KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

günaydın...
kış geldi gerçekten yaa
henüz buraya kar yağmadı ama soğuk kendini hissettiriyor
yakında yağar
her mevsimin bir güzelliği var bence
kışın da öyle...
çok soğuk ve buz olmasa ama kar olsa ne güzel olur...

merhabalar....
buralar da soğudu,kaloriferler yanmaya başlasa iyi olacak,oğlum da hastalandı zaten(

Arkadaşlar sizde de domuz gribi korkusu var mı? OKula gitmek istemiyorum bile. Benim yaşadığım ilçede de 1-2 kişi ile sevk edilmiş domuz gribi şüphesiyle. Öğrenciler de veliler de temizliğe pek önem vermiyorlar.Her derse girdiğimde sınıfları havalandırıyorum, öğrencilerden boş şişeler istedim. ıçine çamaşır suyu ve su koydum.Her gün sıralarınıza bunu sıkıp temiz bezle sileceksiniz dedim. Bir de grip olduğunuzda okula gelip idareye durumu bildiriyorsunuz ve iileşene kadar da gelmiyorsunuz dedim. Ama bu da çare değil ki =( Bir de öğrencilere bir tek ben anlatıyorum bunları koskoca okulda kimsenin umursadığı yok !
Sizler ne yapıyorsunuz. Temizlik konusunda önereceğiniz bişeyler var mı?
Sınıflar küçük ve sağolsun hizmetlinin temizlik yaptığı yok. Allah korusun bir öğrenciye virüs bulaştığında hepsine geçer !

günaydın arkadaşlar nasılsınız:)))
bende düşünme dersini ilk defa duydum içeriği güsel bi derse benziyor:)))
domuz gribinden bende icene korkmaya başladım benim çalıştıım okulun yanında bi lise var dip dibeyiz... orada iki öğrencide domuz gribi görüşmüş teki hastanede yatıyormuş... off yaa bende iicene tedirgin olmaya başladım... benim öğrencilerim ufacık hasta olmalarını istemem... mdr yrd sağolsun gitmiş kuvöz temizlenen dezenfektandan almış kapı kolları tuvaletleri masalarını onlar temizliyo bakıcı anne, bi de sürekli ellerine antibakteriyal sıvı sıkıyoruz... inş kazasız belasız bi sene atlatırız kızlar...

Düşünme eğitimi dersi ilk defa duydum hocam. İçeriği nasıl bu dersin?

düşünme eğitimi dersi secmeli ders hocam,6-7-8. sınıflarda var. Bende daha önce duymamıstım.Bu derste ögrencının düşüncelerını kolayca ve çekinmeden ıfade edebılmesını saglıyorsun... Acaba plan yapılıyor mu secmelı derslerde,bu dersın sınavı olmuyormus...

ben iki yıl önce girmiştim bu derse
klavuz kitabı olmadığı ,için plan yapmak gerekiyor
seçmeli ders olduğu için not verilmiyor ve dersin sınavı da yok yani

Kılavuz kıtabı verıldı hocam.O zaman plan yapmaya gerek yok öyle mı?

hadi yaa klavuz kitabı çıkmış mı
iyi o zaman
ben girerken doğru düzgün konuları bile belli değildi
kafama göre bir şeyler yapmaya çalışmıştım
sen şanslısın
kitap olduğuna göre sadece yıllık plan lazım
günlük plan yapmaya gerek yok.

İçeriği de güzelmiş hocam.
Naılsınız arkadaşlar. Benim yoğunluğum iice arttı. Salı ve cuma günleri kurs var okulda.İnanılmaz yorucu oluyor. Şimdi idare ediyorum ama havalar iice soğuyunca sorun olacak bu kurs.

Yıllık planı bıran önce cıkartayım o halde.Gercekten hocam kılavuz kıtabı olmasa zordu ama zevkli ders...
Evet hocam ıcerıgı gayet guzel ve derste hıc bır zorlugu yok ögrencılerde kolay algılayabılıyor...

Herkese ıyı gunler....

teknolojı ve tasarım dersıne gıren var mı aranızda acaba? Bırde düşünme eğitimi dersine...

Merhabalar öncelikle arkadaşlar..Branşım değil ama okulumda teknoloji tasarım dersine giriyorum..Çok da memnun değilim. Çünkü planda kuşaklar için ayrılan süre projeler için çok fazla. Öğrenciler sıkılıyorlar ve bir ana evvel bitirmek istiyorlar projelerini.Ben de onların sıkılmayacakları şekilde ayarlamaya çalışıyorum dersi.

merhaba arkadaşlar bu yazılı haftalarından nefret ediyorum,saatlerdir pc başındayım çok şükür bütün sınıflarınkini de hallettim,bide kolayca okuyup notları hallederim inşallah.

evet canım ya,benim yazılılar da haftaya,soru hazırlamak neyse de okumak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…