bu sene sıra tayinla etimesguta tayi isteyeceğim canım. askeri lojmanların içinde bir okul var"Nurettin Ersin İlköğretim Okulu" inşallah tayinim çıkar . ayrıca emlak bankası bloklarının oradaki okullarıda isteyeceğim. belki orada karşılaşırızkaydirigubbakcemile5
orada 2 tane okul var canım. benim evde oraya çok yakın. 2 side güzel okullar
heheee şimdiden rengini belli etti deseneee
ablan kıskanmıştırkaynanaya hahahah:))))
çok komikler gerçekten yaaa...
ztn bu öğrencim herşeyden çok etkileniyor ve onu canlandırıyor... ilk başlarda kız öğrenciler tuvalete gitmek için izin isteyince o da hemen benimde var diyip giidodu... wcleri yan yana... meğersem kızlara bakmak için gidiomuş.. cinsel kimlik kazanmaya çalışıo küçük bi kardeşi var 1 yaşında falan sürekli ndn onun pipisi yok diyip duruomuş hahahah... bende annesine kız erkek farklılıklarını falan anlatın merak edior dedim...sanırım annesi anlatırken evlenirler falan da dedi hahaha... bi de evlenmek için seçtiği kız sınıfı en uzun boylu kızı diğerleri çıtı pıtı ama ondan uzun bi kızı seçmiş hahahahha:)))) aşk işte....
geçen günde gelmiş hırsızım ben diyip duruodu... dedesinin evine hırsız girmiş onu taklit ediodu... herşeyden etkilenio bi de hayal gücü süper
geleceğin coşkunu olmasındelikafadulden
İyiyim canım sen nasılsın? Eşin işe başladı değil mi? Geçen gün eşinin maaşını yazmışsın çok şaşırdım yanlış görmediysem tabi.Bir mühendise nasıl böle az bir aylık verirler ki?? Gerçi burası Türkiye herşey olur.nasılsın yusum cum bu neki bu ve benzeri öğrencilerle o kadar karşılaşıyorum ki
lacey cim hayırlısıyla atanırsın inşallah
heheee şimdiden rengini belli etti deseneee
ablan kıskanmıştırkaynanaya hahahah:))))
çok komikler gerçekten yaaa...
ztn bu öğrencim herşeyden çok etkileniyor ve onu canlandırıyor... ilk başlarda kız öğrenciler tuvalete gitmek için izin isteyince o da hemen benimde var diyip giidodu... wcleri yan yana... meğersem kızlara bakmak için gidiomuş.. cinsel kimlik kazanmaya çalışıo küçük bi kardeşi var 1 yaşında falan sürekli ndn onun pipisi yok diyip duruomuş hahahah... bende annesine kız erkek farklılıklarını falan anlatın merak edior dedim...sanırım annesi anlatırken evlenirler falan da dedi hahaha... bi de evlenmek için seçtiği kız sınıfı en uzun boylu kızı diğerleri çıtı pıtı ama ondan uzun bi kızı seçmiş hahahahha:)))) aşk işte....
geçen günde gelmiş hırsızım ben diyip duruodu... dedesinin evine hırsız girmiş onu taklit ediodu... herşeyden etkilenio bi de hayal gücü süper
kızlar eşimin işyerindeki ürünler hata vermiş bundan dolayı müdür işten atılmış eşimi müdür yapmışlar eşim adına sevindim ama adam için de çok üzüldüm 9 senedir emek vermiş sonuçta
ne üzerine çalışıodu cnm eşin... ne riskliymiş ama işi en ufak bi hatada çıkaracaklar mı yani:/
hayırlı olsun... eee maaşını falanda artırmışlardır inş?
gıda mühendisi şu anda maaşında değişklk yok evet en ufak hatada malesef cıkaracakalr şu an eşim müdür oldugu için sevinçli ama kimbilir diğeri ne kadar üzgündür ben pek sevinemedim açıkcası
bilmemki eşime bir sorayım şuanda yerel bir yağ fabrikasında canım
bugün topicimizin de maşallahı var yani
canım ben geçen 3-4 defa uyuyakalmıştım :kedi: Müdür yardımcısı her defasında eve öğrenci gönderip beni uyandırmıştı ve 1 saat geç gitmiştim okula. Bu yıl programa bir baktık ki benim ilk saate hiç dersim yok.Herkes müdür yardımcımıza nerden geliyor bu hoca hanımın torpili dedi. Müdür yardımcısı bıktım artık hoca hanımı uyandırmaktan dedi :roflol:günaydın öğretmen arkadaşlarmm.. bugün güne pek iyi başlamadımm inşallah böyle geçmez ... sabah erkenden evden çıktım kahvaltı bile yapmadım otobüsü kaçırmayım diye ben merkezde oturuyorum okulum merkezden uzak otobüsle gidiyorum o yüzden neyse otobüsü bekledim bekledim gelmedi diğer otobüs durağına yürüdüm ki baya mesafe var artık ona yetiştim ama 10 dk gecikmeli geldim okula... 5. sınıflara dersim vardı okula bi girdim bütün sınıf idarenin önünde beni görünce de çığlıklar başladı tabi daha da bi gürültü ders esnasında(çığlıklar beni sevdiklerinden değil dersi sevdiklerinden :) ) sonra paltır kültür bütün çocuklar bilgisayar sınıfına doğru koşmaya başladılar tabi müdür bey de dersteymiş çıkıp öyle bi bağırdı ki :gitme: hemen çocukları içeri aldım ama elim ayağım titredi mafoldumben