KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

istanbul da öğretmnlik yapmak zordur sanırım kalabalık sınıflar trafik filan ben eşimden dolayı ilk 15 tercihimi ist a yaptım ama ist cıkmadı puanım yetmedi 16 tercihim olan afyon geldi

Benim düşüncem basit demek öylemi, ögretmenler kendilerini düşünmek zorundaysa bende çocuğumu düşünmek zorundayım ve yazdıklarınıza dikkat ederseniz sevinirim ben olayı anlattım gitme sebebi evinden uzak olması, beimde çocuğum var ve bırakıp işe geliyorum ve maaşım ögretmen maaşlarından çok çok az

inşallah yeni gelen öğretmn iyidir cnm artık orası öğrtmnin vicdanına kalmış 90 km yol gidip gelen biliyorum üstelik bayan öğretmen

İnşallah öyledir ama alışmak yinede zaman alıcak ve ben bir şekilde şikayetimi ileticek kendilerine ve milli eğitime.

Bize söylenilen yukarıda yazdığım gibi gittiği okul evine yakınmış...

fatima cım sen yanlış anlamışsın biz biraz öğretmn açısından düşünün demek istedik seni çok iyi anlıyorum şu anda üzgünsün ama arkadaşımız teselli etmeye çalıştı lütfen

fatima38 sizi kırmak asla istemedim... basit düşünce derken bizim açımızdanda düşünün demek istedim...arada bir yanlış anlama var...

tabiki ögretmenleride düşünüyorum, eşinden ayrı yaşayanı var çocuğuna bakamayanı var vb. bunlar tayin için önemli sebepler, dediğiniz gibi hergün doksan km yol gidip geleni var ama bu sebep bana basit geldi açıkçası neyse dua edeyimde iyi bir ögretmen gelsin ve çabucak alışsın yavrularımız.

canım haklısın
ama bak benim yengemde hergün 1 saatlik yol gidiyor okul için.
arabayla süre biraz daha azalıyor.
ve her yıl meb'e başvuruyor.evine yakın yer çıksın diye
2 tanede biri anasınıfı biride ilköğretimde okuyan çocuğu var.
çocuklar açısından da sıkıntı,evleri okula çok çok yakın olmasına rağmen servis alıp götürüyor,herşey bir sıkıntı anlayacağın
maaşın öğretmen maaşından az olabilir,sende sıkıntı yaşıyor olabilirsin bazı bakımlardan
haklıda olabilirsin ama öğretmen değişikliği öğrencileri abartılacak kadar sarsmaz merak etme

artık öğretmnin vicdanına kalmış kimi keyfiyetten gider kimi mecburiyetten

yok cnmseni gayet iyi anlıyoruz biz derdine tercüman olmak istedik bizde

İnşallah sarsılmaz ve biran önce alışırlar yeni duruma, henüz ögretmenimizde yok ne zaman gelecek bilmiyoruz.

ben cıkıyorum kızlar akşama hazırlık yapmam lazım hepinizi muck öpüyorum

şimsi öğretmen olsam nereye çıkacak
evliyim bide ilçelerden kurtulamam kesin
hergün 1-2-3 saat yol git gel
sinirlerin yıpransın
öğretmenlik için büyük sıkıntılar bunlar

Son düzenleme:

nasıl mutlu oluyorsan kendini nasıl rahat hissediyorsan o işi yaparsın sen de ama bir eğitimci olarak senin görüşlerinden de faydalanmak isteriz ben cıkıyorum kendine iyi bak dirimim

tamam canım görüşürüz
bende yarımsaat sonra çıkıcam:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…