- 18 Eylül 2008
- 2.372
- 176
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydınlar arkadaslar...
dün aıle kurul toplantımız vardı,sonrasında da tabıkı cocuklarının durumunu konusmak ıstedıler ama bır veli 2. sınıfa gıden kızının acıklanması güc davranıslarını kabul etmedı bır turlu... Nöbetımde bu kızı korıdorda yerde ellerını basının altına koymus, yatarken gördum ve bayıldı düştü vs zannettım.Kaldırmak ıstedım kalkmadı,ögretmenını cagırttım zorla kalktı...Toplantıda annesıde "sız benım kızımın uzerıne gıdıyorsunuz,abartmayın ne var bunda" dıye ögretmenıne cıkısmıs...Daha öncede sıra arkadasının cantasını kesmiş,sacını kesmiş... Önce aılenın egıtımlı olması gerekıyor,anneyı öyle görunce yavrucagın halıne ıcım yandı...
gunaydınlar arkadaslar...
dün aıle kurul toplantımız vardı,sonrasında da tabıkı cocuklarının durumunu konusmak ıstedıler ama bır veli 2. sınıfa gıden kızının acıklanması güc davranıslarını kabul etmedı bır turlu... Nöbetımde bu kızı korıdorda yerde ellerını basının altına koymus, yatarken gördum ve bayıldı düştü vs zannettım.Kaldırmak ıstedım kalkmadı,ögretmenını cagırttım zorla kalktı...Toplantıda annesıde "sız benım kızımın uzerıne gıdıyorsunuz,abartmayın ne var bunda" dıye ögretmenıne cıkısmıs...Daha öncede sıra arkadasının cantasını kesmiş,sacını kesmiş... Önce aılenın egıtımlı olması gerekıyor,anneyı öyle görunce yavrucagın halıne ıcım yandı...
meehaba kızlar bende 3 gündür grip olmuşum hasta yatıyodum.öğrencilerden kaptım,zaten çoğu hasta olduğu için okula gelmiyodu.ben durumu idareye bildirmiştim ama önemsemdiler.bende hasta oldum,dikkat etmeme rağmen.öğrenciler hiç dikkat etmiyo bu gidişle bu hastalık hepsine geçecek.bide hepimiz normal gripmiyiz onuda bilmiyorum açıksası..
Çook uzun zamandır aktif olamıyordum forumda.Yeni nasip oldu.Bende Giresun'un ücra bir köşesinde bir köy okulunda görev yapıyorum.Branşım ingilizce.Aranıza yeni katılıyorum.Selamlar..
Çook uzun zamandır aktif olamıyordum forumda.Yeni nasip oldu.Bende Giresun'un ücra bir köşesinde bir köy okulunda görev yapıyorum.Branşım ingilizce.Aranıza yeni katılıyorum.Selamlar..
hoşgeldin canım,benim babamda ordulu. karadenizi çok sviyorum. malesef uzun zaman oldu gitmeyeli. aslen nerelisin?
caycay gecmiş olsun... elazıgda hangı ılcedesın canım sen?
merhaba arkadaşlar,bende ankarada bi ilköğretim okulunda ingilizce öğretmeniyim.okullar tatil bu hafta burda,evde boş boş oturmak çok sıkıcı:umursamaz: