istersen dergi koyarak başla.
bak alan oluyor mu olmuyor mu?
bunu denemeliyim, teşekkür ederim :)
ama dergilerimi de alırlarsa vururum :95:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
istersen dergi koyarak başla.
bak alan oluyor mu olmuyor mu?
sadece onlar için odan olursa daha iyi.
yoksa kitapların tek tek gider.
deme be ehlimana
çok istiyordum ama ben tüh
bu da benim kitaplığım şehir dışında okuduğumdan kitaplarımın bir kısmı okuduğum şehirde
Eki Görüntüle 754743
ne kadar güzel bir kitaplık kendimi kitapçıda gibi hissettim.
bu da benim kitaplığım şehir dışında okuduğumdan kitaplarımın bir kısmı okuduğum şehirde
Eki Görüntüle 754743
Kendi evim olduğunda ben de ayrı kütüphane yapacağım, benim de çok kitabım gitti, hoşlanmıyorum sorumsuz insanlardan, bir de şöyle bir kötü huyum vardır ki, hayır demeyi beceremiyorum
Eki Görüntüle 760993
Eki Görüntüle 760992
bunlar da benim kitaplarımın bir kısmı sadece 500 ü geçtiği için artık kutulara koyup yatağın altına saklıyorum. işin kötüsü yatağın altı da doldu
Eki Görüntüle 760992
bunlar da benim kitaplarımın bir kısmı sadece 500 ü geçtiği için artık kutulara koyup yatağın altına saklıyorum. işin kötüsü yatağın altı da doldu
ortaokul lise dönemlerinde benim de çok kitabım gitti o şekilde. ama uzun zamandır yakın çevremdekiler dışında kimseye vermiyorum kitap. bir bahane uydurup onda bunda diyorum
Benim de bir iki yakın arkadaşım var onlara veriyorum ama bir zaman yakınlaştığım kişilere vermiştim onlar getirmediler çok üzülmüştüm, istenmiyor da insanların akıl etmesi lazım
kitapların iştah kabartıyor.
çok güzel dizilmiş.
Allah arttırsın kitaplarını:)
Çok güzel bir kitaplık canım, epey de kitabın varmış Bende de bir çoğu baza altı, bir de annemlerde var hala kitaplarım
bu sıkış tepiş hali işte düşünün
Benim de bir iki yakın arkadaşım var onlara veriyorum ama bir zaman yakınlaştığım kişilere vermiştim onlar getirmediler çok üzülmüştüm, istenmiyor da insanların akıl etmesi lazım
çok teşekkrüler:))))Çok güzel ve şık... Çok özendim