you_knoww bayıldım cok güzell olmus
şimdi nerdeyse butun markaların mat ojeleri var ama ben matlastırıcı tavsiye ederim daha iyi rımmel londonun var matlastırıcısı 4 lira bu ojenin adıda üzerinde yazıyor reality chic
yeni aldım hemen yükliyim dedimaltın sarısı simli ama pek belli çıkmadı fotoda :26:
vay vay vay demek istiyorum ...çok şeker,çok şirin...ellerin de güzel, benimki gibi tombik değül :)
benim ojelerime yorum yapmadınız kızlar sanırsam siz de beğenmediniz :))
ilk tırnak fotom...hatalar için kusura bakmayın zamanla ustalaşıcam foto konusunda :))
claire's mor ojem...
bu da çatlayan ojelerim..ilk denemem..sevemedim ama
Alttaki biraz benziyor gibi :) ama bi kaç ton koyusu.seninkine benziyor mu benzemiyor mu tam bilemedim ama bu ojeye bayıldımm bakınn ne buldum bir blogda :
pastel 43
oje delisi oldum çıktım, bayıldım buna da bayıldımmmmm:84:
fotolar ilgili blogtan alıntı tabii ki de..
sürmesi de baya bozulmuş sankim kuşum ,serçe parmakta :26:
ama olsun tabi dediğin gibi zamanla hepiciği düzelceekkk
çatlayan ojeyi başka bir renkle kombin et bence,o zaman daha iyi durucaktır
ay yaz gelse de şu çatlayan ojeleri ayaklarımıza sürsekk
ne şirin olurlarrr
bu ojemi gördugun kahverengi
evet canım sürdükten sonra serçe tırnağım öbür parmaklarıma çarptı occesi bozudu ama görmezler dedimmm...gördünüz maşallah gözlere hihihih:76:
fotolarım pek net çıkmadı ampul ışığında ama yine de ben bu çatlayan ojeyi sevmedim yahu..halbukim sizde çok beğendim..ay sürmesi çileden çıkarttı beni..
ben rimmelin ojelerini hic kullanmadim canim , hatta gecen hafta bu sürdügün rengin bir acik tonunu amistim kirmizi kahve arasinda kirmiziya daha yakin diye geri verdim ... yerine maybelline 287 aldim artik sürünce bende eklerim bunlar cok güzel durmus ama
bilmemki canım ben çok zorlanıyorum ince bir tabaka halinde sürmek için çatlayan ojeyi..aa niye ki normal oje gibi sürüyorsun işte
Magrenda pembenin catlamadan önceki hali cok cici...
kontesim seninkiler bana göre cok iddiali
buda benim bordo ojelerim ama siyaha yakin cikmis cekimden(hemde 2 kat sürmüstüm ondanda sebep)...
selayhuscum benimki kırmızı aslında ama çekim hatası baya açık çıkmış :)))) aslında süper bir kırmızı çatlayınca iyice hali haydı :)
senin ojelerde baya baya siyah çıkmış ama süper görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?