bi kere zaten garip olan bir suru oje konusu varken "x'in ojeleri" diye konu acmak degil mi?konu sahibi mi kaldi olay kontes'in ojelerini asmis, oje resimlerimizi koyalim konusuna donusmus, ustelik boyle bir konu vardi zaten...
you_know essienin ojeleri ne kadar ? şu pembeye de bayıldım ben ya kendim evdeki ojelerden elde edebilir miyim ya da bu renk başka oje biliyor musun canım :))) essie Splash of Grenadine
398 canım
kış rengi sürdüm ben de,aslında canım somon çektiydi
öyle ya da böyle ben konu neymiş diye çok takılmadım ojeler aldı sürükledi zaten o kadar çok ki hepsi birbirinden güzel
canım topiğin çok tutuldu iyice sahiplendik değil mi :)) ama ben soracağım oje fotolarını netten buldum hangi topiğe ekleyip sorsam diye bakınırıken bu konunun ilk sayfasına baktım, sen bizlere de yöneltmişsin ekleyin diye ,yani sırf kendine ait fotoların konulmasını değil bizlerden de foto beklemişsin..o yazıyı görünce ve genelde de bu topiğin hep aktif olduğunu bildiğim için bu topikte karar kıldım fotoları eklemek için,rahatsızlık vermedim inşallah :)))you know ben topiği sana vereyim bari :90:
bak aradığın renge benziyo sanki
verita marka bu 40 numara tırnağıma da sürdüğüm de eklerim resmini
11 no yok bende kuşummahallenin parfümerisine uğradım geçerken, aradıklarım yoktu hesapta olmayan 2 oje daha aldımmm:84: ay bu ne yaaa, nasıl bir virüsmüş :84:
ahaaa bugün aldığım bir oje flormar 11 acaba somon mu deniyor o renge, şişede hoş da şimdi flormar'ın sitesinde baktım çok koyu duruyor ama
:13: ben de valla takıldım gidiyorum
canım topiğin çok tutuldu iyice sahiplendik değil mi :)) ama ben soracağım oje fotolarını netten buldum hangi topiğe ekleyip sorsam diye bakınırıken bu konunun ilk sayfasına baktım, sen bizlere de yöneltmişsin ekleyin diye ,yani sırf kendine ait fotoların konulmasını değil bizlerden de foto beklemişsin..o yazıyı görünce ve genelde de bu topiğin hep aktif olduğunu bildiğim için bu topikte karar kıldım fotoları eklemek için :)))
canım sağol, tırnağına da sürdüğünde foto eklersen sevinirim (bu topikte veya başka bir topikte farketmez):)
11 no yok bende kuşum
eklesene bakalım
sizlere karşı boynumuz ince efenimm
acilen 2 şer kat 2 şer tırnağa sürüp çektim :78:
beyazlar flormar 16(319 alırdım hep, ama her seferinde yoğurt gibi oluyordu, tek kat sürünce şeffaf beyaz olarak güzel oldu ama sizler genelde 2 kat sürdüğünüz için 2 kat denedim, dalgalı oldu biraz ama benden kaynaklanıyordur)
pembemsiler flormar 11, bayıldım bu renge ben, mavi ve yeşili de olsa bu tonların çok sevineceğim
Eki Görüntüle 122516
11'in kıvamı çok güzeldi, sorunsuz sürüldü bende bile :))))
gayet kibar durmuş canım
uçlara beyaz frenç denesene böyleyken,nasıl olur acep merak ettim
somon değil de gül kurusuna benzettim ben bunu
makina + ışık yanıltıyor olabilir
cidden çok güzel renklermiş ikisini de çok beğendim
bi ara ben de bakayım:90:
tamam beklemedeyim o zaman :)şu an felaket tembelimama söz yarın sürüp eklicem fotoyu
kontes kızmaz bize ne güzel fikir alışverişi yapıyoruz birbirimizi aydınlatıyoruz
ama istersen burdan da paylaşabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/tirna...72-kendi-yaptiginiz-tirnak-desenleri-108.html
burda işin hocası chocalatestar var
tamam beklemedeyim o zaman :)
sizlere karşı boynumuz ince efenimm
pembemsiler flormar 11, bayıldım bu renge ben, mavi ve yeşili de olsa bu tonların çok sevineceğim
Eki Görüntüle 122516
11'in kıvamı çok güzeldi, sorunsuz sürüldü bende bile :))))
o gösterdiğim pembeye 2 damla lacivert kattım böyle oldu bakalım olmuş mu
o gösterdiğim pembeye 2 damla lacivert kattım böyle oldu bakalım olmuş mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?