KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

bu arada bende 5.sınıfları okutacağım ama ilk kademenin en problemli çocuklarıymış ne yapacağız bakalım.Allah kolaylık versin inş.

bu arada bende 5.sınıfları okutacağım ama ilk kademenin en problemli çocuklarıymış ne yapacağız bakalım.Allah kolaylık versin inş.

canım netim yoktu giremiyodum ne zamandır.yeni yerleştim lojmana.bu sene rahatım ev kaloriferli.sobadan kurtuldum.okulda yiboya aldılar beni,oda çok ii oldu.tayin çıkmadı ama en azından bu yıl rahatım.sen nasılsın canım,neler yaptın görüşmeyeli..

merhaba kızlarr hepimize hayırlı olsuun yeni eğitim yılımız:))ben yine geçen seneki gibi 1.2.3 birleştirlmiş sınıf okutup aynı zamanda müdür yetkililiğe devam edeceğim acaip gerginim anlatamamkötükedihüso

SELAM bende 5 sene köyde çalıştıktan sonra bu yıl merkeze geldim ama gelmekle iyi mi ettim hiç bilmiyorum okulda kim kime dum duma kendimi çok yalnız ve yabancı hissettim herkes samimi olduğu biriyle fısır fısır muhabbette banada göz ucuyla bakıp hoşgeldin dediler o kadar bakalım alışabilecek miyim

hep ilk zamanlarda öyle oluyor,sonra sana en yakın grupla kaynaşıyorsun canım,üzülme sakın:teselli:

günaydın arkadaşlarım

ben bayramın 1. günü motor kazası geçirdim 10 gün rapor aldım şimdi eşim teslim etti, müdür hemen ''10 gün mü aldınnııııız'' diye sormuş,çok sinirim bozuldu arkadaş,utanmasa mezarından kalk derse gel diyecek:mymeka:

topik hayırlı olsun =)
benim branşım edebiyat kpssye bu sene giricem
bazı nedenlerden dolayı
tercih olarak istanbulu yazmayı düşünüyorum sadece
kaç puan almam lazım çok mu zor olur düşüncelerinizi yazarmısınız??

canım alıma bağlı milli eğitim alımı iyi yaparsa 80 küsür yetebilir diye düşünüoyrum ama alım az olunca yetmeyebilir edebiyat sanırım uzun süredir alım olmuyor.

bu sene baya alım olacakmış doğruysa.80 alabilirim sanırımm =) ama tam ne kdrdır bilmiyorum

günaydın arkadaşlarım

ben bayramın 1. günü motor kazası geçirdim 10 gün rapor aldım şimdi eşim teslim etti, müdür hemen ''10 gün mü aldınnııııız'' diye sormuş,çok sinirim bozuldu arkadaş,utanmasa mezarından kalk derse gel diyecek:mymeka:

canım çok geçmiş olsun...önce bedenen ve psikolojik olarak iyi olacaksın ki öğrencilere verimli olabilesin..müdürün biraz patavatsız konuşmuş...

topik hayırlı olsun =)
benim branşım edebiyat kpssye bu sene giricem
bazı nedenlerden dolayı
tercih olarak istanbulu yazmayı düşünüyorum sadece
kaç puan almam lazım çok mu zor olur düşüncelerinizi yazarmısınız??

canım ben istanbulda çalışıyorum...bir yıl önce bir arkadaşım sınıf öğr.82 puanla sözleşmeli atandı...eğer sınıf öğretmeniysen aklında olsun ilk atamalar hep kötü yerlere olur...istanbulda bile....sana başarılar dilerim..

canım ben istanbulda çalışıyorum...bir yıl önce bir arkadaşım sınıf öğr.82 puanla sözleşmeli atandı...eğer sınıf öğretmeniysen aklında olsun ilk atamalar hep kötü yerlere olur...istanbulda bile....sana başarılar dilerim..

ist olsun yeter ki..ama edb benim branş lisede olucam fark eder mi yerimseniben
tşk ederim ilgilendiğin için

gazili09 takma kafanı canım hemen hemen her müdür aynı şekilde düşünür herkes iyi niyetli olarak ya da gerçeken bir rahatsızlık geçirdiği için almıyor bu raporları o yüzden öle davranmıştır sıkma canınıopuyorumnanaktan

slm kızlar biz de bugün okulda toplantı yaptık öylelikle gecti şimdi ise temzilik yapıyorum cok yorgunum hala bitmedi bitirince inşallah aranıza dönerim

X