mrb arkadaşlar ben de din kültürü öğretmnyim afyon da görev yapıyorum
nerelisin? kaç yıldır çalışıyorsun?
merhaba arkadaşlar, benim oglum bu sene 2.sınıfa gidecek. geçen sene ögretmenimizden çok memnunduk ve bize 5.sınıfa kadar götüreceğini söylemişti ama bugün okula gittim ve ögretmenimizin okul evine uzak diye başka okula geçtiğini duydum çok canım sıkıldı, birazcık ögrencileri düşünmek lazım, şimdi bu çocuklar yeni gelen ögretmene alışmaya çalışacak farklı bir yöntem uygulayacak yani herşey sil baştan olacak, milli eğitime şikayet dilekçesi vericek mümkünse 5 yıl hiçbir sınıf ögretmeni yer değiştiremesin baştan ona göre kendilerini ve evlerini hazırlasınlar, çok canım sıkıldı çokkk, hep kendimizi düşünmeyelim lütfen....
sadece okul uzak diye gitmiş, uzaklığıda ne kadar biliyormusunuz evinden çıkınca dolmuşa biniyor ve en fazla on dakika başka bir sebebi yokmuş müdür bey öyle söyledi, benimde işim evimden uzakta ama yapacak bişey yok ve hergün gidip geliyorum
sadece okul uzak diye gitmiş, uzaklığıda ne kadar biliyormusunuz evinden çıkınca dolmuşa biniyor ve en fazla on dakika başka bir sebebi yokmuş müdür bey öyle söyledi, benimde işim evimden uzakta ama yapacak bişey yok ve hergün gidip geliyorum
canım mutlaka haklısındır
tabi ama şimdi yeni okulu belki yürüme mesafesindedir
bütçe durumları girmiştir belki
belki bebeği vardır
bilemessinki sıkıntısını
yeni gelen öğretmen illa kötü olacak,öğrenciler alışamıcak diye bir kural yokki
ilkokulda benimde öğretmenim değişmişti
önce çok üzülmüştük ama yenisinede alışmıştık sonuçta