• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk'nın kitap kurtları ve kitaplıkları:)

Konunun sıcaklığına ve şirinliğine bak maaşAllah yaa , harika bayıldıımmm , herkesin kitaplığı çok değerlidir :16:

Bende acizane yarım olan kitaplığımı eklemek istiyorum şimdilik , öğrenci olduğum için kitaplarımın yarısı okuduğum şehirde , yarısı memleketimde , yarısı amcamın kütüphanesinde dolanıyorlar
:1:

Onun da çok büyük bir kitaplığı vardır :16:

Bu memleketimdeki kitaplığıım :69:

Salondaki kitaplık ;
$IMAG1549.jpg

Bu odam'daki kitaplığım , rafları teker teker çektim :16:

$IMAG1550.jpg
$IMAG1551.jpg

Burda iki sıra arkaya arkaya dizili kitaplarım :21:

$IMAG1552.jpg
$IMAG1553.jpg

Bu da toptan kitaplık raf'ım :21:

$IMAG1556.jpg

Bu da antika Osmanlıca kitaplarım :16:
$IMAG1555.jpg

işte kızlar bunlar da benim kıymetlilerim:))))
sadece kitaplığıma sığan kısmı:))
keşke odamın daha fazla yerine kitaplık yaptırsam ama odam küçük:(
(not: bir sitede daha görebilirsiniz ortak hesapla kullandığımız bir forumda)

Kitaplığına bayıldım ehlimana , o kadar sade ve düzenli ki maaşAllah...

Doya doya oku hepsini canıım
:29:

Artık bir an evvel evlensem düzenimi kursam tüm kitaplarımı bir arada görsem derdindeyim bende

Eki Görüntüle 600390 Eki Görüntüle 600391 ..Eki Görüntüle 600393 ..Eki Görüntüle 600401 ..Eki Görüntüle 600398

İşte benim kitaplarım da ufak evimde böyle barınıyorlar.

ehlimanacım artık kitaplarımızı evlerimizde ziyaret etmekle kalmayıp
burada da onlara selam verebileceğiz.
Hemde kitap dostu arkadaşlarımızın kitaplıklarına göz atma şansımız oldu.
Böyle anlamlı ve değerli bir topikle, bizi ve kitaplıklarımızı bir araya getirdiğin için
tekrar gönülden teşekkür ediyorum canım. Eki Görüntüle 600425
İyiki varsınız arkadaşlar. Eki Görüntüle 600424

MaaşAllah , BarekAllah...

Ne kadar hoş , evin her yeri kitap dolu , huzur , mutluluk dolu bir ev olur inşaAllah evin :16::16::16:

Yanlış anladın :) Kitaplar birbirinin devamı mı demek istedim :) Yoksa ayrı konuları mı anlatıyo?

evet yanlış anlamışım:26:
ben 1.sini okudum sadece beğpenmedim diğerlerini okumadan yolladım.
elimde sadece gül limanı oteli ve melekler korusun kaldı onları da okumadığım için daha fikrim yok
hi.bir bilgim yok ama;
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-gunu/393159-kadinlarin-kitap-mekani-801.html#post31688542

buraya yazarsan sana cevap veren olacaktır:)))

Son düzenleme:

Kitaplığına bayıldım ehlimana , o kadar sade ve düzenli ki maaşAllah...

Doya doya oku hepsini canıım
:29:

Artık bir an evvel evlensem düzenimi kursam tüm kitaplarımı bir arada görsem derdindeyim bende

çok teşekkür ederim:))))
darısı yeni evinde sana canım:34:
kitaplarının artması dileğiyle:23::23:

çok teşekkür ederim:))))
darısı yeni evinde sana canım:34:
kitaplarının artması dileğiyle:23::23:

toplamda 250-300 kitap vardır diye düşünüyorum daha liste yapmak nasip olmadı...
bir arada görmeyince çokluğunu da anlamıyorsun kii
:16:

ama elbette duana amiiin, çok çok olsun kitaplarımız inşaAllah
:23:

Yanlış anladın :) Kitaplar birbirinin devamı mı demek istedim :) Yoksa ayrı konuları mı anlatıyo?

tatlım bende debbie macomber ın kitaplarını tek tek alarak set yaptım ama seri halinde satılanlarıda var ayrıca beş kitaplık seriden sonra iki yeni kitap daha çıkardı onları henüz almadım ama en kısa zamanda alacam

kitaplarına gelince okudukça bana kendimi iyi hissettirdi küçük mucizeler dükkanı ve bir yumak mutluluk birbirinin benzeri ortak karakterler var ama tamamen devamı niteliğinde değil hani birini okumadan diğerini okuyabilirsin ama sırayla okursan karakterleri tanıman açısından faydalı olur bahçemde yeşeren umutlar ayrı bi konudan bahsediyo tavsiye ederim yani :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

tatlım bende debbie macomber ın kitaplarını tek tek alarak set yaptım ama seri halinde satılanlarıda var ayrıca beş kitaplık seriden sonra iki yeni kitap daha çıkardı onları henüz almadım ama en kısa zamanda alacam

kitaplarına gelince okudukça bana kendimi iyi hissettirdi küçük mucizeler dükkanı ve bir yumak mutluluk birbirinin benzeri ortak karakterler var ama tamamen devamı niteliğinde değil hani birini okumadan diğerini okuyabilirsin ama sırayla okursan karakterleri tanıman açısından faydalı olur bahçemde yeşeren umutlar ayrı bi konudan bahsediyo tavsiye ederim yani :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

Anladımm. Herkesin kitaplığında var bende alıp okuyum dedim :) Teşekkür ederim :)

benim nazarım değmez kız:27:
maşallah canım:nazar:
benim bu kadar çok değil,son 4 yıldır biriktiriyorum kitaplarımı
öncesinde hep değiş tokuş,arkadaşlar,kütüphaneden falan okuyodum:31:
maaşallah de :12: bunun iki katı da kutuda :23:

Back