• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk'nın kitap kurtları ve kitaplıkları:)

işte kızlar bunlar da benim kıymetlilerim:))))
sadece kitaplığıma sığan kısmı:))
keşke odamın daha fazla yerine kitaplık yaptırsam ama odam küçük:(

(not: bir sitede daha görebilirsiniz ortak hesapla kullandığımız bir forumda)

Güle güle kullan ehlimanacım. İki kolon arasını şık bir tasarımla değerlendirmişsin, harika olmuş.
Sanki altta fotoğraf karesine girmemiş raflar varmış gibi görünüyor. Tamamını çekmemiş miydin?
Ne obur kurtlarız yahu. Mekanımız doysa gözümüz doymuyor. :9:
Keyifli okumalar dilerim. $52c3ef378e9a22e3b4fa012f5032bff0.gif

Güle güle kullan ehlimanacım. İki kolon arasını şık bir tasarımla değerlendirmişsin, harika olmuş.
Sanki altta fotoğraf karesine girmemiş raflar varmış gibi görünüyor. Tamamını çekmemiş miydin?
Ne obur kurtlarız yahu. Mekanımız doysa gözümüz doymuyor. :9:
Keyifli okumalar dilerim. Eki Görüntüle 786948

aynen öyle kulittam:56:
daha olsa daha da doldururum ama artık kitaplarımı bulamamaya başladım çünkü o en güzel hali artık çok sıkışık odam küçük olduğu için tasarruflu kullandım kitaplığı
girmeyen yerler var ama hep aynı diye altı çekmedim
kolonum dengesiz biri kısa biri uzun ancak bu kadar kapandı kötü görüntü:17:

ehlimana, ne güzel kitaplarını tek sıra halinde dizmişsin, gözü gönlü açılıyor bakanın. bizim gibi derin bir kitaplık yaptırmamakla/almamakla çok iyi etmişsin :31:

kızlar ne güzel kitaplarınızın resmini koymuşsunuz hepinizin kitaplarıda kitaplığıda ayrı güzel bende kendi ki,taplığın resimlerini çekip koyacam bi ara

kitaplarım benimde kıymetlilerimdir okurken bile o kadar dikkat ederimki incinmesinler diye bi defa bi arkadaşım bi kitabımı istedi verdim bi kaç gün sonra beni aradı bu hiç okunmamış gibi yepyeni duruyo ben bunu okuyamam dedi çok şaşırdım :44::44::44::44::44::44::44:niye dedim benim küçük çocuğum var ben okurken o elini atar yırtar falan dedi o zaman yenisini almak zorunda kalırım en iyisi okumadan vereyim dedi bende dikkat et çocuğa verme kitabı öyle oku dedim yok dedi azıcık kırışmış buruşmuş olsaymış o zaman çocuğu yırtsada umurunda olmazmış:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: ama şimdi okuyamam dedi kitabımı geri verdi :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

kızlar ne güzel kitaplarınızın resmini koymuşsunuz hepinizin kitaplarıda kitaplığıda ayrı güzel bende kendi ki,taplığın resimlerini çekip koyacam bi ara

kitaplarım benimde kıymetlilerimdir okurken bile o kadar dikkat ederimki incinmesinler diye bi defa bi arkadaşım bi kitabımı istedi verdim bi kaç gün sonra beni aradı bu hiç okunmamış gibi yepyeni duruyo ben bunu okuyamam dedi çok şaşırdım :44::44::44::44::44::44::44:niye dedim benim küçük çocuğum var ben okurken o elini atar yırtar falan dedi o zaman yenisini almak zorunda kalırım en iyisi okumadan vereyim dedi bende dikkat et çocuğa verme kitabı öyle oku dedim yok dedi azıcık kırışmış buruşmuş olsaymış o zaman çocuğu yırtsada umurunda olmazmış:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: ama şimdi okuyamam dedi kitabımı geri verdi :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Arkadaşının düşüncesine de hayran kaldım doğrusu. Çocuğunu da kitabı da incitmemiş. Evladı ile kitaba aynı değeri biçmiş.
giving-thumbs-up-smiley-emoticon.gif

Arkadaşının düşüncesine de hayran kaldım doğrusu. Çocuğunu da kitabı da incitmemiş. Evladı ile kitaba aynı değeri biçmiş.
giving-thumbs-up-smiley-emoticon.gif

valla ben kitabımın zarar görmeden elşime ulaşmasına sevindim açıkçası evlat çok kıymetlidir hemde hiç birşeyle kıyaslanmayacak kadar ( bi evladım olsun diye neler çektiğimi ben biliyorum ama hala kavuşamadım bu özlemime:50::50::50::50::50::50:) ancak kitaplarda sırdaşımız dostumuz bazende sığınağımız bizim okunurkende sonrasında da zarar görmelerini istemiyorum kitaplarımda benim hazinem cebimdeki son kuruşu kitaba versem acımam o derece seviyorum yani:34::34::34::34::34::34::34:

valla ben kitabımın zarar görmeden elşime ulaşmasına sevindim açıkçası evlat çok kıymetlidir hemde hiç birşeyle kıyaslanmayacak kadar ( bi evladım olsun diye neler çektiğimi ben biliyorum ama hala kavuşamadım bu özlemime:50::50::50::50::50::50:) ancak kitaplarda sırdaşımız dostumuz bazende sığınağımız bizim okunurkende sonrasında da zarar görmelerini istemiyorum kitaplarımda benim hazinem cebimdeki son kuruşu kitaba versem acımam o derece seviyorum yani:34::34::34::34::34::34::34:

Yıllarca benzer duygularla kitaplığıma hapsettim kitaplarımı. Söz konusu kitapsa tavrım çok netti ve dokunamadı onlara hiç kimse.
İnsan değişen gelişen bir varlık. Ben de değişmiş olmalıyım ki son zamanlarda kitaplarımı daha fazla okura ulaştırma geyretindeyim.
Önceleri gıcır gıcır oluşlarından haz alırdım. Şimdilerde okunmuşluklarından alıyorum aynı hazzı.
Evlat sahibi olma konusunda Rabbim Yar ve Yardımcın olsun saracım. Hayırlısıyla tez zamanda Allah muradınızı versin.Eki Görüntüle 787128

Yıllarca benzer duygularla kitaplığıma hapsettim kitaplarımı. Söz konusu kitapsa tavrım çok netti ve dokunamadı onlara hiç kimse.
İnsan değişen gelişen bir varlık. Ben de değişmiş olmalıyım ki son zamanlarda kitaplarımı daha fazla okura ulaştırma geyretindeyim.
Önceleri gıcır gıcır oluşlarından haz alırdım. Şimdilerde okunmuşluklarından alıyorum aynı hazzı.
Evlat sahibi olma konusunda Rabbim Yar ve Yardımcın olsun saracım. Hayırlısıyla tez zamanda Allah muradınızı versin.Eki Görüntüle 787128

herkes kitap okusa ve okuduklarından ders çıkarabilse keşke keşke herkes sadece kendini aşma çabası içinde olsa böyle olsa eminim dünya daha güzel daha yaşanır olur

sağol canım duana amin diyorum Rabbimden isteğim hayırlı sağlıklı bi evlat sahibi olmak elbet O herşeyin en iyisini bilir vakti gelince verir ama bu hasret hergün içimde daha çok büyüyo kulittacım :31::31::31::31:

ehlimana, ne güzel kitaplarını tek sıra halinde dizmişsin, gözü gönlü açılıyor bakanın. bizim gibi derin bir kitaplık yaptırmamakla/almamakla çok iyi etmişsin :31:

canı ben senin kitaplığını da beğendim değişik çünkü;derin. benimkinin derin olmamasına ben üzüldüm.
şöyle düşünmüştüm; derin olsaydı okuduklarımı arkaya yenileri öne koyardım.
şimdi gerçekten zorlanıyorum:(
sığmıyorlarrrrrrrrr:25::25::25:

Son düzenleme:
canı ben senin kitaplığını da beğendim değişik çünkü;derin. benimkinin derin olmamasına ben üzüldüm.
şöyle düşünmüştüm; derin olsaydı okuduklarımı arkaya yenileri öne koyardım.
şimdi gerçekten zorlanıyorum:(
sığmıyorlarrrrrrrrr:25::25::25:

bence hiç üzülme... seni bilmem; ama ben okuduğum kitaplara tekrar bakmayı, altını çizdiğim satırları tekrar tekrar okumayı çok severim. kurcalarım... ve derin kitaplıkta o kitabı bulmak, çıkarmak ve tekrar yerine koymak hiç pratik değil :31:

canım benim Allah inşallah sana da bir gün hayırlısıyla evladını versin.:34:
çünkü kitaplarına bu kadar iyi bakan biri eminim çocuğuna da en iyi şekilde bakar:34:
kitaplığını da beğendim.
arkadaşını tebrik ederim çok düşünceli şaştım doğrusu böyle insanların olmasına:30:
(Allahım bana da böyle arkadaşlar, akrabalar versin inşallah:26:)))

bence hiç üzülme... seni bilmem; ama ben okuduğum kitaplara tekrar bakmayı, altını çizdiğim satırları tekrar tekrar okumayı çok severim. kurcalarım... ve derin kitaplıkta o kitabı bulmak, çıkarmak ve tekrar yerine koymak hiç pratik değil :31:

yok benim kitaplarımın altını çizme gibi bir huyum yok. kıyamıyorum sayfaya zarar vermeye.
çok beğendiğim bazı kitaplar var genelde kişisel gelişim kitaplarım. onlar başucu kitabım; onların tahtı ayrı yerde.
onlar haricinde diğerlerini değiş tokuş ettiğimden sürekli değişiyor kitaplığım
o yüzden derin olması benim için iyi olacaktı

canım benim Allah inşallah sana da bir gün hayırlısıyla evladını versin.:34:
çünkü kitaplarına bu kadar iyi bakan biri eminim çocuğuna da en iyi şekilde bakar:34:
kitaplığını da beğendim.
arkadaşını tebrik ederim çok düşünceli şaştım doğrusu böyle insanların olmasına:30:
(Allahım bana da böyle arkadaşlar, akrabalar versin inşallah:26:)))

duana amin diyorum canım

arkadaşım aynı zamanda edebiyat öğretmeni kitaplara karşı hassaslığı ondan diyim:34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

kitapların altını çizmeden yaşayamam :52: düzgün de çizmem, hatta kötü çiziyormuşum. eşim cetvelle çizmemi istedi, şaka gibi :53: kendi kitapları hakikaten cetvelle çizilmiş :60:

neyse kitaplıklarımızı paylaşırken kitap okuma ve barındırma davranışlarımdan dem vurmaya başladım :17:
kusura bakmayın... kitaplar candır.
herkese iyi okumalar :16:

işte bir kitap kurdu daha.
çok güzel ''Allah kitaplarını arttırsın'':27:

Çok teşekkürler :) Gün geçtikçe artıyo onlara baktıkça çok mutlu oluyorum :)
Bu arada ben herkesin kitaplığında Debbie Macomber kitapları gördüm. Onun kitapları seri halinde mi? Yoksa birbirinden ayrı mı? Ona göre alıcam :3:

kızlar önerebileceğiniz kişisel gelişim veya psikoloji kitapları varmı böyle okuyupta bişeyler kazandıgınız kendinizi iyi hissettiren bi kitap??

Çok teşekkürler :) Gün geçtikçe artıyo onlara baktıkça çok mutlu oluyorum :)
Bu arada ben herkesin kitaplığında Debbie Macomber kitapları gördüm. Onun kitapları seri halinde mi? Yoksa birbirinden ayrı mı? Ona göre alıcam :3:

bugün kitapçıya girdim tek tek satıyordu.
önceden bende tek tek aldım.
bence nette de bulursun.
seri de var

Son düzenleme:
Back