KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

canım oglumdan yazamıyorum kı ben yaptım canım ağrıda
sen yapmadın mı

maaşla neler aldın sarıssa

yok cnm zaten zorunlu hizmetimi yapmak için geldim afyonda mayısta atanmıştım ben

teoo seninle ortak bir noktamız varrr
ben de ilk ankaraya atandım ve 3 yıl ankarada çalıştım hihoyyyt

sarissa cım neden gezemiyorum kasabada oturuyoz eşim 8 5 calışıyor cmrtesi de dahil ondan cnm
ankarada nerede calıştın

iyi akşamlar arkadaşlar bende çok yorgunum bugün. bugün 45. öğrencim geldi sınıfa. malesef %30 zeka kaybı var. zaten 15 e yakın öğrencim çok uğraştırıyor beni birde bu geldi. derste seser çıkarıyor,arkadaşlarını çimdikliyor offfff bakalım nasıl çözüm yolu bulacağız.

merhabalar nasılsınız?
Bugün ilçe zümre vardı. 3saat sürdü yaklaşık Her yıl aynı şeyleri dinlemekten yoruldum artık.

her sene saatlerce yapılır herşey aynı düzelen birşey yok maleseflmaz:

merhaba arkadaşlar
nasılsınız
ben yorgunum aman dersten değil
öğleden sonra dersim yoktu
maaş çekip çarşı pazar gezdim kaydirigubbakcemile3
böyle yorgunluğa can kurbankaydirigubbakcemile3

yok cnm zaten zorunlu hizmetimi yapmak için geldim afyonda mayısta atanmıştım ben

canım eşinde mi öğretmen , eş durumundan dolayı zorunlu hizmetten muaf olamıyor musun?

lacey cim gıda mühendisi işe başlayalı 15 gün daha oldu seneye inşallah eş durumundan tayin istemeyi düşünüyorum

bende bugün maaş çektim sadece 300 liram kaldı.bu parayla ay sonunu getirmem lazım.offf ben bu işte bişey anlamadım,yetmiyo ya.harcamada yapmıyorum çok fazla.sizler idare edebiliyomusunuz ya,ben geçinemiyorum bu küçücük ilçede..

caycan cım biz de yeni evliyiz mobilya borcu kredi borcu kira araba yakıtı derken o kadar sıkıştık ki ben ekders almıyorum eşim de 750 ye çalışyor o kadar cıkmazdayızki yine de Allah büyüktür diye sabrediyoruz dişimizi sıkalım diyoruz ne yapalım

malesef arkadaşlar maaşlar az ama yinede şanslıyız eşlerimizin maaşıda var. bizde de durum farklı sayılmaz 750 ev kirası, kızım anadolu lisesi özel okul kadar giderleri var, oğlum özel okulda onun aylık 650 tl , 2 çocuğun servis parası , kredi kartı derken malesef maaştan ele birşey kalmıyor neyse bunada şükür çalışacak işimiz var kaydirigubbakcemile5

ek ders olmadan çok zor canım ya..hele bide yeni evlilik ,bitmez kolay kolay borçlar.allah kolaylık versin :Saruboceq: çoook zor ya..

sağolasın caycan cım ya gelir kadar gider de oluyor malesef lacey cim sana da kolay gelsin cocuk okutmak da zor

eşin ne iş yapıyo canım? 2 çocuk okutmak helede özel okul diyosun,çok masraflı iş.galiba denildiği gibi çocuklar büyüdükçe masraflarda büyüyo..

eşin ne iş yapıyo canım? 2 çocuk okutmak helede özel okul diyosun,çok masraflı iş.galiba denildiği gibi çocuklar büyüdükçe masraflarda büyüyo..

eşim asker canım. maaşları bize göre daha fazla. zaten aksi olsa Ankara gibi yerde 2 çocuk okut,helede özel okul çok zor.

Canım muhtemelen sayılmaz. Ancak en doğru bilgiyi okul müdürün verir canım sana.

Ben de çok dikkat ediyorum harcamalarıma ama zor cidden.Her ay muhakkak hiç hesapta olmayan birşey çıkıyor ve uçup gidiyor maaş Şimdi bir de kış geldi. Yakıt için birsürü para harcanacak -tatlicadiarzu-
Bir de benim düğün hazırlığım var. Ufak tefek bişeyler almaya çalışıyorum taksitle.
Allah hepimizin parasının bereketini arttırsın :Saruboceq:

kızlar yaa ben bu yıl ücretsiz izne ayrılıyorum kocam da özelde çalışıyor ve daha temmuz maaşını bile almadı azcık biriktirmiştik onnla idare edicez bi de doğum masraflarım olur herhalde Allah herkese bereketini versin kazancının ne diyelim
bizde de aynı dert kira yakıt... bi de doğal gaz, üstelik hiç ısınmıyor bebeğimiz olduğunda ne yaparız bilemiyorum ısıtıcı aldık elektirik de bir dünya geliyor çözemedim minicik bi yerde yaşıyoruz ben hemen hiç para harcamıyorum ama ancak idare ediyoruz

günaydın öğretmen arkadaşlarmm.. bugün güne pek iyi başlamadımm inşallah böyle geçmez ... sabah erkenden evden çıktım kahvaltı bile yapmadım otobüsü kaçırmayım diye ben merkezde oturuyorum okulum merkezden uzak otobüsle gidiyorum o yüzden neyse otobüsü bekledim bekledim gelmedi diğer otobüs durağına yürüdüm ki baya mesafe var artık ona yetiştim ama 10 dk gecikmeli geldim okula... 5. sınıflara dersim vardı okula bi girdim bütün sınıf idarenin önünde beni görünce de çığlıklar başladı tabi daha da bi gürültü ders esnasında(çığlıklar beni sevdiklerinden değil dersi sevdiklerinden :) ) sonra paltır kültür bütün çocuklar bilgisayar sınıfına doğru koşmaya başladılar tabi müdür bey de dersteymiş çıkıp öyle bi bağırdı ki :gitme: hemen çocukları içeri aldım ama elim ayağım titredi mafoldumben

ander yazını okuyunca acaba dedim ben mi yazdımkaydirigubbakcemile3 aynı şeyleri yaşamışız bende bilgisayar öğretmeniyim geç kaldım sabah trafikten dolayı müdür yardımcısı benim sınıfı sınıfına göndermiş bt sınıfının kapısında sıra yapıyolar diye hehe demek hepimizin kaderi bu

olur öyle şeyler canım,canını sıkma.Ben de Selçuk mezunuyum,özledim Konya'yı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…