• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK'de erkek dolasiyor olabilir! Lutfen sonuna kadar okuyun

Daha önceden de biliyordum
Zaten o şahsın 2 ay önceki hesabı banlanmis ama garip olan şey şuanki hesabindan bir adamla evlenmek istediğine dair konu açmış iyice kafam karisti
Bunlara kendi kendine kafa yorsan müge anlicilik oynasan. konu açmaya ne gerek var? şikayet et butonu diye bir şey var mesajları şikayet etseydin

Ben de 19 un küçük olduğunu düşünmüyorum.hele bu devirde çocukların bile gözü çok açık maşallah..
Yahu benim 11 yasindaki oglum cingoz , herkese dikkat ediyor , bu kadar konusulup anlatiliyor insan nasil burda tanidigi bir uyenin sana birini ayarliyim teklifini kabul eder , akil alir gibi degil
19 yasinda oy verip bizi yonetenleri seciyor insanlar , daha ne diyim

Yahu benim 11 yasindaki oglum cingoz , herkese dikkat ediyor , bu kadar konusulup anlatiliyor insan nasil burda tanidigi bir uyenin sana birini ayarliyim teklifini kabul eder , akil alir gibi degil
19 yasinda oy verip bizi yonetenleri seciyor insanlar , daha ne diyim
Gözü açık olmadığım için hepinizden özür dilerim... Bir daha olmaz söz
Ya zaten ozguvenim 0 antidepresan kullanıyorum ne diye beni asagiliyorsunuz? Tamam tovbeler olsun bir daha internete girmem hatta şimdi tüm sosyal medyami kapatıp gidiyorum. Gozu açık degilim ya yaşamaya hakkim yok benim
Hoscakalin

Tc ile mi uye olacagiz
Olmaz ben oyle her yere tc mi veremem
Acaba bende mi erkegim bak kaciyor gibiyim sanki iskillendim kendimden
Belkide o kisi benimdir ha ne dersin

Vay canına burda bile 20lik çıtır kizlara talip oluyorlar, biz 30luklar evde kaldık iyice... oğlanı beğenseydin şimdi takı,çeyiz konuları açıyor olacaktın valla demeyecektin "k.k sağolsun bana koca buldu"

Heaa bana da bayağı bir süre önce bir üye beni bir arkadaşıyla tanıştırmak istediğini yazmıştı özelden, hiç cevap vermedim bile. Belki o da erkekmişti bak şimdi :KK51:

Vay canına burda bile 20lik çıtır kizlara talip oluyorlar, biz 30luklar evde kaldık iyice... oğlanı beğenseydin şimdi takı,çeyiz konuları açıyor olacaktın valla demeyecektin "k.k sağolsun bana koca buldu"
Öyle bir şey söz konusu bile olamaz. Ben sanal ilişki istemedim hicbir zaman üye o kadar ovdu ki merak ettim ben de.

Yalniz siz niye burdan size birini ayarlayim diyen birine karsilik veriyosunuz onu anlamadim ben yanlismiyim?? :işsiz:

Selam verenden korkar olduğumuz dünyada , muhabbetimizin dahi olmadığı kişilere karşılık verip , gerçekten denilen kişiyi incelemek akıl işi değil.

Iletisim kurması bile hatayken aramızda erkek olabilir düşüncesi daha şaşırtıcı.

Kadınlar tehlikeli değil mi ?

Selam verenden korkar olduğumuz dünyada , muhabbetimizin dahi olmadığı kişilere karşılık verip , gerçekten denilen kişiyi incelemek akıl işi değil.

Iletisim kurması bile hatayken aramızda erkek olabilir düşüncesi daha şaşırtıcı.

Kadınlar tehlikeli değil mi ?
Evet hataliyim aptalim safım salağım. Erkeklere ve insanlara hemen inanıyorum yıllardır kazık yiyorum
Aslında intihar edip ölmeyi çok düşündüm ama günah kalanlara yazık diye vazgeçtim
Ama ben bu dunyada fazlaligim onu biliyorum

Back
X