KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

slm galiba geciktim biraz. matematik öğretmeniyim bu sene 2. yılım minik bi köyde görev yapıyorum.

merhaba arkadaslar;nasılsınız?
bugün okul öncesi mezun bir arkadas atandı ona çok sevindim;umarım aynı atamayı diğer branşlara da yaparlar..çünkü bu adaletsizliğe dur demeliler..biri 50 ile atanırken;diğeri 95 le bekliyor

biz öğrencilerin yarısı gelmediği için dağıtamadık malesef bu rada resimlerine baktım cok güzelsin tatlırüya cım

teşekkür ederim..o senin güzelliğin...albüm bölümüne eklediğim düğün fotolarımı gördün yoksa profilimdeki resmi mi?

merhaba arkadaşlar bende bir öğretmen olarak bu senenin herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum.ben bu sene çalılmayacağım şuan doğum öncesi izindeyim kısmetse 5 gün sonra bebeğim doğacak 1. dönemi kapatıyorum.2. dönemde rapor-izin geçirmeye çalışacağım hayırlısıyla.sizlere şimdiden kolay gelsin.bende bebeğimle evde olacağım inşallah.

gulsah035 öncelikle kpss faslından hepimiz geçtik canım.sınav kavramı başlıbaşına saçmalık.eğitimde eşitlikten adaletten bahseden yöneticiler kendi akıllarınca adaleti böyle sağladıklarını düşünüyorlar.oysa daha dün mektupla birilerini öğretmen yaptılar,ziraatmühendisi,veterineri,işletmecisi öğretmen oldu.şimdi üniversite sınavının kazanılmasının bu kadar zor olduğu bir dönemde artı sınav yapıyorlar.peki neye hizmet için sözüm ona kaliteli eğitim için...!peki kpss bu kadar adaleti sağlıyorsa şu anda görev yapan tüm öğretmenlere zorunlu olsun onlarda girsin .ben şundan o kadar eminimki birçoğu 50yi geçemez.aynı branşız bu arada 5.yılımı çalışıyorum.ilk yıl atanamadım 2.yıl atandım.oysa bu bölümde okurken ilk yılımızda kpss barajımız 50 ydi.ben sınava girerken ise 82 oldu.bak canım hiççç yorma kafanı .tamam biz atandık ama sor bakayım ne kaldı senden diye,mesleğinde mutlumusun diye...kalmıyor canım kalmıyor o eski istek kalmıyor.çünkü idare ,ortam sen bişeyler yapmaya çalıştıkça set çekiyor önüne.bi zaman sonra anlıyorsun evet diyorsun benden ne isteniyorsa okadarını vermeliyim fazlası için uğraşınca sorunlu öğretmen oluyorsun.örneğin ücretsiz açtığım etütler,öğrencilerim için topladığım kaynak kitaplar,testler vs.. idare tarafından aman be hocam boş işler bunlar diye bakıldı.dahada anlatmayayım.şimdi planıma kitaplarıma uyyorum öğrencilerime elimden geleni yapıyorum.vicdanım rahat.ama etüt açmam yasak.ücretsiz olmasına rağmen.bende derste verebildiğimi veriyorum.

merhabalar...
pınarcım sağlıkla kucağına alırsın bebeni inşallah

selam meslektaşlarım benim branşım edebiyat, küçük bir ilçede bir lisede çalışıyorum 9. yılım bitiyor ama bu yıl ben de izindeyim. hepinize iyi bir eğitim yılı diliyorum.
üniversitede bölümümü büyük bir zevkle okudum ilk 4 yılım da çok iyi bir okulda çok iyi bir müdürle geçti, hala o günlerden öğrencilerim arar sorar. ama sonrası tam bir felaket oldu... şimdi bakıyorum da içimdeki o şevk sönmüş, daha doğrusu zorla söndürülmüş. Alternatif iş arıyorum bir süredir, eğer bulabilirsem öğretmenliği bırakacağım.

selam kızlarr..
iyi bir yıl geçirmeyi diliyorummm...
ben de bursada özel bir okulda çalışıyorum...
sınıf öğretmeniyim ve bu yıl 2. sınıfları okutacağım...

teşekkür ederim canım...en çok dokunan okul için en fazla çalışan 3 öğretmenden biriyim ve bu güne kadar hiç rapor almadım...geçmiş olsun diyeceğine kalk okula gel diyor:mymeka:

yeni eğitim yılımız hayırlı olsun inş:Saruboceq:

bir emekli eğitimci olarak, yeni öğretim yılınız hayırlı olsun.opuyorumnanaktan

Topiğimiz ve yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı uğurlu olsun..

Bende geldim, çiçeği burnunda değil ama taze sayılırım
geçen yıl şubatta başladım öğretmenliğe ticaret meslek lisesinde bilgisayar öğretmeniyim.
Hepimizin yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun a.s.a.s.

bende bu sene ikinci sınıfları okutacağım bakalım...
adana da öğretmenim allah hepimize sabır ve umut versin...

zemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbende trabzon yomraya atandım okul öncesi öğretmenliği

bende 2 gündür planlarımı düzenliyorum.ii bişey olsun istiyorum.bide gerekli dosya evraklarının bi kısmını hazırlıyom.öğretmenliğin en gereksiz bulduğum belge işleri ya offf.sıkıldım valla başım ağrıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…