KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

bilgisayarcıların kaderi aynı zateenn aynı çileyi çekiyoruzz kaydirigubbakcemile3

olur öyle şeyler canım,canını sıkma.Ben de Selçuk mezunuyum,özledim Konya'yı

teşekkür ederimm.. benim ikinci senem nedense çok alınganım müdür yanımdan geçip selam vermezse acaba ne yaptım diye düşünüyorum hemen artık ilerleyen zamanlarda geçer heralde biraz daha umursamaz oldum sanırım geçen seneye göre... kaydirigubbakcemile2

iyi akşamalar kızlar nasılsınız bir haftayı daha geride bıraktık

sağol sarisa cım iyiyim çok şükür haftanın yorgunluğu var sadece yemeklerimi yaptım kocişin işten gelmesini bekliyorum sen neler yapıyorsun

ben de eşimin gelmesini bekliyoru ama daha çok
dokuz buçukta ancak gelir

benimki de öle gelecek heralde dün akşam da dokuz buçuk gibi geldi sen nasılsın nastassia cım

slm:)))
iim teologcuğum eskileri okudum hemen farketmişin geldiimi:)))

ayy bugün nolduu anlatayımda gülün...
ben okulöncesi öğretmeniyim,
bugün oyun saatinde çocuklar işte köşelere dağıldılar oyun oynuolar... kızlar evcilik köşesindeler... ama benim afacan bi öğrencim var başımın belası:))) bütün öğrencileri çevresine topladı masaya geçip oturdular... normalde halıda oynarlar geçmezler oraya... bi de bi sesi çıkıo herkesin sesini bastırıo hahahha:)))
noluuo dedim biz evlenioruz burası düğün salonu nikahımız kıyılacak dedi bn koptum tabiki... yanımda çalışan teyzelerini de nikah memuru yapmışlar nikahlarını kıydılar hahahah.... sonra dioki benim yanımdakiler çocuklarım:)))
sürekli bu iki yaramaz el ele geziolardı... bende aa damat hangi işi yapıo acaba dedim doktorum ben dedi... ee eşin ne iş yapıo dedim o da ben ev işleri yapıorum dedi ee ozmn evhanımısın galiba dedim ewt dedi... ii ozmn hadi sen işe git hastalrın seni bekliolar eşinde eve gidip yemek yapsın dedim... ee biz yeni evliyiz geziyoruz ama dediler ben gene koptum...
sonra hadi bakalım bugünlük oyun saatiniz bitti oyuncakları toplayın masaya geçelim dedim... bizimkiler el ele geziolar hala... ama yeter oyun saatinde oynadınız bitti artık gerçek hayata dönün dedim... yok bizimkiler dönmüolar hayatımlı cicimli konuşuolar hahahah
ne kdr ben oyun bitti desemde ayırmaya çalışsamda gün boyu dip dibe oturdular... çalışma sayfalarını birlikte yaptılar çok komiklerdi yaaa....

ayy ewt yaa tattiiil....
çok yoruluorum ben yaa...
yaz tatili boyunca topladıım enerjimi kullandım bitti... şimdi yaz tatilini bekleee dur((

ne kadar şekerler ya
ben de başıma gelen olayı anlatayaım beşinci sınıflara 3. ve 4. saatte dersim vardı bir ve ikinci saatte bilgisayar dersindelermiş çocugun biri arkadaşına demiş ki din öğretmenine söyleyin başım agrıyor derse girmeyeceğim dersin bitimine yarım saat kaldı çocugu öğrencileri gönderip derse getirttim valla ne yapayım annesine de dersimiz boş demiş

:roflol::roflol::roflol: akşam akşam çok güldüm ,ne kadar tatlı ve masumlar büyüklerden ne görürlerse aynısını model alıyorlar . okul öncesi öğretmenlikte ayrı bir dünyaa.s
nastasyacığım Ankaranın neresinde görev yapıyorsun , ben keçiören de çalışıyorum

etimeguttayım cnm:)))
ewt çok şekerler çok yoruluyorrum ama her gün mutlaka gülecek bişey yapıolar:))) ozmn biras olsun yogunluğum geçiyor

benim kuzenimde keçiörende bi okulda öğretmen ama okulun adını bilmiorum osmanlı pazarının orada...

:roflol: :roflol: Ama biz yeni evliyiz :roflol:
Benim ablamın oğluda kreşe gidiyor. Geçen yıl bir sevgilisi vaardı :roflol: Oyun çadırları varmış kreşte. Oyun çadırının içinde önce ona sarıldım sonra da yanağından öptüm dedi. Dedik neden sarıldın peki, kaçmasın diye diyor :roflol:
Bütün bir yıl beyzayla yatıp beyzayla kalktı. Ona ilgi göstermediği günlerde ateşi çıktı hastalandı :asigim: Onunla evlenme hayalleri kuruyordu. Düğün pastamız iki tane olcak, biri spiderman li olacak biri de pembe kalpli olacak diyordu.
Bir de ablama ben araba alacağım ve öne beyza oturacak dedi. Ablam da o gelin arkada otursun deyince, haayııır sen git babamın arabasının önüne otur diye bağırıyordu :roflol: :roflol: Bizimki eşini koruyacak ablama karşı belli oldu =)

Başı ağrıyor derse giremiyor ama bunu sana söylemek yerine arkdaşlarıyla iletiyor. Çok ilginç. Oldukça artist bir çocuk bu ya da iyi yalan söyleyemediğinin farkında olduğu için bu yolu seçmiş.
Bunlar lisede ne hale gelecekler merak ediyorum.

etimeguttayım cnm:)))
ewt çok şekerler çok yoruluyorrum ama her gün mutlaka gülecek bişey yapıolar:))) ozmn biras olsun yogunluğum geçiyor

bu sene sıra tayinla etimesguta tayi isteyeceğim canım. askeri lojmanların içinde bir okul var"Nurettin Ersin İlköğretim Okulu" inşallah tayinim çıkar . ayrıca emlak bankası bloklarının oradaki okullarıda isteyeceğim. belki orada karşılaşırızkaydirigubbakcemile5
benim kuzenimde keçiörende bi okulda öğretmen ama okulun adını bilmiorum osmanlı pazarının orada...

orada 2 tane okul var canım. benim evde oraya çok yakın. 2 side güzel okullar

nasılsın yusum cum bu neki bu ve benzeri öğrencilerle o kadar karşılaşıyorum ki
lacey cim hayırlısıyla atanırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…