KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar keyifli bir pazar günü diliyorum.off pazar günlerini sevmiyorum. temizlik zamanı yine hafta içi hiç zamanım yok. öğleden sonralarıda BEP programı çerçevesinde 3. sınıf kaynaştırma öğrencisine birbir ders vereceğim. görüşmek üzere

malesef canım , çocukta bir sorun var ise mutlaka aile ile ilgili oluyor. ben velilerime söylüyorum. çocuklar sizin aynanızdır. başarısı veya başarısızlığın sebeplerini kendinizde arayın. çoğu velimiz nasıl anne baba olunur haberi bile yok. önce ailelerin eğitimi a.s

zaten aileler az çok çocuklarının sorunlarını kabul etseler iş çözülecek de nerde o bilinçli aile.

meehaba kızlar bende 3 gündür grip olmuşum hasta yatıyodum.öğrencilerden kaptım,zaten çoğu hasta olduğu için okula gelmiyodu.ben durumu idareye bildirmiştim ama önemsemdiler.bende hasta oldum,dikkat etmeme rağmen.öğrenciler hiç dikkat etmiyo bu gidişle bu hastalık hepsine geçecek.bide hepimiz normal gripmiyiz onuda bilmiyorum açıksası..

caycan geçmiş olsun canım
yarın tatil olan arkadaşlar bizim yerimize de dinlenin

cay cay geçmiş olsun canım,okul idaresi hasta olan öğrencilerin okula gelmemelerini sağlamalı helede bu kritik dönemde Ankara da oullar 1 hafta tatil edildi. tamda derslere yeni konsatre olmuşken :bbo:

Çook uzun zamandır aktif olamıyordum forumda.Yeni nasip oldu.Bende Giresun'un ücra bir köşesinde bir köy okulunda görev yapıyorum.Branşım ingilizce.Aranıza yeni katılıyorum.Selamlar..

geçmiş olsun.
bugün gazetede istanbul tıptan bir dr.la yapılmış röportaj okudum. artık normal grip diye bir şey düşünülmemesi gerektiğini, onların domuz gribi olarak nitelendirilmesi gerektiğini söylüyordu. elbette astım, bronşit gibi kronik hastalıklar yoksa normal grip gibi atlatılabiliyormuş. panik yapmaya gerek yok diyor. merak edip okumak isterseniz sabah gazetesindeydi.

Çook uzun zamandır aktif olamıyordum forumda.Yeni nasip oldu.Bende Giresun'un ücra bir köşesinde bir köy okulunda görev yapıyorum.Branşım ingilizce.Aranıza yeni katılıyorum.Selamlar..

hoş geldin aramıza.

ii akşamlar bayadır gelemiyordum bizde tüm öğretmen arkadaşlar geçen hafta hastaydık şükür bu haftaya iyi başlıyorum herkese kolay gelsin şimdiden

hoşgeldin canım,benim babamda ordulu. karadenizi çok sviyorum. malesef uzun zaman oldu gitmeyeli. aslen nerelisin?

sarissa sağol canım,iyiyim,sen nasılsın?Öğleden sonralarım ve 1 günüm boş

caycay gecmiş olsun... elazıgda hangı ılcedesın canım sen?

elazığda arıcak ilçasindeyim canım,sen nerdensin?
ayrıca herkese teşekkürler iyi dilekleriniz için.bugün biraz daha iyiyim.ama gene 2 öğrenci hastaydı sağlıkocağına gittiler.grip deyip ilaç vermişler eve yolladık.bi grip salgını içerisindeyiz,sayı hergün artıyo.hepte yüksek ateş şikayeti var.inşallah biran önce iyileşirler..

merhaba arkadaşlar,bende ankarada bi ilköğretim okulunda ingilizce öğretmeniyim.okullar tatil bu hafta burda,evde boş boş oturmak çok sıkıcı:umursamaz:

merhaba arkadaşlar,bende ankarada bi ilköğretim okulunda ingilizce öğretmeniyim.okullar tatil bu hafta burda,evde boş boş oturmak çok sıkıcı:umursamaz:

hoşgeldin cambaz , bende Ankara dayım ,gerçekten çoksıkıcı evde oturmak . dilerim bu salgn kısa sürede bitera.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…