sadece okul uzak diye gitmiş, uzaklığıda ne kadar biliyormusunuz evinden çıkınca dolmuşa biniyor ve en fazla on dakika başka bir sebebi yokmuş müdür bey öyle söyledi, benimde işim evimden uzakta ama yapacak bişey yok ve hergün gidip geliyorum
merhaba yeni eğitim öğretim yılı herkese hayırlı olsun.
zceren ve gazili hoşgeldiniz tanıyalım sizleri bakalım
merhaba arkadaşlar bende elazığ arıcakta sınıf öğretmeniyim.2 yıl köyde çalıştım b urda.bu yıl okulum kapandığı için beni ilçe merkezine aldılar.evim ankarada.küçük bebeğimle buralardayım gene bilen bilir beni.bi türlü eş durumum olmadı.şubatı bekleyecem ama gene çıkmaz bende bu şans oldukça.ama burda olduğum müddetçe gene öğrencilerimiz için en iisini yapmaya çalışcaz bakalım.gerçi daha öğrenciler gelmedi okula.pazartesi geleceklermiş ama.bende seviye belirleme sınavı hazırlıyodum.bu yıl 4 leri okutacam.başarı durumları kötüymüş dediler ama geçen yılki öğrencilerimden daha iidir kesin.ben buraya geldiğimden beri 3 lere 4 lere okuma yazma öğrettim.gelenler yatmış gitmiş ya.çok kızıyorum ,boşuna para almışlar.şimdikiler okuma yazma biliyodur inşallah.bu yıl 4 leri okutacak arkadaşlar varsa birbirimize yardımcı olalım.inşallah bilgi dolu bir sene olur..
canım bir nebze iyisin benden,8.sınıfta okuma yazma bilmeyen öğrencilerim var,6.7. sınıflardan hiç bahsedemiyorum.öğrencilerimiz karnesindeki kaldı yazısını bile okuyamıyor,geçti sanıyor,arkadaşı söylüyor sınıfta kaldığını:çok üzgünüm:
merhaba arkadaşlar bende elazığ arıcakta sınıf öğretmeniyim.2 yıl köyde çalıştım b urda.bu yıl okulum kapandığı için beni ilçe merkezine aldılar.evim ankarada.küçük bebeğimle buralardayım gene bilen bilir beni.bi türlü eş durumum olmadı.şubatı bekleyecem ama gene çıkmaz bende bu şans oldukça.ama burda olduğum müddetçe gene öğrencilerimiz için en iisini yapmaya çalışcaz bakalım.gerçi daha öğrenciler gelmedi okula.pazartesi geleceklermiş ama.bende seviye belirleme sınavı hazırlıyodum.bu yıl 4 leri okutacam.başarı durumları kötüymüş dediler ama geçen yılki öğrencilerimden daha iidir kesin.ben buraya geldiğimden beri 3 lere 4 lere okuma yazma öğrettim.gelenler yatmış gitmiş ya.çok kızıyorum ,boşuna para almışlar.şimdikiler okuma yazma biliyodur inşallah.bu yıl 4 leri okutacak arkadaşlar varsa birbirimize yardımcı olalım.inşallah bilgi dolu bir sene olur..
SELAM bende 5 sene köyde çalıştıktan sonra bu yıl merkeze geldim ama gelmekle iyi mi ettim hiç bilmiyorum okulda kim kime dum duma kendimi çok yalnız ve yabancı hissettim herkes samimi olduğu biriyle fısır fısır muhabbette banada göz ucuyla bakıp hoşgeldin dediler o kadar bakalım alışabilecek miyim