- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
- 363
hehehehe evet yaaaadesene seninki alabildigine acik benimki alabildigine koyu cikmis ... I$igini gönder bana :79::79:
Nihayet matlaştırıcıma kavuştumm
hayırlısı olsun darısı başıma artık :))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hehehehe evet yaaaadesene seninki alabildigine acik benimki alabildigine koyu cikmis ... I$igini gönder bana :79::79:
Nihayet matlaştırıcıma kavuştumm
Bu da matlaştırıcı sürdüğüm hali. Fotoğraf kaliteleri neden anlamadım ama düşük çıktı. Normalde daha güzel görünüyorlar bence
çok beğendim mat hali güzel durmuş..
beyhancım senin de matlaştırıcın hayırlı olsunn
çatlayan ojeleriniz hayırlı olsun canlar
fakat benm pek içime sinmedi siyah hoş görünmüyor gibi :44:
baska rengi yoku siyah ve beyazdan baska :44:
hepinizi kınım kınım kınıyorum kızlar.:84:
Ula sizden heveslendim ojesiz gezmiyorum, ama tırnaklarım nasıl kırıldı anlatamam
Zannımca 2-3 gün sürüp 5 gün sürmemeliyim. Bana acil bir tavsiye tırnaklarımı nasıl güçlendirebilirim.
Akşam eve gider gitmez kökünden kesicem he
Ula sizden heveslendim ojesiz gezmiyorum, ama tırnaklarım nasıl kırıldı anlatamam
Zannımca 2-3 gün sürüp 5 gün sürmemeliyim. Bana acil bir tavsiye tırnaklarımı nasıl güçlendirebilirim.
beyhancım ojen süpermiş mat halide süper olmuş pek beğendim :)
bi ben alamadım şu matlaştırıcıdan çok güzel durmuş beyhan gri oje süpermiş matlaştırıcıyla daha deli olmuş
Beyhan güzel olmus matlastirici ile ellerine saglik güle gülede kullan
kuzum tırnaklarını ojesz bırakırsan vitaminsiz kalır aslında tırnakda oje kalınca sarardı havasız kaldı deniyor ya öyle değil ojedeki maddeler boyuyor tırnağı bak ben bikaç haftadır yabancı markalar kullanıyorum tırnağımı silince ojeyi bakıyorum bembeyaz ama mutfakta iş yapacakken fln mutlaka oje olsun tırnağında su zaten yumuşatır oje olmazsa dayanıksız kalır ve kırılır yani tırnağım güçlensin die ojeyi silme daha çok sür oje çok besler tırnağı dayanıklı olsun diyorsunda lush die bi marka var lush lemonny flutter var krem tırnağı tırnak etini deli gibi besliyor bak benim tırnaklarımda manikür yok ama o krem tırnak etlerimi inceltti çok yararlı al bence
Aynisi bendede oluyor kuzum fazla CIF kullanma ovalama citileme diyorum care olarak ..
birde basarabilirsen elini sicak sudan sogut suya sokmuyacaksin :90::90:
ama gelde basarili ol bende bunlara uydum ..
ben kontesimin saç bakım kürünü yapıyorum tırnaklarımada değiyor yaa iyi geldi :)))) hehehe
onun harici bilmiom bir süre oje sürme tırnaklarını kes ama dibinden diil kırıldımı kötü duruo tırnaklarının hava alması için fırsat tanı canım
kuzum tırnaklarını ojesz bırakırsan vitaminsiz kalır aslında tırnakda oje kalınca sarardı havasız kaldı deniyor ya öyle değil ojedeki maddeler boyuyor tırnağı bak ben bikaç haftadır yabancı markalar kullanıyorum tırnağımı silince ojeyi bakıyorum bembeyaz ama mutfakta iş yapacakken fln mutlaka oje olsun tırnağında su zaten yumuşatır oje olmazsa dayanıksız kalır ve kırılır yani tırnağım güçlensin die ojeyi silme daha çok sür oje çok besler tırnağı dayanıklı olsun diyorsunda lush die bi marka var lush lemonny flutter var krem tırnağı tırnak etini deli gibi besliyor bak benim tırnaklarımda manikür yok ama o krem tırnak etlerimi inceltti çok yararlı al bence
kocana diyorsun, ojemi yeni sürdüm hayatım sen yemeği hazırlayıver tırnaklarım çok güçsüzleşti, cildiyeci dedi suya sokmayakmışım
arkadaşın verdiği fikirler geldi aklıma benim de başta :78:
ama ucuz ve kolay ulaşılabilir bir öneri! vitamin eksikliği vb hemen belli eder kendini bende. flormar'ın hani şu karton kutulu satılan cilalarından"no more breaks" ini kesinlikle tavsiye ederim. bir hafta yaz tatilinde bile, kumdu, şezlongdu vb bana mısın demedi sıfır kırıkla geldim annemde de kullanıyoruz çok işe yarıyor. esneklik kazandırıyor.
ojenin dış etkenlerden koruduğuna ben de katılıyorum kesinlikle. ama tabii arada silip gece nefes aldırmak diye de düşünüyorum
aklımda olsun o krem de, tırnakcıklarıma iyi bakmalıyım tabii ucuzsa alır denerim, yoksa no more break'imle mutluyum