KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

sadece okul uzak diye gitmiş, uzaklığıda ne kadar biliyormusunuz evinden çıkınca dolmuşa biniyor ve en fazla on dakika başka bir sebebi yokmuş müdür bey öyle söyledi, benimde işim evimden uzakta ama yapacak bişey yok ve hergün gidip geliyorum

belki kendine göre haklı gerekçeleri vardır canım,mesela bizim okulda idare ve öğretmen çatışması var,veliler çok ilgisiz,öğretmenin can güvenliği yok...her gün acaba hangi öğrenci bıçak çekecek diye okula gidiyoruz...:çok üzgünüm:

merhaba arkadaşlar bende elazığ arıcakta sınıf öğretmeniyim.2 yıl köyde çalıştım b urda.bu yıl okulum kapandığı için beni ilçe merkezine aldılar.evim ankarada.küçük bebeğimle buralardayım gene bilen bilir beni.bi türlü eş durumum olmadı.şubatı bekleyecem ama gene çıkmaz bende bu şans oldukça.ama burda olduğum müddetçe gene öğrencilerimiz için en iisini yapmaya çalışcaz bakalım.gerçi daha öğrenciler gelmedi okula.pazartesi geleceklermiş ama.bende seviye belirleme sınavı hazırlıyodum.bu yıl 4 leri okutacam.başarı durumları kötüymüş dediler ama geçen yılki öğrencilerimden daha iidir kesin.ben buraya geldiğimden beri 3 lere 4 lere okuma yazma öğrettim.gelenler yatmış gitmiş ya.çok kızıyorum ,boşuna para almışlar.şimdikiler okuma yazma biliyodur inşallah.bu yıl 4 leri okutacak arkadaşlar varsa birbirimize yardımcı olalım.inşallah bilgi dolu bir sene olur..

merhaba arkadaşlar bende elazığ arıcakta sınıf öğretmeniyim.2 yıl köyde çalıştım b urda.bu yıl okulum kapandığı için beni ilçe merkezine aldılar.evim ankarada.küçük bebeğimle buralardayım gene bilen bilir beni.bi türlü eş durumum olmadı.şubatı bekleyecem ama gene çıkmaz bende bu şans oldukça.ama burda olduğum müddetçe gene öğrencilerimiz için en iisini yapmaya çalışcaz bakalım.gerçi daha öğrenciler gelmedi okula.pazartesi geleceklermiş ama.bende seviye belirleme sınavı hazırlıyodum.bu yıl 4 leri okutacam.başarı durumları kötüymüş dediler ama geçen yılki öğrencilerimden daha iidir kesin.ben buraya geldiğimden beri 3 lere 4 lere okuma yazma öğrettim.gelenler yatmış gitmiş ya.çok kızıyorum ,boşuna para almışlar.şimdikiler okuma yazma biliyodur inşallah.bu yıl 4 leri okutacak arkadaşlar varsa birbirimize yardımcı olalım.inşallah bilgi dolu bir sene olur..

canım bir nebze iyisin benden,8.sınıfta okuma yazma bilmeyen öğrencilerim var,6.7. sınıflardan hiç bahsedemiyorum.öğrencilerimiz karnesindeki kaldı yazısını bile okuyamıyor,geçti sanıyor,arkadaşı söylüyor sınıfta kaldığını:çok üzgünüm:

canım bir nebze iyisin benden,8.sınıfta okuma yazma bilmeyen öğrencilerim var,6.7. sınıflardan hiç bahsedemiyorum.öğrencilerimiz karnesindeki kaldı yazısını bile okuyamıyor,geçti sanıyor,arkadaşı söylüyor sınıfta kaldığını:çok üzgünüm:

sen nerde görev yapıyosun canım?

hoşgeldin cnm

SELAM bende 5 sene köyde çalıştıktan sonra bu yıl merkeze geldim ama gelmekle iyi mi ettim hiç bilmiyorum okulda kim kime dum duma kendimi çok yalnız ve yabancı hissettim herkes samimi olduğu biriyle fısır fısır muhabbette banada göz ucuyla bakıp hoşgeldin dediler o kadar bakalım alışabilecek miyim

SELAM bende 5 sene köyde çalıştıktan sonra bu yıl merkeze geldim ama gelmekle iyi mi ettim hiç bilmiyorum okulda kim kime dum duma kendimi çok yalnız ve yabancı hissettim herkes samimi olduğu biriyle fısır fısır muhabbette banada göz ucuyla bakıp hoşgeldin dediler o kadar bakalım alışabilecek miyim

alışırsın canım.bende bu okula yeni bşaladığım için ilk gün tuhaf hissetmiştim ama şimdi bi çoğuyla muhabbet ediyoz.daha isimlerini bile bilmediğim bi sürü hoca var.ama daha ilk günlerimiz olacak okadar.canını sıkma,zamanla kaynaşırsınız okulun düzeninede alışırsın..

belkide ilk gün telaşesindendir umarım alışırım canım sıkıldı herşey gözümde büyüdü birden bire...

ahh bersuu cum şu anda köy okulunda olmama rağmen aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum mayıs atamasyla geldim aynı dediğin şekilde davranıldı üstelik eylül seminerinde müdürümüz tüm öğretmenleri davet etmiş beni etmemiş nasıl cnm sıkıldı anlatamam

diğer eğitimci arkadaşlar neden katılmıyor sadece okumakla kalmayalım lütfen

ben cıkayım kızlar birazdan ugrarım yine bersu cum önceki msjlarımıda okudunmu

merhaba;bende sosyal bilgiler öğretmenliği mezunuyum;kpssye iki kere girdim;biri gçeen yıl dogum yaptıktan 10 gün sonra;biriside kızımı kaybettikten sonra maalesef 73 ün üstüne çıkamadım..zor günler geçirdim hele geçen sene..anlatamam..ücretli öğretmenlik için basvurdum geçen yıl;1 yıl boyunca manisanın ilçesinin köyünde çalıştım;çok güzeldi;müdürüm;tüm öğretmen arkadasalr acaip destek oldu;bende tabi elimden geledi yaptım;o kadar iyiler ki okulun servis ücretinde yardımcı oldular;ek derslerde yardımcı oldular;ve okul müdürüm başarı plaketi hazırlayarak veda etti geçe nsene sonunda..
gelelim bu seneye;psikolojik olarak biraz daha iyiyim;öğrencilerimin sbs sosyal bilgiler başarıları ilçede konuşulmuş;milli egitim müdürümüz bugün aradı;aynı okulda yine baslamamı istediklerini söyledi..bende işlemlerin tamamlanmasını bekliyorum..işte böyle arkadaslar..
her yerde ben öğretmenim demeye çekindim geçen yıl;arkadaslarım ve ailem kızıyordu çünkü ben hemen ücretli öğretmenim diye vurguluyordum;bu sene sınavdaan çıktıgımda çok agladım(saglık nedenlerimden ötürü 2 saat önce çıkarıldım sınavdan)kardeşim bana "abla sen öğretmensin dedi;atansanda atanmasanda"kendine haksızlık etme artık dedi..
biraz uzun oldu ama böyle işte arkadaslar..
Hepinize güzel bir eğitim öğretim yılı diliyorum..

X