• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkontess' in Ojeleri (resimli)

bi kere zaten garip olan bir suru oje konusu varken "x'in ojeleri" diye konu acmak degil mi? ;) konu sahibi mi kaldi olay kontes'in ojelerini asmis, oje resimlerimizi koyalim konusuna donusmus, ustelik boyle bir konu vardi zaten...

evet canım ojelerimizin resimleri diye bi topiğimiz zaten var ama kontes kendininkileri de paylaşma
gereği duymuş.
ama bu demek değil ki kişi adına diye topik kişiye aittir. burası hepimizin
her topik herkese açık burda da paylaşıyoruz ojelerimizi:)
hatta ben şimdi yapıcam
esse nin bi pembesi vardı ona benzerini buldum:1:

you_know essienin ojeleri ne kadar ? şu pembeye de bayıldım ben ya kendim evdeki ojelerden elde edebilir miyim ya da bu renk başka oje biliyor musun canım :))) essie Splash of Grenadine
Essie_Splash_of_Grenadine2.JPG

bak aradığın renge benziyo sanki
verita marka bu 40 numara tırnağıma da sürdüğüm de eklerim resmini
fotoraf0421.jpg

fotoraf0423.jpg

mahallenin parfümerisine uğradım geçerken, aradıklarım yoktu hesapta olmayan 2 oje daha aldımmm:84: ay bu ne yaaa, nasıl bir virüsmüş :84:

398 canım
kış rengi sürdüm ben de,aslında canım somon çektiydi:5:

ahaaa bugün aldığım bir oje flormar 11 acaba somon mu deniyor o renge, şişede hoş da şimdi flormar'ın sitesinde baktım çok koyu duruyor ama :5:

öyle ya da böyle ben konu neymiş diye çok takılmadım ojeler aldı sürükledi zaten o kadar çok ki hepsi birbirinden güzel :1:

:13: ben de valla takıldım gidiyorum :64:

Bunların hepsi mü-kem-mel! Bayıldım ya :77:
Ben de bu aralar ojelere kafayı takmış durumdayım her ne kadar sürmeyi beceremesem de :27: Çok özendim ben de paylaşıcam :27:

Ben de bu aralar ojelere kafayı takmış durumdayım her ne kadar sürmeyi beceremesem de :27: Çok özendim ben de paylaşıcam :27:

bence gayet güzel sürmüşsün başarılı buldum ben
rengi de güzel turuncu ama ben hiç ısınamadım turuncuya
alix avien de çok tatlı turuncular var bu arada

Son düzenleme:
you know ben topiği sana vereyim bari :90:
canım topiğin çok tutuldu iyice sahiplendik değil mi :)) ama ben soracağım oje fotolarını netten buldum hangi topiğe ekleyip sorsam diye bakınırıken bu konunun ilk sayfasına baktım, sen bizlere de yöneltmişsin ekleyin diye ,yani sırf kendine ait fotoların konulmasını değil bizlerden de foto beklemişsin..o yazıyı görünce ve genelde de bu topiğin hep aktif olduğunu bildiğim için bu topikte karar kıldım fotoları eklemek için,rahatsızlık vermedim inşallah :))):32::34:
bak aradığın renge benziyo sanki
verita marka bu 40 numara tırnağıma da sürdüğüm de eklerim resmini
fotoraf0421.jpg

fotoraf0423.jpg

canım sağol, tırnağına da sürdüğünde foto eklersen sevinirim (bu topikte veya başka bir topikte farketmez):29: :16: :)

ben de bugün yine bir sürüüüü yeni ojeler aldımm..hatta bir tanesi senin fotondakine benziyor kontes flormar 391 numara simli siyah..

Son düzenleme:
mahallenin parfümerisine uğradım geçerken, aradıklarım yoktu hesapta olmayan 2 oje daha aldımmm:84: ay bu ne yaaa, nasıl bir virüsmüş :84:

ahaaa bugün aldığım bir oje flormar 11 acaba somon mu deniyor o renge, şişede hoş da şimdi flormar'ın sitesinde baktım çok koyu duruyor ama :5:

:13: ben de valla takıldım gidiyorum :64:
11 no yok bende kuşum
eklesene bakalım:24:

canım topiğin çok tutuldu iyice sahiplendik değil mi :)) ama ben soracağım oje fotolarını netten buldum hangi topiğe ekleyip sorsam diye bakınırıken bu konunun ilk sayfasına baktım, sen bizlere de yöneltmişsin ekleyin diye ,yani sırf kendine ait fotoların konulmasını değil bizlerden de foto beklemişsin..o yazıyı görünce ve genelde de bu topiğin hep aktif olduğunu bildiğim için bu topikte karar kıldım fotoları eklemek için :))):32::34:

canım sağol, tırnağına da sürdüğünde foto eklersen sevinirim (bu topikte veya başka bir topikte farketmez):29: :16: :)

şu an felaket tembelim:60: ama söz yarın sürüp eklicem fotoyu
kontes kızmaz bize ne güzel fikir alışverişi yapıyoruz birbirimizi aydınlatıyoruz
ama istersen burdan da paylaşabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/tirna...72-kendi-yaptiginiz-tirnak-desenleri-108.html
burda işin hocası chocalatestar var:1:

Son düzenleme:

her rengi sevdim de bi turuncu sevemedim ah ahh:25:
ama sana yakışmış kuşum
sürüş de iyi görünüyor bu mesafeden

yeni aldım hemen yükliyim dedim :61: pek belli olmuyo ama kırmızı simleri var.. simli ojeleri pek sevmiyorum çıkartırken baya cebelleşiyorum ama takıntı oldu aldım :69:

img0420tile.jpg

gayet kibar durmuş canım
uçlara beyaz frenç denesene böyleyken,nasıl olur acep merak ettim:52:

Son düzenleme:
11 no yok bende kuşum
eklesene bakalım:24:

sizlere karşı boynumuz ince efenimm :42:

acilen 2 şer kat 2 şer tırnağa sürüp çektim :78:

beyazlar flormar 16(319 alırdım hep, ama her seferinde yoğurt gibi oluyordu, tek kat sürünce şeffaf beyaz olarak güzel oldu ama sizler genelde 2 kat sürdüğünüz için 2 kat denedim, dalgalı oldu biraz ama benden kaynaklanıyordur :9:)

pembemsiler flormar 11, bayıldım bu renge ben :69:, mavi ve yeşili de olsa bu tonların çok sevineceğim :52:
$flormar 16_11_2.jpg

11'in kıvamı çok güzeldi, sorunsuz sürüldü bende bile :))))

Son düzenleme:

acilen 2 şer kat 2 şer tırnağa sürüp çektim :78:

beyazlar flormar 16(319 alırdım hep, ama her seferinde yoğurt gibi oluyordu, tek kat sürünce şeffaf beyaz olarak güzel oldu ama sizler genelde 2 kat sürdüğünüz için 2 kat denedim, dalgalı oldu biraz ama benden kaynaklanıyordur :9:)

pembemsiler flormar 11, bayıldım bu renge ben :69:, mavi ve yeşili de olsa bu tonların çok sevineceğim :52:
Eki Görüntüle 122516

somon değil de gül kurusuna benzettim ben bunu
makina + ışık yanıltıyor olabilir
cidden çok güzel renklermiş ikisini de çok beğendim
bi ara ben de bakayım:90:

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 122516

burdaki pembeye bayildim cok tatli bir renk bu ....

fotoraf0438.jpg

fotoraf0440.jpg

o gösterdiğim pembeye 2 damla lacivert kattım böyle oldu bakalım olmuş mu

amonracigim buda cok seker bir renkmis bunun birazdaha mora yakinin almayi düsünüyorum bende .:69:

fotoraf0438.jpg

fotoraf0440.jpg

o gösterdiğim pembeye 2 damla lacivert kattım böyle oldu bakalım olmuş mu

evet renk çok yakın geldi bana öbürün rengi çok milim daha açık sanki..
ay gece gece beni kırmayıp ojeyi sürüp,üşenmeden fotoyu buraya yüklediğin için teşekkürü sana bir borç bilirim canım..:16:
verita oje her yerde bulunur değil mi kolayca ben pek rastlamadım da..

Back