KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

meraba canım bu kpss engelini aşmak zor zanat benim görümcem 92 puan aldı kpssden ama fizikten öğretmen almadılar işte öle bekliyo çok büyük haksızlık öğretmenlerimize aynı görevi yapıyoruz ama farklı maaş alıyoruz bunun biran önce çözülmesi gerekiyor bu arada kızın için üzüldüm allah rahmet eylesin inşallah yakın zamanda meleğin gelir seni teselli etmeye

teşekkür ederim;evet cidden zor;2006 da çok kolaydı;bir daha öyle kolay olmadı sınav maalesef;kendimde iyi olmadıgımdan iyice zorlaştı tabi;neyseki eşim kadrolu;yine de aynı işi yapıp az maaş almak çok acı tabi;ama olsun buna da şükür ne diyelim..

canım bende 2 yıl ücretli yaptım seni anlıyorum ama biz hepimiz eğitim fakültesi mezunuyuz ve öğretmeniz.kadrolu sözleşmeli ücretli vekil farketmez,hepimiz öğretmeniz.bizi saçma sapan bi sınavla değerlendirmeleri saçmalık zaten. bazı şeyler unutulmaz bilyorum ama allah sana sabır versin.inşallah herşey gönlünce olur,inşallah atanırsın.hayat hepimizi sınıyo bazen ama sen çok ağır sınanmışsın.umarım bundan sonra acılar ardını bırakır canım..

çok teşekkür ederim arkadaslar..nasıl geçti okulda ilk gününüz;sizin okulda ilişkileriniz nasıl?

valla benim için hayal kırıklığı ilk günüm hiç böyle düşünmemiştim moralim bozuldu kalabalık okula alışık olmadığımdan da olabilir tabi umarım zamanla alışırım ((

yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun arkadaşlar

okulun ilk günlerini sevmiyorum ben
karışıklık, kargaşa oluyor
hiçbir şey yerli yerinde değil

slm kızlar bende sınıf öğrt.yim.bugün cok yoruldum kafam şişti uzun bi aradan sonra zor geldi sanırım....

biz de bugün sınıfları temizledik düzenledik ders dağılımı belli olmayınca yine de yorucuydu

bizde bugüm kitapları dağıttık...2 .sınıf oldukları için okumalarını kontrol ettim...zaten sınıfın yarısı gelmişi..yarında diktelerine bir bakarım..

bizde bugüm kitapları dağıttık...2 .sınıf oldukları için okumalarını kontrol ettim...zaten sınıfın yarısı gelmişi..yarında diktelerine bir bakarım..

biz öğrencilerin yarısı gelmediği için dağıtamadık malesef bu rada resimlerine baktım cok güzelsin tatlırüya cım

bende geçen yıl 4-5 leri okutmuştum gerçekten çok yorucu oluyo.bu sene şanslılar,sınıf dağıtılmış,5 ler ilçeye gelecek.birleştirilmiş sınıf olmayacak.daha önce 12345 leri de okuttum,o dahada zordu.allah yardımcısı olsun birleştirilmiş sınıf okutcak arkadaşların..

:gitme::gitme:

eğitim öğretim yılı hepimize hayırlı olsun arkadaşlar.gülşahcıım bencede bir sınav öğretmen olup olmadığımızı göstermez bu işe gönlünü vererek çalıştığımız sürece ücretli sözleşmeli kadrolu farketmez hepimiz öğretmeniz.bu ayrımı yapanlar utansın.caycan cnm inş iyisindir.msj atıcam sana nasılsın merak ediyorum.bende 1.5 sene ücretli çalıştım sonra atandım 2 sene vanda görev yaptım şimdi bursanın bir ilçesindeyim.Allah hepimizn yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…