okunmayı bekleyen kitaplar mı?
ne kadar sürede bitecek merak ettim.
benim de büyük hayalimdir kütüphane gibi bir ev. bir odasının 4 duvarında raflar olsun yeter.
hayalimde canlanınca gülümsüyorum kocaman, farkında olmadan. kendi evimize taşınmadan çok zor ...
ben edebi kitapları dağıtamıyorum pek kulitta, siz nasıl kıyıyorsunuz? nasıl ikna ediyorsunuz kendinizi? benim de ikna etmem lazım, çünkü gerçekten çok fazla kitap var evde. onları bir şekilde azaltmam lazım.
meslek gereği ders ve test kitabımız da çok, onları öğrencilere, öğretmen arkadaşlara veriyoruz,
aktüel dergileri, akademik kitapları vs dernek kütüphanelerine, ünv kütüphanelerine veriyoruz. bunlardan vazgeçebiliyorum bir derece. taşınırken küçük bir kitaplığın hepsini vermiştim kitaplıkla beraber. sadece en gerekli olanları getirmiştim buraya.
ama şimdi yine her yer kitap. bekarken aldığım kitaplarım da hala annemin evinde, arada buradan koliler götürürüm yine anneme. o da bıktı kitaplarımdan artık :))
eşim de ver, dağıt diyor ama ben kıyamıyorum. çok anlamlar yüklüyorum o kitaplara. ikna yolu var mı arkadaşlar?