KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

iyi akşamlar arkadaşlar anladığım kadarı ile herkesin günü güzel geçmiş. bizimde okuldan arkadaşarla günümüz vardı. okul dışında öğrenci sesi olmadan oturmak çok güzeldikaydirigubbakcemile3 branş öğretmenleri için ders doldurmak büyük sorun oluyor. bizde hiç boşluk yok. ayrıca haftada 3 gün öğleden sonra 2 saat kaynaştıma öğrencileri için ders vereceğim. gönüllü olarak istedim .kaydirigubbakcemile2 çok yorulacağım kesin

slm kızlar nasılsınız:)))
bugün bütün öğrencilerim gelmişti ve okdr çok konuştularki başım şişti resmen:)))) ama çok komik bu çocuklar yaww:))) cuma günü evlenen öğrencim bugün geldi dava açacam boşanıcam boşa bizi die tutturdu:))))
sonrada gitti ben boşandım diyip başka bi örencimle evlendi hahahah gelecekte çok fena olacak bu çocuk:))))

:roflol: boşanma sebebi neymiş beyfendinin :roflol:
eminim buna da orjinal cevabı olur :roflol:

bilmiorum hftsonu girince araya wasgeçti sanırım ondan
sonra başkasıyla evlendi onunlada yürütemedi eski eşine geri döndü:))) çok komik yaaa

merhabalar...
teolog sağol canım,iyi diyelim iyi olsun
yusum maraş'ın hangi ilçesinde görevlisin?

merhaba arkadaşlar ben evraklara gömülmüş durumdayım kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
slm kızlarr nası geçti gününüz

hayırdır mavimenekşe idarecimisin sen? ne evrağı bu?

merhabalar.....
mavimenekşe kolay gelsin
yusum nerelerdesin,hangi ilçede olduğunu merak ettim

kolay gelsin mavimenekşe:))))
bi de benim başıma toplam kaliteyi çıkardılar
aslında ben pek hevesliydim sürekli ne yapabiliriz acabaa die sorup duruodum direk benim adımı yazmışlar komisyona(( ama be dayatma olunca sevmiorumki...

merhaba arkadaşlar
nasıl geçti gününüz
benim açımdan güzel bir gündü

ben de evraklarla uğraşmayı hiç sevmiyorum yaa

merhaba arkadaşlar
benimde günün güsel geçti bahçeye çıkıp yaprak toplayıp inceledik örencilerimle:))) sohbahar hakkında konuştuk güsel ve eğlenceliydi:)))
bi de sınıfımın jönü bugün zorla bi kızla evlenmek istedi çok komikti... yaaa öğretmenim evlenicez die çekiştirio beni ama ben onunla evlenmek istemiorummm kiii hahaha

kaçıncı sınıfları okutuyorsun seninkiler yaramaz gibi

gunaydınlar arkadaslar...
dün aıle kurul toplantımız vardı,sonrasında da tabıkı cocuklarının durumunu konusmak ıstedıler ama bır veli 2. sınıfa gıden kızının acıklanması güc davranıslarını kabul etmedı bır turlu... Nöbetımde bu kızı korıdorda yerde ellerını basının altına koymus, yatarken gördum ve bayıldı düştü vs zannettım.Kaldırmak ıstedım kalkmadı,ögretmenını cagırttım zorla kalktı...Toplantıda annesıde "sız benım kızımın uzerıne gıdıyorsunuz,abartmayın ne var bunda" dıye ögretmenıne cıkısmıs...Daha öncede sıra arkadasının cantasını kesmiş,sacını kesmiş... Önce aılenın egıtımlı olması gerekıyor,anneyı öyle görunce yavrucagın halıne ıcım yandı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…