KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

hoşgeldin cambaz , bende Ankara dayım ,gerçekten çoksıkıcı evde oturmak . dilerim bu salgn kısa sürede bitera.s

evet canım yaa,ama bende haftasonu bir hastalandım ateşimi düşüremedik bitürlü apar topar doktora gittim,test yaptırdım hemen allahtan temiz çıktı,okulda çocuklar hasta hep,korktum bende:bbo:

merhaba arkadaşlar,bende ankarada bi ilköğretim okulunda ingilizce öğretmeniyim.okullar tatil bu hafta burda,evde boş boş oturmak çok sıkıcı:umursamaz:

hoşgeldin cambaz:))) hangi okuldasın?
bende ankaradayım cidden tam tatil modundan çıkıp bu tempoya alışmıştım ayrıca öğrencilerimi özledim hergün komik bişeyler oluodu:)))

bende ankaradayım cidden tam tatil modundan çıkıp bu tempoya alışmıştım ayrıca öğrencilerimi özledim hergün komik bişeyler oluodu:)))[/QU

evet yaa birsürü materyal hazırlamıştım bu hafta için bir heyecanla bekliyordum ama tatil haberi aldık,ben merkezde değilim canım.okulum sincanda.senin?

offff gene canım sıkıldı ya.çocuklar okadar hazırlanıp şiirler,oratoryo ve skeç hazırlamıştı ama idare 1. kademe bayramda bişey yapmıycak dedi bugün.ilçe programı farklıymış.ee dedim çocuklar boşunamı hazırlandı.niye daha önce size yapacaklarımızı söyleyince olmaz demediniz.son anda belli olmuşmuş.istersek bayramdan sonra okul önünde şiirlerini okurlarmış.çok kızdım,ben şimdi çocuklara ne diyecem ya.off hevesleri kursaklarında kalacak...

bende ankaradayım cidden tam tatil modundan çıkıp bu tempoya alışmıştım ayrıca öğrencilerimi özledim hergün komik bişeyler oluodu:)))[/QU

evet yaa birsürü materyal hazırlamıştım bu hafta için bir heyecanla bekliyordum ama tatil haberi aldık,ben merkezde değilim canım.okulum sincanda.senin?
yakınmışız bende etimesguttayım:))) branşın ne cnm?

offff gene canım sıkıldı ya.çocuklar okadar hazırlanıp şiirler,oratoryo ve skeç hazırlamıştı ama idare 1. kademe bayramda bişey yapmıycak dedi bugün.ilçe programı farklıymış.ee dedim çocuklar boşunamı hazırlandı.niye daha önce size yapacaklarımızı söyleyince olmaz demediniz.son anda belli olmuşmuş.istersek bayramdan sonra okul önünde şiirlerini okurlarmış.çok kızdım,ben şimdi çocuklara ne diyecem ya.off hevesleri kursaklarında kalacak...

çok kötü olmuş hevesleri kırılcak, en azından okul önünde bari okut cnm boşa gitmesin emekleri

çok kötü olmuş cidden,üzüldüm :eek:lmaz:

sanada iyi tatiller miskokulum:)))
canbazcıım benim okul etimesgutta ben dikmende oturuorum ondanda dolayı baya yol gidip geliorum çift otobüsle:KK43:

nastasia iki otobüs zor oluyordur ya,okulda kalıcıysan ev değiştirme imkanınız olabilir aslında.

ewt büyük ihtimal kalıcıyız, evde kendimizin kirada değilizki içine girerken acayip masraf yaptık her tarafını değiştirdik bukdr uraşmadan masraftan sonrada yok ben okula yakın bi yere gidiyorum demek zor gelior...

Bayramımız kutlu olsun... turkbayragi turkbayragi turkbayragi

günaydınlar....
nastasia anladım canım,insan kendi evini bırakamaz ki

sanada iyi tatiller miskokulum:)))
canbazcıım benim okul etimesgutta ben dikmende oturuorum ondanda dolayı baya yol gidip geliorum çift otobüsle:KK43:

off çok da yol varmış gerçekten canım yaa,şimdi neyse havalar iyi ama bunun kışı da var.üzüldüm cidden,sende tayin istersin artık daha sonra.ama dikmen taraflarına tayinin çıkmasıda zor.allah yardımcın olsun arkadaşım zormuş cidden..akannehir

merhabalar. Nasılsınız?? BU tatil bana fazla geldi =)) Evde kalmak bana göre değilmiş bunu bir kez daha anladım. Evdeki bütün temizliği bitirdim, kömürlüğümü düzenledim hatta hazırlık yapıp kömür bile poşetledim, çamaşırlar yıkandı ütülendi... =))) Bugün de bari ders için hazırlık yapayım yoksa sıkıntıdan patlayacağım!

günaydın kızlar nasılsınız geçen hfta yazdıım cevaplar hiç çıkmamış:KK43:(( umarım bu çıkar...

napıyorsunuz karlı bir sabaha uyandım... sulu kar yağıyor ankarada off yaa kış mevsimini hiç sevmiorum...

X