KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

nastasyacığım kendini bilez birinin sözü ile kendini üzme canım. öğretmenliğin her alanı çok değerlidir . sonuçta hepimiz eğitim için varız. bunun öncesi ve sonrası yok. ana sınıfından başlayan bir çocuk üniversitede bitiriyor eğitimini ve bu çocuğun eğitiminde hepimizin katkısı tartışılmazkaydirigubbakcemile5

bende bugün ev işlerini astım dışardaki işlerimi hallettimkaydirigubbakcemile3 12 ye kadar okulda kurstaydı. daha sonra kızımı dershaneye bıraktık, oğlumun veli toplantısı, market alışverişi derken gün bitti.
temizlik işini yarına bıraktım.

haklısın cnm eğitim bir bütündür ama yani sinir bozucu gibi durumlarda yani... insanı yıpratıyor... çok farklı şeylerle karşılaşıyorum sürekli, yani düşünüosun seninle aynı eğitimi almış aynı fakültelerde okumuş insanlar, işin içindeki bu meslekdaşların bunları söylüyor ve böyle görüyorsa velilerin söylediklerini veya yaptıklarını çok görmemek gerek diyorum, üzülüyorum...

walla maşallah bende daha çocuk yok ben şimdi bile yetiştiremiorum yoruluyorum ozmn napacağımı bilemiorum, eşim bana yardım ediyor ama sanırım çocuk olunca daha çok yardıma ihtiyacım olacak gibi:))) sanırım düzenli ve programlı olmakla alakalı ozmn daha sistemli çalışacam:))))

hoşgeldin kibelaaa iyiyiz en azından kendi adıma ben iyiyim:)))) sen nasılsın???

evet canım herişimizi planlı yapmak zorundayız.çalışan bayanlar gerçekten planlı oluyorlar. mesela benim yazın ve kışınki hali farklıdır. yazın evde olunca kendimi salıveririm resmen tembellikten bazen parmağımı dahi kımıldatamam, ama okul zamanı daha hareketli ve planlıyım

selam bayanlar nasıllsınızz

hoşgeldin canım:1hug:

en azından tatilimiz varda kendimize geliyoruz:))) yazın bol bol enerji topluyoruz:)))

iim teologcum sen nasılsın?
biras bazı şeylere sinirlenmiştim arkadaşlarla onu paylaştım:))))

günaydınlar....
nastasia branşım biyoloji canım,arkadaşın dediği gibi her branş çok değerli,kendini bilmezlere bakma sen
gideyim de oğlumla yemek savaşı vereyim,bakalım kim galip çıkacak?
yarın yine iş başı,herkese iyi bir hafta olsun

günaydıın herkese:)))
güsel bir pazar geçirmenizi diliyorum bende:)))

hadi benden de iyi akşamlar bugün acayip yoruldum oturduğum odayı dip köşe temziledim yaprak arması bir de elmalı kuarabiye çamaşır yıka yerleşt,r derken gün bitti

iyi akşamlar arkadaşlar, bende bütün gün ve topla, düzenle vetemizlik işleriyle uğraştım. birazdan bu hafta işleyeceğim derslere hazırlık yapacağım. oğluşumu banyo yaptıracağım offff en sevmediğim gün pazar günü :umursamaz:

merhaba herkese:)))
bende bugün anneleri gezdim sonrada biras dışarıda dolanıp eve geldik... off çok cnm sıkılıo(( yrn okul war strese giriorum yaaa ndn bilmiorum pzt sendromu

Pazar gününü benim gibi çoğu kişi sevmiyor anlaşılan. :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…