tırnaklarını limonla ovmayı denesen düşcüğüm,bir yerde okudum iyi geliyormuş tırnak sararması için ama denemedim açıkçası:26:
canım ojeyi tam diplere gelmeden sürmeye çalış
yani tırnak dibine sıfır sürmek zorunda değilsin
hem daha güzel duruyo tırnaklara derinlik katıyo
hem de bulaşmamış oluyo her yere
anneme göstereceğim bu mesajıçünkü bu topiclerdeki fotolara bakıp geçen gün dipleri tam doldurmadan sürmüştüm, hanımefendi ne o öyle vb dırdır etti, o kadar dememe rağmen, herkes boş bırakmış dipleri diye
yarın hıııh yapıcamsanki kendisi koyu renk oje sürermiş gibi bana kusur buluyordu bi de
bir sonraki denememde dipler boş olacakazimliyim, umarım yetenek çıkar bir yerlerden de başarırım :18:
şu son fotodaki gibi bir ojeniz var mı kızlar flormar,pastel,gabrini,alix avien,golden rose,rimmel, claires gibi diğer markalarda ?seninkine benziyor mu benzemiyor mu tam bilemedim ama bu ojeye bayıldımm bakınn ne buldum bir blogda :
pastel 43
oje delisi oldum çıktım, bayıldım buna da bayıldımmmmm:84:
fotolar ilgili blogtan alıntı tabii ki de..
altın sarısı olan muhteşem geçenlerde yüklemiştim buraya bayıla bayıla sürüyorum
gümüş rengi güzel durur bence..benzeri bende var ordan tahmin ettim :))Eki Görüntüle 121817
ben de bunları beğendim ama sürünce nasıl durur hiç bi fikrim yok, sadece şişe de güzel dururmuş gbi geliyo
anneler herşeyi bilir çaktırma
yok tırnaklara o şekile oje sürmenin tekniği bile var
adı gap
yani özellikle sürülmesi için uğraş dikkat lazım
hem tırnak diplerin olabildiğince hava almış oluyo
hava aldığı için de daha sağlıklı oluyo
genel de ben diplere sürmem özenmediğim zamanlarda
ekranı ayarlayıp göstermem lazım bu mesajını görmemeline olurdu açık renk ojeler gibi kolay olsaydı şu koyuları da sürmek, acayip gaza geldim son zamanlarda
şu son fotodaki gibi bir ojeniz var mı kızlar flormar,pastel,gabrini,alix avien,golden rose,rimmel, claires gibi diğer markalarda ?
tırnak yapın çok güzel sürdükçe elin alışır zaten
teyzecim bak ben oce profuyum
oce yorgunsavaşçının yaptığı gibi sürülür
bu tekniği amerikalılar bile daha yeni keşvetti kaldı ki kızın kendi kendine
çözmüş olayı
sevillada da mat bordo oje var yerimseniben
anneme göstereceğim bu mesajıçünkü bu topiclerdeki fotolara bakıp geçen gün dipleri tam doldurmadan sürmüştüm, hanımefendi ne o öyle vb dırdır etti, o kadar dememe rağmen, herkes boş bırakmış dipleri diye
yarın hıııh yapıcamsanki kendisi koyu renk oje sürermiş gibi bana kusur buluyordu bi de
bir sonraki denememde dipler boş olacakazimliyim, umarım yetenek çıkar bir yerlerden de başarırım :18:
merhaba hanımlar ;
yaklaşık 6 aydır tırnak üzerine desen yapabilmek için fırça arıyorum ama hiçbir yerde bulamadım
(istanbulda) çıldırmak üzereyim bunun satışını yapan bildiğiniz bir yer var mı_
<flormar ve golden rose'un nail art serisini kullanıyorum >
teşekkür ederim
kızlar, koyu kırmızı-vişne çürüğü oje topiğinde bu ojeye bayıldım, sitesine baktım bir sürü benzer renk var. numarasını bilen var mı?
simli değil canım hafif sedefli ama çok değil bunu 2 kat sürdüm ben tek kat sürmeye alışkın değilim gören herkes numarasını sordu bence al bunusimli mi yoksa sadece parlak mı bu oje buna benzer aslında bir ton açığını istiyorum ben de, 2 kat mı sürdüğün acaba, tek kat sürsem biraz daha açık olur mu? ay ne çok sordum :78:
o zaman sana lush lemonny flutter öneriyorum krem çok etkiliBen bunu bu gün yaptım hemde iki kere :) Ama tırnaklarım hala aynı yani sarı
Oje sürmeyin demeyin ojesiz duramam.
bu yaptığım şeyden sonra ellerim tırnaklarım hala aynıydı yani bende mucize olmadı
onlardan golden rose standlarında var ve istanbbulda taksimde erkul kozmetikte ama ben pek sevmiyorum sedeflilerkızlar golden rose seramic ojeleri gördünüz mü ? ben hiç rastlamadım çok güzel görünüyorlar, nerde buluruz acaba ?
alıntı bir foto ekliyorum bakın :
onlar nail art ojeleri yani ince fırcalı baska fırcayla sürebilirsinEki Görüntüle 121817
ben de bunları beğendim ama sürünce nasıl durur hiç bi fikrim yok, sadece şişe de güzel dururmuş gbi geliyo
var golden rose 12 bak gösterim aynısışu son fotodaki gibi bir ojeniz var mı kızlar flormar,pastel,gabrini,alix avien,golden rose,rimmel, claires gibi diğer markalarda ?
merhaba hanımlar ;
yaklaşık 6 aydır tırnak üzerine desen yapabilmek için fırça arıyorum ama hiçbir yerde bulamadım
(istanbulda) çıldırmak üzereyim bunun satışını yapan bildiğiniz bir yer var mı_
<flormar ve golden rose'un nail art serisini kullanıyorum >
teşekkür ederim
kızlar, koyu kırmızı-vişne çürüğü oje topiğinde bu ojeye bayıldım, sitesine baktım bir sürü benzer renk var. numarasını bilen var mı?
simli değil canım hafif sedefli ama çok değil bunu 2 kat sürdüm ben tek kat sürmeye alışkın değilim gören herkes numarasını sordu bence al bunu
o zaman sana lush lemonny flutter öneriyorum krem çok etkili
onlardan golden rose standlarında var ve istanbbulda taksimde erkul kozmetikte ama ben pek sevmiyorum sedefliler
onlar nail art ojeleri yani ince fırcalı baska fırcayla sürebilirsin
var golden rose 12 bak gösterim aynısı
ben netten aldım ince kıl fırçalar bence born pretty store die bir site var siteye bakın burda ck uygun ve sorunsuz geliyor kaliteli
canım o benim beğendiğim ojeyse o farklıydı ama..bak şişeleri de farklı..ama o da süper ona da lafım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?