- 19 Mart 2009
- 9.766
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düşünme eğitimi dersi ilk defa duydum hocam. İçeriği nasıl bu dersin?teknolojı ve tasarım dersıne gıren var mı aranızda acaba? Bırde düşünme eğitimi dersine...
Düşünme eğitimi dersi ilk defa duydum hocam. İçeriği nasıl bu dersin?
düşünme eğitimi dersi secmeli ders hocam,6-7-8. sınıflarda var. Bende daha önce duymamıstım.Bu derste ögrencının düşüncelerını kolayca ve çekinmeden ıfade edebılmesını saglıyorsun... Acaba plan yapılıyor mu secmelı derslerde,bu dersın sınavı olmuyormus...
ben iki yıl önce girmiştim bu derse
klavuz kitabı olmadığı ,için plan yapmak gerekiyor
seçmeli ders olduğu için not verilmiyor ve dersin sınavı da yok yani
Kılavuz kıtabı verıldı hocam.O zaman plan yapmaya gerek yok öyle mı?
düşünme eğitimi dersi secmeli ders hocam,6-7-8. sınıflarda var. Bende daha önce duymamıstım.Bu derste ögrencının düşüncelerını kolayca ve çekinmeden ıfade edebılmesını saglıyorsun... Acaba plan yapılıyor mu secmelı derslerde,bu dersın sınavı olmuyormus...
Yıllık planı bıran önce cıkartayım o halde.Gercekten hocam kılavuz kıtabı olmasa zordu ama zevkli ders...hadi yaa klavuz kitabı çıkmış mı
iyi o zaman
ben girerken doğru düzgün konuları bile belli değildi
kafama göre bir şeyler yapmaya çalışmıştım
sen şanslısın
kitap olduğuna göre sadece yıllık plan lazım
günlük plan yapmaya gerek yok.
Evet hocam ıcerıgı gayet guzel ve derste hıc bır zorlugu yok ögrencılerde kolay algılayabılıyor...İçeriği de güzelmiş hocam.
Naılsınız arkadaşlar. Benim yoğunluğum iice arttı. Salı ve cuma günleri kurs var okulda.İnanılmaz yorucu oluyor. Şimdi idare ediyorum ama havalar iice soğuyunca sorun olacak bu kurs.
teknolojı ve tasarım dersıne gıren var mı aranızda acaba? Bırde düşünme eğitimi dersine...