• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk'nın kitap kurtları ve kitaplıkları:)

bakmayım göççük olduğunua en az 100 kitap var. tabiiki eksiklikler var ama genel itibariyle sığıyor eksikleride koyunca. sığmayanlarıda kolileyip annemin evine gönderiyorum köye. kıyamam ben onlara :9:
$rsz_kitaplık.jpg

birde dağınık bu günlerde eve pek uğrayamadığımdan.. ama 1 ay sonra falan güncellenecek inşallah :nazar:

$IMG_0038.jpg

$IMG_0037.jpg

bunlar da benim kitaplarımın bir kısmı sadece :8: 500 ü geçtiği için artık kutulara koyup yatağın altına saklıyorum. işin kötüsü yatağın altı da doldu :9:

Son düzenleme:
Kendi evim olduğunda ben de ayrı kütüphane yapacağım, benim de çok kitabım gitti, hoşlanmıyorum sorumsuz insanlardan, bir de şöyle bir kötü huyum vardır ki, hayır demeyi beceremiyorum :50:

ortaokul lise dönemlerinde benim de çok kitabım gitti o şekilde. ama uzun zamandır yakın çevremdekiler dışında kimseye vermiyorum kitap. bir bahane uydurup onda bunda diyorum :9:

Eki Görüntüle 760992

bunlar da benim kitaplarımın bir kısmı sadece :8: 500 ü geçtiği için artık kutulara koyup yatağın altına saklıyorum. işin kötüsü yatağın altı da doldu :9:

Çok güzel bir kitaplık canım, epey de kitabın varmış :16: Bende de bir çoğu baza altı, bir de annemlerde var hala kitaplarım :1:

ortaokul lise dönemlerinde benim de çok kitabım gitti o şekilde. ama uzun zamandır yakın çevremdekiler dışında kimseye vermiyorum kitap. bir bahane uydurup onda bunda diyorum :9:

Benim de bir iki yakın arkadaşım var onlara veriyorum ama bir zaman yakınlaştığım kişilere vermiştim onlar getirmediler çok üzülmüştüm, istenmiyor da insanların akıl etmesi lazım :31:

Benim de bir iki yakın arkadaşım var onlara veriyorum ama bir zaman yakınlaştığım kişilere vermiştim onlar getirmediler çok üzülmüştüm, istenmiyor da insanların akıl etmesi lazım :31:

H_İ_S cim insanlar yüzsüzse senin iyi niyetini suistimal ediyorlarsa sen de bence istemelisin.
mesela ben kuzenimin 2 yıl önce aldığı kitabı isteyecem yakında.
o böyle yapıyorsa maalesef bende bulmasının isteyecem:32::32:

ben başkasının arabasını isteyip 2 yıl sonra iade ediyor muyum?
açıkçası kitaplar benim için arabalardan daha kıymetli:16:

kitapların iştah kabartıyor.
çok güzel dizilmiş.
Allah arttırsın kitaplarını:)

teşekkür ederim. amin hepimizinkini inşallah :9:

Çok güzel bir kitaplık canım, epey de kitabın varmış :16: Bende de bir çoğu baza altı, bir de annemlerde var hala kitaplarım :1:

bu sıkış tepiş hali işte düşünün:1:

valla onlar akıl edemiyorsa ben dalgaya vuruyorum artık. kitaplar benim için çok kıymetli.onlar yüzsüzse ben daha yüzsüzüm :ssz:

Doğru diyorsunuz ama işte ben onlar kadar yüzsüz olamıyorum o yüzden paylaşmıyorum kitaplarımı, evim olunca da ayrı oda yapacağım her gelen görüp istemesin :31:

işte kızlar bunlar da benim kıymetlilerim:))))
sadece kitaplığıma sığan kısmı:))
keşke odamın daha fazla yerine kitaplık yaptırsam ama odam küçük:(

(not: bir sitede daha görebilirsiniz ortak hesapla kullandığımız bir forumda)

Son düzenleme:
Back