• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK'de erkek dolasiyor olabilir! Lutfen sonuna kadar okuyun

Kadınlar kulübüne kimlik kontrolü mü :KK70:
Kk adminlerine gbt yapma yetkisi verilmesi için adalet bakanlığıyla iletişime geçiyorum derhal :KK70:

Hanımefendi burası da her sosyal mecra gibi tanımadığınız bir ton insanla dolu. O yüzden anonimiz zaten. Cinsiyeti fark etmez, kimseye güvenip saçma sapan sohbetlere girmeyin.
👏🏻:KK9:

O erkeklerden biri de siz misiniz pozitif insan? Karı kız lafı sizi ele veriyor.
Valla ister inanın ister inanmayın benim kanitlayacak bir şeyim yok. Karı kız da lafın gelişi söyledim. Panik atak ve okb var bende o yüzden heyecanlandım ve sinirlendim buraya konu açtım. Ben bu siteye öbür hesabımdan 4 yıl önce kaydoldum

Valla ister inanın ister inanmayın benim kanitlayacak bir şeyim yok. Karı kız da lafın gelişi söyledim. Panik atak ve okb var bende o yüzden heyecanlandım ve sinirlendim buraya konu açtım. Ben bu siteye öbür hesabımdan 4 yıl önce kaydoldum
neyine heyecanlaniyosunuz??
panik ataginiz bence burda birilerinden adres resim isterken devreye girmeliydi o nasil panik ataklik

Gunaydin , ilk defa mi duyuyorsunuz burada erkek uye oldugunu?

Ayrica bu nasil bir bosluktur da size mesaj atan tanimadiginiz birinin tanistiracagi erkegi merak edip arastiriyorsunuz , pesss

Daha önceden de biliyordum
Zaten o şahsın 2 ay önceki hesabı banlanmis ama garip olan şey şuanki hesabindan bir adamla evlenmek istediğine dair konu açmış iyice kafam karisti

Daha önceden de biliyordum
Zaten o şahsın 2 ay önceki hesabı banlanmis ama garip olan şey şuanki hesabindan bir adamla evlenmek istediğine dair konu açmış iyice kafam karisti
19 yas kucuk bir yas degil , bu kadar saf misiniz gercekten yoksa bizi mi yiyorsunuz?
Bu kadar safsaniz zaten sosyal medya kullanmayin rica ediyorum , sizi yerler sosyal medyada

19 yas kucuk bir yas degil , bu kadar saf misiniz gercekten yoksa bizi mi yiyorsunuz?
Bu kadar safsaniz zaten sosyal medya kullanmayin rica ediyorum , sizi yerler sosyal medyada
Ben de 19 un küçük olduğunu düşünmüyorum.hele bu devirde çocukların bile gözü çok açık maşallah..

Back
X