ander yazını okuyunca acaba dedim ben mi yazdımkaydirigubbakcemile3 aynı şeyleri yaşamışız bende bilgisayar öğretmeniyim geç kaldım sabah trafikten dolayı müdür yardımcısı benim sınıfı sınıfına göndermiş bt sınıfının kapısında sıra yapıyolar diye hehe demek hepimizin kaderi bu
olur öyle şeyler canım,canını sıkma.Ben de Selçuk mezunuyum,özledim Konya'yı
iyi akşamalar kızlar nasılsınız bir haftayı daha geride bıraktık
slm:)))
iim teologcuğum eskileri okudum hemen farketmişin geldiimi:)))
ayy bugün nolduu anlatayımda gülün...
ben okulöncesi öğretmeniyim,
bugün oyun saatinde çocuklar işte köşelere dağıldılar oyun oynuolar... kızlar evcilik köşesindeler... ama benim afacan bi öğrencim var başımın belası:))) bütün öğrencileri çevresine topladı masaya geçip oturdular... normalde halıda oynarlar geçmezler oraya... bi de bi sesi çıkıo herkesin sesini bastırıo hahahha:)))
noluuo dedim biz evlenioruz burası düğün salonu nikahımız kıyılacak dedi bn koptum tabiki... yanımda çalışan teyzelerini de nikah memuru yapmışlar nikahlarını kıydılar hahahah.... sonra dioki benim yanımdakiler çocuklarım:)))
sürekli bu iki yaramaz el ele geziolardı... bende aa damat hangi işi yapıo acaba dedim doktorum ben dedi... ee eşin ne iş yapıo dedim o da ben ev işleri yapıorum dedi ee ozmn evhanımısın galiba dedim ewt dedi... ii ozmn hadi sen işe git hastalrın seni bekliolar eşinde eve gidip yemek yapsın dedim... ee biz yeni evliyiz geziyoruz ama dediler ben gene koptum...
sonra hadi bakalım bugünlük oyun saatiniz bitti oyuncakları toplayın masaya geçelim dedim... bizimkiler el ele geziolar hala... ama yeter oyun saatinde oynadınız bitti artık gerçek hayata dönün dedim... yok bizimkiler dönmüolar hayatımlı cicimli konuşuolar hahahah
ne kdr ben oyun bitti desemde ayırmaya çalışsamda gün boyu dip dibe oturdular... çalışma sayfalarını birlikte yaptılar çok komiklerdi yaaa....
bugün oyun saatinde çocuklar işte köşelere dağıldılar oyun oynuolar... kızlar evcilik köşesindeler... ama benim afacan bi öğrencim var başımın belası:))) bütün öğrencileri çevresine topladı masaya geçip oturdular... normalde halıda oynarlar geçmezler oraya... bi de bi sesi çıkıo herkesin sesini bastırıo hahahha:)))
noluuo dedim biz evlenioruz burası düğün salonu nikahımız kıyılacak dedi bn koptum tabiki... yanımda çalışan teyzelerini de nikah memuru yapmışlar nikahlarını kıydılar hahahah.... sonra dioki benim yanımdakiler çocuklarım:)))
sürekli bu iki yaramaz el ele geziolardı... bende aa damat hangi işi yapıo acaba dedim doktorum ben dedi... ee eşin ne iş yapıo dedim o da ben ev işleri yapıorum dedi ee ozmn evhanımısın galiba dedim ewt dedi... ii ozmn hadi sen işe git hastalrın seni bekliolar eşinde eve gidip yemek yapsın dedim... ee biz yeni evliyiz geziyoruz ama dediler ben gene koptum...
sonra hadi bakalım bugünlük oyun saatiniz bitti oyuncakları toplayın masaya geçelim dedim... bizimkiler el ele geziolar hala... ama yeter oyun saatinde oynadınız bitti artık gerçek hayata dönün dedim... yok bizimkiler dönmüolar hayatımlı cicimli konuşuolar hahahah
ne kdr ben oyun bitti desemde ayırmaya çalışsamda gün boyu dip dibe oturdular... çalışma sayfalarını birlikte yaptılar çok komiklerdi yaaa....
ne kadar şekerler ya
ben de başıma gelen olayı anlatayaım beşinci sınıflara 3. ve 4. saatte dersim vardı bir ve ikinci saatte bilgisayar dersindelermiş çocugun biri arkadaşına demiş ki din öğretmenine söyleyin başım agrıyor derse girmeyeceğim dersin bitimine yarım saat kaldı çocugu öğrencileri gönderip derse getirttim valla ne yapayım annesine de dersimiz boş demiş
etimeguttayım cnm:)))
ewt çok şekerler çok yoruluyorrum ama her gün mutlaka gülecek bişey yapıolar:))) ozmn biras olsun yogunluğum geçiyor
benim kuzenimde keçiörende bi okulda öğretmen ama okulun adını bilmiorum osmanlı pazarının orada...
Başı ağrıyor derse giremiyor ama bunu sana söylemek yerine arkdaşlarıyla iletiyor. Çok ilginç. Oldukça artist bir çocuk bu ya da iyi yalan söyleyemediğinin farkında olduğu için bu yolu seçmiş.
Bunlar lisede ne hale gelecekler merak ediyorum.