KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

bir sömestr tatilinin de sonuna geldik ...
bu sene çoook uzakta olduğumuzdan ilk defa sömestr tatilini evde geçirdim. çocuk, temizlik, hastalık derken tatili bitirdik . bir 15 gün daha verseler yok demem ama yaramaz kuzularımı da çok özledim:))
ikinci dönemin hepimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum ...

iki gündür kar tatili ( dün hiç yağmadı sevindim ama gece yine başladı .. galiba 2 gün daha gözüküyor :26: sinir oldum yaa ... 4. sınıf okutuyorum ve konuları yetiştirmekte zorlanıyorum şimdiden strese girdim ...
işin garibi bolu gerede' de çalışırken dizlere kadar kar ve tipide okula tırmanmaya çalışırdık da tatil olmazdı burda yerde bir karış bile kar yok tatil. anlayan varsa beri gelsin :26:

evet konuları yetiştirmekc için sakıncalı bir durum ama tatil gibisi de yok vallaaa

Özellikle İstanbul'da en ufak karda tatil yapılıyor,ben doğuda çalışırken o kadar kara rağmen tatil olmazdı helinim,haklısın valla.

Arkadaşlar bir haftayı bitirdik, bana çok çabuk geçti, umarım size de öyle gelmiştir....

Yeni dönemimiz hayırlı olsun arkadaşlar.... :81:

Bu arada salı günü müfettişler gelecekmiş, destur yarabbbiiiiiim

Haftalar çok çabuk geçiyor hiscim.Kolay gelsin canım,müfettişle uğraşmak zordur.

Ankara daki öğretmen arkadaşlar, yarın eğitime bir gün süreyle ara verildi, haberiniz olsun.... Her yerde kar var, çok soğuk....

Ankara daki öğretmen arkadaşlar, yarın eğitime bir gün süreyle ara verildi, haberiniz olsun.... Her yerde kar var, çok soğuk....

evet şu anda evdeyimm yatıyorumm mutluyummm:)) zaten dün de aşırı yorulmuştummm... iyi olduu:)))

....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…