• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkontess' in Ojeleri (resimli)

canım ojeyi tam diplere gelmeden sürmeye çalış
yani tırnak dibine sıfır sürmek zorunda değilsin
hem daha güzel duruyo tırnaklara derinlik katıyo
hem de bulaşmamış oluyo her yere

anneme göstereceğim bu mesajı :52: çünkü bu topiclerdeki fotolara bakıp geçen gün dipleri tam doldurmadan sürmüştüm, hanımefendi ne o öyle vb dırdır etti, o kadar dememe rağmen, herkes boş bırakmış dipleri diye :47:

yarın hıııh yapıcam :63: sanki kendisi koyu renk oje sürermiş gibi bana kusur buluyordu bi de :9:
bir sonraki denememde dipler boş olacak :65: azimliyim, umarım yetenek çıkar bir yerlerden de başarırım :18:

anneme göstereceğim bu mesajı :52: çünkü bu topiclerdeki fotolara bakıp geçen gün dipleri tam doldurmadan sürmüştüm, hanımefendi ne o öyle vb dırdır etti, o kadar dememe rağmen, herkes boş bırakmış dipleri diye :47:

yarın hıııh yapıcam :63: sanki kendisi koyu renk oje sürermiş gibi bana kusur buluyordu bi de :9:
bir sonraki denememde dipler boş olacak :65: azimliyim, umarım yetenek çıkar bir yerlerden de başarırım :18:

:60::60: anneler herşeyi bilir çaktırma
yok tırnaklara o şekile oje sürmenin tekniği bile var
adı gap
yani özellikle sürülmesi için uğraş dikkat lazım
hem tırnak diplerin olabildiğince hava almış oluyo
hava aldığı için de daha sağlıklı oluyo
genel de ben diplere sürmem özenmediğim zamanlarda

seninkine benziyor mu benzemiyor mu tam bilemedim ama bu ojeye bayıldımm bakınn ne buldum bir blogda :
pastel 43
pastel43-2wm1.jpg

oje delisi oldum çıktım, bayıldım buna da bayıldımmmmm:69::64::84:

sevilla5wm.jpg

fotolar ilgili blogtan alıntı tabii ki de..
şu son fotodaki gibi bir ojeniz var mı kızlar flormar,pastel,gabrini,alix avien,golden rose,rimmel, claires gibi diğer markalarda ?

:60::60: anneler herşeyi bilir çaktırma
yok tırnaklara o şekile oje sürmenin tekniği bile var
adı gap
yani özellikle sürülmesi için uğraş dikkat lazım
hem tırnak diplerin olabildiğince hava almış oluyo
hava aldığı için de daha sağlıklı oluyo
genel de ben diplere sürmem özenmediğim zamanlarda

ekranı ayarlayıp göstermem lazım bu mesajını görmemeli :9: ne olurdu açık renk ojeler gibi kolay olsaydı şu koyuları da sürmek, acayip gaza geldim son zamanlarda :52:

ekranı ayarlayıp göstermem lazım bu mesajını görmemeli :9: ne olurdu açık renk ojeler gibi kolay olsaydı şu koyuları da sürmek, acayip gaza geldim son zamanlarda :52:

tırnak yapın çok güzel sürdükçe elin alışır zaten
teyzecim bak ben oce profuyum
oce yorgunsavaşçının yaptığı gibi sürülür
bu tekniği amerikalılar bile daha yeni keşvetti kaldı ki kızın kendi kendine
çözmüş olayı:1:

şu son fotodaki gibi bir ojeniz var mı kızlar flormar,pastel,gabrini,alix avien,golden rose,rimmel, claires gibi diğer markalarda ?

flormarın tek kat sürünce bu tonun şeffafı gibi olan bir ojesi vardı bende eskiden sanki ama hiç 2 kat sürmemiştim. ben de beğendim, öneri gelirse edineyim ben de :52:

tırnak yapın çok güzel sürdükçe elin alışır zaten
teyzecim bak ben oce profuyum
oce yorgunsavaşçının yaptığı gibi sürülür
bu tekniği amerikalılar bile daha yeni keşvetti kaldı ki kızın kendi kendine
çözmüş olayı:1:

:60::60: dağıldım bi şey diyemiyorummm:60::60::60:

merhaba hanımlar ;
yaklaşık 6 aydır tırnak üzerine desen yapabilmek için fırça arıyorum ama hiçbir yerde bulamadım :(
(istanbulda) çıldırmak üzereyim bunun satışını yapan bildiğiniz bir yer var mı_
<flormar ve golden rose'un nail art serisini kullanıyorum >
teşekkür ederim
:59:

okudum okudum heves ettim bende sürücem :52:
harikalar yaratmışınız kızlar :46::46:

amelie, valla bu topic baştan çıkarıyor insanı :52::52::52:

ve amonracım, anneme okudum... ben okurken geldi gündüz gözüyle baktı, e bak duştan sonra pek bir şey kalmamışkı dedi... ben de :53: ifadesiyle ya offffff diyince, tamam canım tamam bi şey demedim :61: ifadesiyle yerine geçti :84::60::60::60:

okumuştum kaç yerde ama gerçekten dün o kadar taşırınca, duştan sonra bayağı yoluna girdi tırnaklar :1:

bir de benim gibi taşıranlara önerim, kulak çubuğuyla düzelteyim derken tırnak üzerindeki ojede büyük hatalar olabiliyor ben de, e becerikliyim demiyorum zaten :78: ama bir yerde okumuştum, kurumuş ıslak mendili törpüye sarıp, üzerine aseton döküyorum, tırnak etlerini kolayca temizliyor kızlar, ince yapısıyla, hatta ucuna alıp mendili asetonu kapağına döküp biraz batırıp batırıp yapmak da iyi fikir :34:

merhaba hanımlar ;
yaklaşık 6 aydır tırnak üzerine desen yapabilmek için fırça arıyorum ama hiçbir yerde bulamadım :(
teşekkür ederim

öyle bir fırça var mıymış ki canım?
ben hiç duymadım da...:53:
desenleri ya nail art ojeler ile yapıyorlar ya da konad ile.

kızlar, koyu kırmızı-vişne çürüğü oje topiğinde bu ojeye bayıldım, sitesine baktım bir sürü benzer renk var. numarasını bilen var mı?:5:

canım akitra ya ösel mesaj atsana nosu kaç bunun diye?
malum oje onunmuş.
böyle aramaktansa hemencicik öğrenmiş olursun.
ben bilmiyorum nosunu.
bu marka hiç kullanmadım.

simli mi yoksa sadece parlak mı bu oje buna benzer aslında bir ton açığını istiyorum ben de, 2 kat mı sürdüğün acaba, tek kat sürsem biraz daha açık olur mu? ay ne çok sordum :78:
simli değil canım hafif sedefli ama çok değil bunu 2 kat sürdüm ben tek kat sürmeye alışkın değilim gören herkes numarasını sordu bence al bunu
Ben bunu bu gün yaptım hemde iki kere :) Ama tırnaklarım hala aynı yani sarı :59:
Oje sürmeyin demeyin ojesiz duramam.
bu yaptığım şeyden sonra ellerim tırnaklarım hala aynıydı yani bende mucize olmadı
o zaman sana lush lemonny flutter öneriyorum krem çok etkili
kızlar golden rose seramic ojeleri gördünüz mü ? ben hiç rastlamadım çok güzel görünüyorlar, nerde buluruz acaba ?
alıntı bir foto ekliyorum bakın :
oje%201.JPG
onlardan golden rose standlarında var ve istanbbulda taksimde erkul kozmetikte ama ben pek sevmiyorum sedefliler :27:
Eki Görüntüle 121817

ben de bunları beğendim ama sürünce nasıl durur hiç bi fikrim yok, sadece şişe de güzel dururmuş gbi geliyo
onlar nail art ojeleri yani ince fırcalı baska fırcayla sürebilirsin
var golden rose 12 bak gösterim aynısı

32079_415553703392_771813392_4395211_2451811_n.jpg

merhaba hanımlar ;
teşekkür ederim

ben netten aldım ince kıl fırçalar bence born pretty store die bir site var siteye bakın burda ck uygun ve sorunsuz geliyor kaliteli

kızlar, koyu kırmızı-vişne çürüğü oje topiğinde bu ojeye bayıldım, sitesine baktım bir sürü benzer renk var. numarasını bilen var mı?:5:

o oje sevillanın ojesi 7 tl mat oldugu için sürümü biraz zor bence claireste aynı renk var onu al üzerinede matlastırıcı al yine aynı fiyata geliyor clairesteki renk 47 bak bu

IMG01034-20101020-1119.jpg

simli değil canım hafif sedefli ama çok değil bunu 2 kat sürdüm ben tek kat sürmeye alışkın değilim gören herkes numarasını sordu bence al bunu

o zaman sana lush lemonny flutter öneriyorum krem çok etkili

onlardan golden rose standlarında var ve istanbbulda taksimde erkul kozmetikte ama ben pek sevmiyorum sedefliler :27:

onlar nail art ojeleri yani ince fırcalı baska fırcayla sürebilirsin

var golden rose 12 bak gösterim aynısı

32079_415553703392_771813392_4395211_2451811_n.jpg

ben netten aldım ince kıl fırçalar bence born pretty store die bir site var siteye bakın burda ck uygun ve sorunsuz geliyor kaliteli

aa evet çok benziyormuş rengi ama seninki birazcık saydamımsı acaba içine biraz kireç beyazı katsam nasıl olur..daha katı bir kıvama getirmek gerek sanki nasıl olucaksa...:9:

canım o benim beğendiğim ojeyse o farklıydı ama..bak şişeleri de farklı..ama o da süper ona da lafım yok :12::16:

markaları aynı ama canım şişeleri farklı rengide benzettim ama bilemiyorum yinede :26:

Back