biz bayanlar duygusal da olduğumuzdan sanırım çok takıyoruz ama aslında öyle gereksiz kiiihaklısın şekercik şimdi dün için açıkcası pişman oldum çok kafaya taktım diye neyse önümüzdeki günlere bakalım
neden doğaçlamaya müsait bi oyun seçmiyorsunistekli öğrenciler genellikle durumu iyi olmayan öğrenciler
okumayı bile bilmeyenler var
onları görünce gözüm korktu birden
okuyamadan nasıl ezber yapacaklar diye düşündüm ama
halletmeye çalışacağım artık
iyi geceler canım
görüşmek üzere
günaydın nasılsınız:))))
off yaa bençok kuralcıyım sanırım sınıfıma çok fazla sahip çıkıyorum kuralların dışına bir öğrencim veya velim ( en çok buna) çıktığı ztn esnetmeye çalıştıı zmn çok sinirleniorum... bikaç sever bazen göz yumuyorum veya kibarca uyarıorum ama illa kızarak mı söylemek gerek!!! ben mi çok kuralcı ve disiplinliyim bilemiyorum da... yani veli gelio benim yanımda başka öğrenciy çıkışıo... benim sınıfım benim öğrencim küçük çocuk savunmazsız tırsıp kalıo... bi problem varsa ben hallederim başka birinin müdahalesine gerek yokki!!! sınıfa girmeyin diorum inatla girio bi tanesi gıcığıma gidio... diğerleri saf mı nie onlar girmio bu kurala uyuolar... öyle o girnce bütün sınıfın düzeni bozuluo bütün çocuklar ayağa kalkıo... gıcıık oluorum gıcıkkk...
bazen öğretmenlik mesleği bana göre deil heralde diorum... kendimi çok yıpratıorum çünkü...
Canım bu genişletilmiş zümreydi. ilçedeki bütün branş öğretmenleri katıldı zümreye. Ve tek konuşan kişi vardı. O da ilçe milli eğitim müdürübizim de bir zümremiz 3 saat sürmüştü ama zümre başkanı bizi konuşturmuştu faydalı olmuştu ama zümre başkanı sürekli konuşup öğretmnler dinleyici olunca sıkıcı oluyor dersten sonra mı gittin yusum cum
Canım bu genişletilmiş zümreydi. ilçedeki bütün branş öğretmenleri katıldı zümreye. Ve tek konuşan kişi vardı. O da ilçe milli eğitim müdürüDerslerimizin olduğu saatte yapıldı canım.
sen zorunlu hızmetını yapmadım nobetcıydım yorgunummm