KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

teolog

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
7.974
8
2009/2010 eğitim öğretim yılı hepimizie hayırlı olsun.bu topicte buluşarak dertlerimizi sıkıntılarımızı paylaşabilir planlar ve ders konusunda birbirimizle fikir alışverişinde bulunup yardımcı olabiliriz ne dersiniz.eğitimle alakalı olan her konu olabilir rehberlik zümre şube öğretmnler kurulu gibi...

pekii ilk mesajı ben yazayımm ... hepimizee hayırlı olsun yeni eğitim öğretim yılımız ... hemencecik güzelce geçsinnn opuyorumnanaktan

inş.sorunsuz can tehlikesi olmadan,müdürlerimiz yolumuza taş koymadan geçireceğimiz güzel bir yıl olurkaydirigubbakcemile5

2009-2010 eğitim öğretim yılı hayırlı olsun
inşallah güzel geçera.s.

iyi düşünmüşsün canım,hepimize hayırlı olsun,öğrencilerimiz bizi üzmesin inşallah

mrb arkadaşlar ben de din kültürü öğretmnyim afyon da görev yapıyorum

kaydirigubbakcemile3
nerelisin? kaç yıldır çalışıyorsun?

tatlırüyacım aslında biz tanışıyopruz ama yeni arkadaşlar için kendimizi tanıtalım yine ben afyondayım afyonun bir köyünde öğretmnlik yapıyorum 4 . senem olcak gerci senin sadece eğitimci oldugunu biliyordum ben sanırım bir de eş durumun falan vardı senin sen kaç senelik öğretmnsin

merhaba arkadaşlar, benim oglum bu sene 2.sınıfa gidecek. geçen sene ögretmenimizden çok memnunduk ve bize 5.sınıfa kadar götüreceğini söylemişti ama bugün okula gittim ve ögretmenimizin okul evine uzak diye başka okula geçtiğini duydum çok canım sıkıldı, birazcık ögrencileri düşünmek lazım, şimdi bu çocuklar yeni gelen ögretmene alışmaya çalışacak farklı bir yöntem uygulayacak yani herşey sil baştan olacak, milli eğitime şikayet dilekçesi vericek mümkünse 5 yıl hiçbir sınıf ögretmeni yer değiştiremesin baştan ona göre kendilerini ve evlerini hazırlasınlar, çok canım sıkıldı çokkk, hep kendimizi düşünmeyelim lütfen....

haklısın fatima cım sürekli öğretmn değiştirmek öğrencinin motivasyonunu cok etkiliyor ama bazen de öğretmn gitmek mecburiyetinde klabiliyor eş durumu aile durumu yol sorunu vs. öğretmnin durmumuna da bakmak lazım tabi keyfi olarak okulu beğenmeyip de değiştirenler var onları dahil etmiyorum ben belki o öğretmn gercekten gitmek mecburiyetinde kalmıştır

öğrencilerin psikolojisinide düşünmek gerekiyor tabi
ama öğretmen için de bu sıkıntı
belki yeni gelen öğretmen daha iyidir

sadece okul uzak diye gitmiş, uzaklığıda ne kadar biliyormusunuz evinden çıkınca dolmuşa biniyor ve en fazla on dakika başka bir sebebi yokmuş müdür bey öyle söyledi, benimde işim evimden uzakta ama yapacak bişey yok ve hergün gidip geliyorum

tatlırüya cım sen bu durmu daha iyi anlatırsın diye düşünüyorum öğretmen bulunduğu ortamda veya özel hayatında mutlu olamıyorsa eşinden ayrıysa dolayısıyla verdiği eğitimi de etkiliyor değil mi hele yol uzaksa yol yorgunluğu bir de okul öğretmen iyice yıpranıyor

lmaz: benim gideceğimi bilen velilerim çok üzüldü...bugün karşlalarında beni görünce çok sevindiler...evet öğrenciler için ilk başta üzücü...ama yerine gelen meslektaşımızıda çok çabuk sevip benimsiyorlar..buda benim başıma geldi...başka sınıftan öğrenciler aldım..aglayarak geldiler ama bir kaç gün içinde unutuldu...
herşey ne yazık ki sizin düşündüğünüz gibi basit olmuyor...evim ve eşim antalya da ben istanbuldayım..ve bizim aile birliğimiz ne yazık ki olmuyor...ve şubatta tekrar tayin isteyeceğim....siz kendinizi bizim yerinize koyun...evlisiniz belkide çocuğunuz var...babanızı sadece iki ayda ancak görebiliyorsunuz...bu durumda ve daha kötü durumda olan çok öğretmenimiz var...

inşallah yeni gelen öğretmn iyidir cnm artık orası öğrtmnin vicdanına kalmış 90 km yol gidip gelen biliyorum üstelik bayan öğretmen

canım mutlaka haklısındır
tabi ama şimdi yeni okulu belki yürüme mesafesindedir
bütçe durumları girmiştir belki
belki bebeği vardır
bilemessinki sıkıntısını
yeni gelen öğretmen illa kötü olacak,öğrenciler alışamıcak diye bir kural yokki
ilkokulda benimde öğretmenim değişmişti
önce çok üzülmüştük ama yenisinede alışmıştık sonuçta

demek ki öğretmen orada mutlu değil...sınıf öğrenci veliler idare vs...mutlu değilse verimlide olamaz...o nedenle gitmesi iyi olmuş emin olun...

dirimvciğim biraz kendinden bahsedermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…