kkontess' in Ojeleri (resimli)

o krem 20 tl ama çok az alıorsunuz butun tırnaklarınıza yetiyor tabi hava aldırmak lazım ama o havasız kaldıgından sararıyor olayı fasafiso

Ule elimde cifle yatıcam nerdeyse

Adama nefes aldırmıycam ule bundan sonra. Sil süpür, toz al, Allaaaahhh

di mi yaa, hııh! azıcık da biz kokoş olalım, katlansınlar

o krem 20 tl ama çok az alıorsunuz butun tırnaklarınıza yetiyor tabi hava aldırmak lazım ama o havasız kaldıgından sararıyor olayı fasafiso

he az kullanılıyorsa güzel, bir sonraki kremi ondan alayım. yok canım yok, ben de inanmıyorum havasızlıktan sarardığına, annem mesela ojeliyken sararmaz (açık renk kullanır o genelde) ama tırnak çıplakken sebze falan ayıklarken itinayla sarartır, karartır, yeşertir :44: nasıl başarıyor halen çözemedim ama sanırım fazla haşin davranıyor sebze özleri tırnaklara, etlerine nüfuz ediyor

bu aradaaaa, bugün flormar standı görünce e sizin topic aklımda malum bakmadan geçemedimmmm, flormar plus quartz 48 ve supermatte m104 aldım.

şu anda 48 var tırnaklarımda, ilk kırmızı oje denemem (yani hep denerken taştı etti der cayardım) sanırım rengi de çok beğendim kıvamı da güzeldi harika olduuuuu , teşekkürler kızlar.

bir sorum olacak bu 48 renginden öte sürdükten sonra mükemmel oldu parlak dokusu, böyle elimi gezdirince üzerinde yağ gibi kayıyor. yine quartz 54 kullanırız sık sık biz eflatuna dönük am bu kıvamda olmuyor:44: renkten mi acaba? 48 gibi takma tırnak gibi yapan başka numaralar varsa aklınızda yazar mısın? :78:

yunow cnm bu renk cok güzelmişşş
lushta heryerde satılmıyorki
su tırnak sararmalarına baska ne iyi gelir?
flormarın sararmayı önelyici asetonu var arkadasım denedi
fayda etmedi yahu

yunow cnm bu renk cok güzelmişşş
lushta heryerde satılmıyorki
su tırnak sararmalarına baska ne iyi gelir?
flormarın sararmayı önelyici asetonu var arkadasım denedi
fayda etmedi yahu

asetonu ben eminönunden alıyorm 1 lt 5 tl ve kırmızı ojeyi siyahı simliler fln nasıl çıkarıyor anlatamam sihirli gibi bişi lush eğer istanbuldaysan cevahirde var taksimde var tırnak sararmasınada bol vazelin sür eline tırnaklarına sonra avucuna kolonya dök ovala bi eldivene poşete geçir yrım saat beklet çıkarınca mucizeyi görcen

Ahada aradığım cevabı buldum.

Akşama denemem lazım. :82:

alix avienin ojeleri öyle canım bak 203

ay rengi de çook güzelmiş,bundan da alacağım.

çook teşekkürler, anneme söyledim, naylon eldiven giyersin dedim, bileğime de lastik takarım dedi

Ahada aradığım cevabı buldum.

Akşama denemem lazım. :82:

you know'a takılalım kuzuu, bu kızda çok cevher var

yarın için planınız ne kızlaaaar, ben simli mor düşündüm, parayı çekermiş, bana çıkcak bana çıkcak:89::92:

Ben bunu bu gün yaptım hemde iki kere :) Ama tırnaklarım hala aynı yani sarı
Oje sürmeyin demeyin ojesiz duramam.
bu yaptığım şeyden sonra ellerim tırnaklarım hala aynıydı yani bende mucize olmadı

Ben bunu bu gün yaptım hemde iki kere :) Ama tırnaklarım hala aynı yani sarı
Oje sürmeyin demeyin ojesiz duramam.
bu yaptığım şeyden sonra ellerim tırnaklarım hala aynıydı yani bende mucize olmadı

tırnaklarını limonla ovmayı denesen düşcüğüm,bir yerde okudum iyi geliyormuş tırnak sararması için ama denemedim açıkçası:26:

kızlar golden rose seramic ojeleri gördünüz mü ? ben hiç rastlamadım çok güzel görünüyorlar, nerde buluruz acaba ?
alıntı bir foto ekliyorum bakın :

2. kırmızı oje denememi yaptım, flormar 228'i kat sürdüm, çok beğendimm rengi, foto ekleme nasıl bilmiyorum, şimdi araştırıp ekleyeceğim.

ben de bunları beğendim ama sürünce nasıl durur hiç bi fikrim yok, sadece şişe de güzel dururmuş gbi geliyo

altın sarısı olan muhteşem geçenlerde yüklemiştim buraya bayıla bayıla sürüyorum

koyu renk oje sürmeye yeni başladım, hataları görmezden geliniz, sonradan temizledim biraz kenarlarını, heyecanla çekmiştim de. :78: bu rengi çok beğendim.

flormar 228-çift kat

Son düzenleme:

canım ojeyi tam diplere gelmeden sürmeye çalış
yani tırnak dibine sıfır sürmek zorunda değilsin
hem daha güzel duruyo tırnaklara derinlik katıyo
hem de bulaşmamış oluyo her yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…