hoşgeldin cambaz , bende Ankara dayım ,gerçekten çoksıkıcı evde oturmak . dilerim bu salgn kısa sürede bitera.s
merhaba arkadaşlar,bende ankarada bi ilköğretim okulunda ingilizce öğretmeniyim.okullar tatil bu hafta burda,evde boş boş oturmak çok sıkıcı:umursamaz:
hoşgeldin cambaz:))) hangi okuldasın?
bende ankaradayım cidden tam tatil modundan çıkıp bu tempoya alışmıştım ayrıca öğrencilerimi özledim hergün komik bişeyler oluodu:)))[/QU
evet yaa birsürü materyal hazırlamıştım bu hafta için bir heyecanla bekliyordum ama tatil haberi aldık,ben merkezde değilim canım.okulum sincanda.senin?
yakınmışız bende etimesguttayım:))) branşın ne cnm?hoşgeldin cambaz:))) hangi okuldasın?
bende ankaradayım cidden tam tatil modundan çıkıp bu tempoya alışmıştım ayrıca öğrencilerimi özledim hergün komik bişeyler oluodu:)))[/QU
evet yaa birsürü materyal hazırlamıştım bu hafta için bir heyecanla bekliyordum ama tatil haberi aldık,ben merkezde değilim canım.okulum sincanda.senin?
offff gene canım sıkıldı ya.çocuklar okadar hazırlanıp şiirler,oratoryo ve skeç hazırlamıştı ama idare 1. kademe bayramda bişey yapmıycak dedi bugün.ilçe programı farklıymış.ee dedim çocuklar boşunamı hazırlandı.niye daha önce size yapacaklarımızı söyleyince olmaz demediniz.son anda belli olmuşmuş.istersek bayramdan sonra okul önünde şiirlerini okurlarmış.çok kızdım,ben şimdi çocuklara ne diyecem ya.off hevesleri kursaklarında kalacak...
yakınmışız bende etimesguttayım:))) branşın ne cnm?
ingilizce,etimesgutta eryamandamısın yoksa?
offff gene canım sıkıldı ya.çocuklar okadar hazırlanıp şiirler,oratoryo ve skeç hazırlamıştı ama idare 1. kademe bayramda bişey yapmıycak dedi bugün.ilçe programı farklıymış.ee dedim çocuklar boşunamı hazırlandı.niye daha önce size yapacaklarımızı söyleyince olmaz demediniz.son anda belli olmuşmuş.istersek bayramdan sonra okul önünde şiirlerini okurlarmış.çok kızdım,ben şimdi çocuklara ne diyecem ya.off hevesleri kursaklarında kalacak...
ingilizce,etimesgutta eryamandamısın yoksa?
yok eryamanda oturmyorum, baya zak okula evim(( çok yıpratıyor bu yol benisenağlama
benimde branşım okulöncesi
yok eryamanda oturmyorum, baya zak okula evim(( çok yıpratıyor bu yol benisenağlama
benimde branşım okulöncesi
anladım canım,bizde okula yakın olsun diye bu taraftan tuttuk evimizi.senin okulun eryamandamı?
sanada iyi tatiller miskokulum:)))
canbazcıım benim okul etimesgutta ben dikmende oturuorum ondanda dolayı baya yol gidip geliorum çift otobüsle