lmaz: benim gideceğimi bilen velilerim çok üzüldü...bugün karşlalarında beni görünce çok sevindiler...evet öğrenciler için ilk başta üzücü...ama yerine gelen meslektaşımızıda çok çabuk sevip benimsiyorlar..buda benim başıma geldi...başka sınıftan öğrenciler aldım..aglayarak geldiler ama bir kaç gün içinde unutuldu...
herşey ne yazık ki sizin düşündüğünüz gibi basit olmuyor...evim ve eşim antalya da ben istanbuldayım..ve bizim aile birliğimiz ne yazık ki olmuyor...ve şubatta tekrar tayin isteyeceğim....siz kendinizi bizim yerinize koyun...evlisiniz belkide çocuğunuz var...babanızı sadece iki ayda ancak görebiliyorsunuz...bu durumda ve daha kötü durumda olan çok öğretmenimiz var...
inşallah yeni gelen öğretmn iyidir cnm artık orası öğrtmnin vicdanına kalmış 90 km yol gidip gelen biliyorum üstelik bayan öğretmen
canım mutlaka haklısındır
tabi ama şimdi yeni okulu belki yürüme mesafesindedir
bütçe durumları girmiştir belki
belki bebeği vardır
bilemessinki sıkıntısını
yeni gelen öğretmen illa kötü olacak,öğrenciler alışamıcak diye bir kural yokki
ilkokulda benimde öğretmenim değişmişti
önce çok üzülmüştük ama yenisinede alışmıştık sonuçta
canım haklısınBenim düşüncem basit demek öylemi, ögretmenler kendilerini düşünmek zorundaysa bende çocuğumu düşünmek zorundayım ve yazdıklarınıza dikkat ederseniz sevinirim ben olayı anlattım gitme sebebi evinden uzak olması, beimde çocuğum var ve bırakıp işe geliyorum ve maaşım ögretmen maaşlarından çok çok az
İnşallah öyledir ama alışmak yinede zaman alıcak ve ben bir şekilde şikayetimi ileticek kendilerine ve milli eğitime.
Bize söylenilen yukarıda yazdığım gibi gittiği okul evine yakınmış...
canım haklısın
ama bak benim yengemde hergün 1 saatlik yol gidiyor okul için.
arabayla süre biraz daha azalıyor.
ve her yıl meb'e başvuruyor.evine yakın yer çıksın diye
2 tanede biri anasınıfı biride ilköğretimde okuyan çocuğu var.
çocuklar açısından da sıkıntı,evleri okula çok çok yakın olmasına rağmen servis alıp götürüyor,herşey bir sıkıntı anlayacağın
maaşın öğretmen maaşından az olabilir,sende sıkıntı yaşıyor olabilirsin bazı bakımlardan
haklıda olabilirsin ama öğretmen değişikliği öğrencileri abartılacak kadar sarsmaz merak etme
canım kpssye giriyorum ama öğretmelik için değil artık
uzmanlık vs.için
zamanında öğretmen olmayı okadar çok istiyordumki nereleri yazmıştım
şimdi çalıştığım yer evime servisle 5 dakika mesafede
merkezi yerde
işim rahat,maaş bakımındanda sıkıntı yok
şimsi öğretmen olsam nereye çıkacak
evliyim bide ilçelerden kurtulamam kesin
hergün 1-2-3 saat yol git gel
sinirlerin yıpransın
öğretmenlik için büyük sıkıntılar bunlar