gördü mü sürmezsen ortalığı yıkıyor ne şişede, ne parmakta görmemesi lazım

Bende aldım bu renkten numarası kaç kontesim aynı mı acaba ?
bugün hava yağmurlu olmazsa bir kaç tane daha alıcam oje :) en son gümüş rengi aldım bugünde taupe benzeri bir renk buldum onu alıcam :)

398 canım
kış rengi sürdüm ben de,aslında canım somon çektiydi

you know ben topiği sana vereyim bari :90:

bi kere zaten garip olan bir suru oje konusu varken "x'in ojeleri" diye konu acmak degil mi? konu sahibi mi kaldi olay kontes'in ojelerini asmis, oje resimlerimizi koyalim konusuna donusmus, ustelik boyle bir konu vardi zaten...

öyle ya da böyle ben konu neymiş diye çok takılmadım ojeler aldı sürükledi zaten o kadar çok ki hepsi birbirinden güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…