KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

aynen
hatta şu anda çekirdek de yiyorum kaydirigubbakcemile3
keyfi abarttım yani
aslında çalışması odasını temizlemem lazım ama
bir ara kalkıp yaparım atrık

:ben dün yaptım eşim yine işteydi bugün de eşim yok ya evde rahat rahat keyif yapayım diye yalnız kişisel temizliğimi yapıcam anlarsın umarım fazlalıklardan kurtulyaımkaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar kızlar nasıl gecti haftanın ilk günü bnm bugün dersim yoktu

teolog ve sarissa kıskandım sizi :dilcikar:
Kasımın ikinci haftası ÖSS hazırlık kursu başlıyormuş. Haftada 4 saat. Allahım ya aldığımız rakamı duysanız çok şaşırırsınız :uhm:

teolog ve sarissa kıskandım sizi :dilcikar:
Kasımın ikinci haftası ÖSS hazırlık kursu başlıyormuş. Haftada 4 saat. Allahım ya aldığımız rakamı duysanız çok şaşırırsınız :uhm:

canım yaa kıyamam
senin yok mu boş günün
ne kadarmış
ve isteğe bağlı değil mi

bizim de sbs ler için kurs başlayacak ama ben din kültürü oldugum için girmeyeceğim kurslara peki yusum cum aldıgınız ücret nedir merak ettim

bizim de sbs ler için kurs başlayacak ama ben din kültürü oldugum için girmeyeceğim kurslara peki yusum cum aldıgınız ücret nedir merak ettim

Canım boş günüm yok maalesef. Sadece salı günü öğleden önce boş.Onun haricinde hep dolu.
ÖSS hazırlık kursunun ücretini halk eğitim karşılıyor. Ve belirli bir hafta standartı koymuş. Yıl içinde 80 saati geçmeyecekmiş. 1 ders ücreti 7 tl ortalama. Dolayısıyla yıl içinde alacağımız ücret : 560tl. Bunca zahmete değmeyecek ama mecbur kaldım. Aslında okuldaki öğretmen derse girmek istemezse ilçedeki başka öğretmenlere teklif gidiyor. Ama benim branştan sadece 3 kişiyiz ve 2si de kendi okullarındaki kursta görevliler. Mİlli Eğitim de illa kursu açacaksınız dedi ve biz de mecbur kaldık açıkçası

yusumcum ders başı 7 ytl iyi imiş cnm beim boş günüm çok ama ekders alamıyorum 15 saat kredi mobilya kira derken o kadar cıkmazdayız ki keşke ben de dolu olsaydım

yusumcum ders başı 7 ytl iyi imiş cnm beim boş günüm çok ama ekders alamıyorum 15 saat kredi mobilya kira derken o kadar cıkmazdayız ki keşke ben de dolu olsaydım

Allah yardımcınız olsun canım
borçluyken zor gerçekten de
başka okulda da derse girme imkanın yok muydu canım

bizim ilçe zorunlu hizmet bölgesi oldugu için heryer dolu teknoloji tasarım hocası bile 9 saat giriyor haftada resim öğretmeni de tüm branşlar dolu anlayacğın ihityaç yok

anladım canım
yorulmadan çalışıyor olmak iyi tabii de
bir de maddi boyutu var
ben de 16 saat giriyorum
ama bizim çok şükür borç problemimiz yok
o nedenle sorun olmuyor

hafta sonları mı olacak bu kurs yusum
canım 2saat salı akşam, 2saat cumartesi günü olacak =(

Haklısın aslında canım iyi ama burada kış ayları çok feci geçiyor. Ben sürekli hastalanıyorum kardan dolayı. Bir de kurs için ayrı bir hazırlık yapmak gerekiyor.
İnşallah en yakın zamanda ödersiniz canım borçları. Civar okullarda din dersinde boşluk yok mu acaba?

hımmm maraş aslında sıcak olur diye bilirim dağlık yüksek bir yer o zaman görev yaptıgın yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…