Kk'nın kitap kurtları ve kitaplıkları:)

ehlimana

çok teşekkür ederim. aklımdaki görüntüyü hala yakalayamadım aslında. şimdilik idare edin :)

kulitta ve diğer arkadaşlarım

gerçekten de o sanal kütüphane ne güzel bir yer öyle :) ehlimana tekrar teşekkürler :)
ben evdeki kitaplarımı hala aktaramadım oraya, elime alıp okuduklarımı(ve ilgili olan kitapları) sırayla girmeye çalışacağım, aylarca sürebilir. hepsini birden veya birkaç taksite bölüp girecek sabrım yok şu zamanlarda.
kütüphanede her şey düşünülmüş, kulitta sayesinde daha detaylarını yeni öğreniyorum.

ayrıca bu konulardaki kitaplarla ilgili yorumlarınızdan çok yararlanıyorum.

sepetlerdeki kitaplara gelince :))
dünya klasiklerinden uygun fiyatla aldıklarım var ama, kötü çeviriden diye düşünüyorum, bitiremedim bir türlü. klasikler gibi değerli ve defalarca okunacak kitapları, mutlaka iyi bir yayınevinden alacağım artık.
ve o sepetlerdeki kişisel gelişim kitaplarından uzak durmalıyım, emin oldum. bazen güzel kitaplar da çıkıyor ama, uygun fiyatlı diye gereksiz aldıklarım yerine, onların parasıyla pahalı bulup alamadığım kitaplardan 1 tane almam çok daha iyi olacak. nitelik değil de nicelik ağır basıyor o anda maalesef :50:

kulittacım çok onure ettin beni :54:

bende fark etmeden o kadar çok kitap almışım ki benimde bazı kitaplarım ikilenmiş.
n'apalım artık zamanla elden çıkarlar. okundukça giderler.:50:

benim de kitap alma hızım, okuma hızımı geçti valla:17:

ehlimana

çok teşekkür ederim. aklımdaki görüntüyü hala yakalayamadım aslında. şimdilik idare edin :)

kulitta ve diğer arkadaşlarım

gerçekten de o sanal kütüphane ne güzel bir yer öyle :) ehlimana tekrar teşekkürler :)
ben evdeki kitaplarımı hala aktaramadım oraya, elime alıp okuduklarımı(ve ilgili olan kitapları) sırayla girmeye çalışacağım, aylarca sürebilir. hepsini birden veya birkaç taksite bölüp girecek sabrım yok şu zamanlarda.
kütüphanede her şey düşünülmüş, kulitta sayesinde daha detaylarını yeni öğreniyorum.

ayrıca bu konulardaki kitaplarla ilgili yorumlarınızdan çok yararlanıyorum.

sepetlerdeki kitaplara gelince :))
dünya klasiklerinden uygun fiyatla aldıklarım var ama, kötü çeviriden diye düşünüyorum, bitiremedim bir türlü. klasikler gibi değerli ve defalarca okunacak kitapları, mutlaka iyi bir yayınevinden alacağım artık.
ve o sepetlerdeki kişisel gelişim kitaplarından uzak durmalıyım, emin oldum. bazen güzel kitaplar da çıkıyor ama, uygun fiyatlı diye gereksiz aldıklarım yerine, onların parasıyla pahalı bulup alamadığım kitaplardan 1 tane almam çok daha iyi olacak. nitelik değil de nicelik ağır basıyor o anda maalesef :50:

Çok yaşayın emiii!!! :40: :46:
Gece gece çok güldüm falla... :9: :90:
Durumumuz patalojik olmaya mı başlamış, olmuş mu? Karar veremedim. :78:
Neyse tecrübelerimiz ve yeni imkanlarımızla daha bilinçli kitap kurtları oluyoruz İnşallah. :13: :54: :54: :54:

$fotoğraf(1).jpg$fotoğraf.jpg$fotoğraf(2).jpg

Benim kitaplığımda böyle... Gömme dolap alanı olduğu için çok derin bu nedenle iki sıra dizdim kitaplarımı. Bir kısmınıda annemden getiremedim. Şimdiki çalışma odam ileride çocuk odası olacak. Çocuğuma güzel bir kitaplık bırakmak istedim...:31::2:

Öncelikle konumuz hayırlı olsun bayanlar... :nazar: Bize de bu yakışır :kkk:

Paylaşılan kitaplıklar çok hoşuma gitti, içinde kitap olması bile yeter yanii fazla söze gerek var mı... :34: Benim ve eşimin de hayali, güzel bir ev alırsak bir odası kütüphane olacak böyle raf raf kitaplıklar, güzel bir okuma köşesi ve okuma sandalyeleri, minderleri... Ve raflarda bir sürü güzel kitap :16:Şu an kiracı olduğum için doğru düzgün bir kitaplığım yok, kitaplıklı bir bilgisayar masam var onu kütüphane niyetine kullanıyorum, salonumda TV sehpasını kullanıyorum hatta yatak odam da bile kitap var :9: Gece gece odaları dolanıp deli gibi foto çekmeye üşendim canlar, gündüz gözüyle çeker eklerim :34:

Eşiyle kitap okuyanlara çok imreniyorum. Benim eşimde bir satır okuma yok. Çok kızıyorum çok

Çok güzel benim kitaplarımı koyabileceğim düzenli bir yer yok olsaydı koyardım diğer kitaplarımdan yer kalmıyor:))Çok güzel fikir:)

ben de koyarım bir ara kitaplığımın fotoğrafını :40:
fakat benim kitaplarım çok kıymetli olduğundan hepsini kapalı dolaplar ardına saklıyorum :1:
biri isteyecek diye ödüm kopuyor :26:
böyle değildim ama kitaplarımın belki yarısı alınıp geri getirilmedi ya da aşırı zarar verilmiş olarak geri getirildi
korkmam normal değil mi:14: yoksa ben kitap okutmayı önermeyi de çok severdim...

fakat benim kitaplarım çok kıymetli olduğundan hepsini kapalı dolaplar ardına saklıyorum :1:
böyle değildim ama kitaplarımın belki yarısı alınıp geri getirilmedi ya da aşırı zarar verilmiş olarak geri getirildi
korkmam normal değil mi:14: yoksa ben kitap okutmayı önermeyi de çok severdim...

Haklısın elbette canım... :9: Özensiz okurlar bencilleştiriyor gerçekten. :30:
Dolap kapaklarını açarak elde edeceğin görüntüleri paylaşmanı bekliyoruz artık. :40:

Benimde hala gelmeyen kitaplarım var maalesef, anlayamıyorum neden geri getirmiyorlar. Ben aldığım kitabı okur okumaz hemen veriyorum.
Kitaplığını merakla bekliyoruz.

Benimde hala gelmeyen kitaplarım var maalesef, anlayamıyorum neden geri getirmiyorlar. Ben aldığım kitabı okur okumaz hemen veriyorum.
Kitaplığını merakla bekliyoruz.

Emanet kitapları geri getirmeyenler, sanırım ödünç aldıkları her şeyi sahipleniyor ve borçlarını da ödemiyorlardır. :20:
Zamanla herkesin rengi anlaşılıyor kedicim. :54:

ben utanıyorum kitabımı getir demeye kendisi utanmıyor yahu...
şaka gibi bir olay anlatayım size, kuzenlerimden biri yine bir kıymetlimi (o kitabı çok isteyerek almıştım) aldı ve uzuuuun süre vermedi...
aradan zaman hayli geçti, bir gün bana bir kitap önereceğini söyledi, bi baktım benim kitap :37::37:
neyse ki her şeyi 'şaka yollu' adı altında pat pat söyleyen bir yapım var, sen iyice uçtun herhalde fln deyip bahaneyle aldım geri :47:

tabi kii toplar toplamaz fotoğrafları burdadır :1:

ben utanıyorum kitabımı getir demeye kendisi utanmıyor yahu...
şaka gibi bir olay anlatayım size, kuzenlerimden biri yine bir kıymetlimi (o kitabı çok isteyerek almıştım) aldı ve uzuuuun süre vermedi...
aradan zaman hayli geçti, bir gün bana bir kitap önereceğini söyledi, bi baktım benim kitap :37::37:
neyse ki her şeyi 'şaka yollu' adı altında pat pat söyleyen bir yapım var, sen iyice uçtun herhalde fln deyip bahaneyle aldım geri :47:

tabi kii toplar toplamaz fotoğrafları burdadır :1:

Ben kitaplarımın ilk sayfasına tarih ve isim yazıyorum. Belki o zaman hatırlarlar. :9:

Emanet kitapları geri getirmeyenler, sanırım ödünç aldıkları her şeyi sahipleniyor ve borçlarını da ödemiyorlardır. :20:
Zamanla herkesin rengi anlaşılıyor kedicim. :54:

Haklısın, çok doğru söylüyorsun, bende senin gibi düşünüyorum. Vikitap çıkmadan önce verdiklerimin hepsini hatırlayamıyorum, şimdi daha iyi oldu, kime verdiğimi not ediyorum. :1:

Son düzenleme:

iliyor musun aynı korku yüzünden eve kimseyi davet etmek istemiyorum.

normal de kitapçılara dönüp bakmayan insan benim kitaplarımı görünce hazine bulmuş gibi saldırıyor.:47::47::47:

ama açık sözlü olucam artık.

bir kuzenim de sağolsun 2 yıldır benden ödünç aldığı kitabı verecek.

kaç defa hatırlattım evi aradı taradı ve bulunca veririm dedi.

artık hatırlatmak bile istemiyorum.

normal de kitapçılara dönüp bakmayan insan benim kitaplarımı görünce hazine bulmuş gibi saldırıyor.:47::47::47:

Beleş olduğu içindir. :9::9::9:

Ben kitaplarımın ilk sayfasına tarih ve isim yazıyorum. Belki o zaman hatırlarlar. :9:

Haklısın, çok doğru söylüyorsun, bende senin gibi düşünüyorum. Vikitap çıkmadan önce verdiklerimin hepsini hatırlayamıyorum, şimdi daha iyi oldu, kime verdiğimi not ediyorum. :1:

tarih ve isim yazmak iyi fikir... bir de laf sokanları var 'aman sanki kitabını yedik...' böyle çarpacaksın kitabı suratına ama kitaba yazık :9:

yaaa sorma ben de evlendiğim evimde salonun bir duvarınını kaplayacak şekilde şık bir kitaplık yaptırmak istiyorum ama her salona girenin dikkatini çekecek bu sefer... ben de davet etmek istemeyebilirim yani :26:

sadece onlar için odan olursa daha iyi.

yoksa kitapların tek tek gider.

Back