KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

heheee şimdiden rengini belli etti deseneee:KK70:
ablan kıskanmıştır:p kaynanaya hahahah:))))
çok komikler gerçekten yaaa...
ztn bu öğrencim herşeyden çok etkileniyor ve onu canlandırıyor... ilk başlarda kız öğrenciler tuvalete gitmek için izin isteyince o da hemen benimde var diyip giidodu... wcleri yan yana... meğersem kızlara bakmak için gidiomuş.. cinsel kimlik kazanmaya çalışıo küçük bi kardeşi var 1 yaşında falan sürekli ndn onun pipisi yok diyip duruomuş hahahah... bende annesine kız erkek farklılıklarını falan anlatın merak edior dedim...sanırım annesi anlatırken evlenirler falan da dedi hahaha... bi de evlenmek için seçtiği kız sınıfı en uzun boylu kızı diğerleri çıtı pıtı ama ondan uzun bi kızı seçmiş hahahahha:)))) aşk işte....

geçen günde gelmiş hırsızım ben diyip duruodu... dedesinin evine hırsız girmiş onu taklit ediodu... herşeyden etkilenio bi de hayal gücü süper:KK70:

bu sene sıra tayinla etimesguta tayi isteyeceğim canım. askeri lojmanların içinde bir okul var"Nurettin Ersin İlköğretim Okulu" inşallah tayinim çıkar . ayrıca emlak bankası bloklarının oradaki okullarıda isteyeceğim. belki orada karşılaşırızkaydirigubbakcemile5

orada 2 tane okul var canım. benim evde oraya çok yakın. 2 side güzel okullar

ewt ama ben hangisi olduğunu bilmiorum:KK43:((
biliorum nurettin ersini bizim okuldaki aynı sınıfı kullandıım arkadaşım istesemmi die düşünüodu lojmanda o ama sanırım istemeyecek hiç gitmesini istemiorum benn:KK43::KK43:
ben şekerin yanındakindeyim:KK70:
lojmandamısınız sizde?

ztn bu öğrencim herşeyden çok etkileniyor ve onu canlandırıyor... ilk başlarda kız öğrenciler tuvalete gitmek için izin isteyince o da hemen benimde var diyip giidodu... wcleri yan yana... meğersem kızlara bakmak için gidiomuş.. cinsel kimlik kazanmaya çalışıo küçük bi kardeşi var 1 yaşında falan sürekli ndn onun pipisi yok diyip duruomuş hahahah... bende annesine kız erkek farklılıklarını falan anlatın merak edior dedim...sanırım annesi anlatırken evlenirler falan da dedi hahaha... bi de evlenmek için seçtiği kız sınıfı en uzun boylu kızı diğerleri çıtı pıtı ama ondan uzun bi kızı seçmiş hahahahha:)))) aşk işte....

geçen günde gelmiş hırsızım ben diyip duruodu... dedesinin evine hırsız girmiş onu taklit ediodu... herşeyden etkilenio bi de hayal gücü süper:KK70:

geleceğin coşkunu olmasındelikafadulden

geleceğin coşkunu olmasındelikafadulden

yok cnm deildir bu yaşlar tam merak yaşları:KK70:
cinsel kimlik oturmaya çalışıo... bi de ben bu evin babasıyım die gezinio çok komik...
bi örencimde bu sınıfı bitirince kaça gidicem dio bende 1 dedim ondn sonra dedi tek tek saydım... sonra lise dedim liseden sonraaa dio... bende ün gidersin dedim ewt gidicem mühendis olacam dedi... bende eee dedim sonrada baba olacam yaşlanıp ölecem dio...

ben daha önce bu çağda veya daha küçük yaşta mastürbasyon yapan erkek çocuğu görmüştüm ama 2 sene bi kız örencimiz yapıodu çok şaşırmıştım...

doğrudur nastassia cım gecen sene bizim okulda da olmuştu iki erkek öğrenci anaokulu öğrencisi nden bahsediliyordu ben görmedim ama bahsedilip duruluyordu

aa teneffüsemi çıkıodu onlar?

yaa ewt ama yani normal sayılıo bu gibi durumlar ayıplanacak bişey gibi görmüolar dediim gibi masumane yapıolar... bazıları da gördükleri için özeniolar merak ediolar...

ayy bi örencim geçen sene
ben yusuf güneyle evlenicem ben ona aşık oldum ama evlenince benim üzerime yatmasın die tutturmuştu bende ndn senin üstüne yatsın dedim... hani insanlar birbirini sewince erkekler kızın üstüne yatıolar yaa ben çok korkuorum diodu... onada çok gülmüştüm...

ay bende komiklikler bitermi:KK70::KK70:

kızlar eşimin işyerindeki ürünler hata vermiş bundan dolayı müdür işten atılmış eşimi müdür yapmışlar eşim adına sevindim ama adam için de çok üzüldüm 9 senedir emek vermiş sonuçta

nasılsın yusum cum bu neki bu ve benzeri öğrencilerle o kadar karşılaşıyorum ki
lacey cim hayırlısıyla atanırsın inşallah
İyiyim canım sen nasılsın? Eşin işe başladı değil mi? Geçen gün eşinin maaşını yazmışsın çok şaşırdım yanlış görmediysem tabi.Bir mühendise nasıl böle az bir aylık verirler ki?? Gerçi burası Türkiye herşey olur.

Canım bizimki de çok meraklı.Bir ara ablamdan gizli dergilerdeki kadın resimlerine bakıyordu tabi ablam muzurluk yapıyordu çocuğa ve o da çook utanıyordu.
Senin öğrenci çok şirinmiş ama.

ne üzerine çalışıodu cnm eşin... ne riskliymiş ama işi en ufak bi hatada çıkaracaklar mı yani:/
hayırlı olsun... eee maaşını falanda artırmışlardır inş?

burası türkiye yusumcum hele bir yemekhane asgari ücret teklif etti tabi biz kabul etmedik kimi de az maaş vermek için mühendis değil de tekniker olarak işe almak istedi onu da kabul etmedik tabi

kızlar eşimin işyerindeki ürünler hata vermiş bundan dolayı müdür işten atılmış eşimi müdür yapmışlar eşim adına sevindim ama adam için de çok üzüldüm 9 senedir emek vermiş sonuçta

Eski müdür için kötü ama eşin için güzel bir durum bence. İnşallah bu konumunda devam eder işine

ne üzerine çalışıodu cnm eşin... ne riskliymiş ama işi en ufak bi hatada çıkaracaklar mı yani:/
hayırlı olsun... eee maaşını falanda artırmışlardır inş?

gıda mühendisi şu anda maaşında değişklk yok evet en ufak hatada malesef cıkaracakalr şu an eşim müdür oldugu için sevinçli ama kimbilir diğeri ne kadar üzgündür ben pek sevinemedim açıkcası

Canım bizimki de çok meraklı.Bir ara ablamdan gizli dergilerdeki kadın resimlerine bakıyordu tabi ablam muzurluk yapıyordu çocuğa ve o da çook utanıyordu.
Senin öğrenci çok şirinmiş ama.[/QUOTE]

sorma canım tam bi başbelası kızsan kızamıosun:) çok tatlı...
dün oyuncakları sepetinden döktüler ben sepetleri kenara koyun yoksa kırılır diyorum... hiç biri çekmemiş kenara bu aldı 2 sepetide kenara çekti ben çektim di mi dedi bende aferin sana ozmn bi öpücüğü hak ettin dedim geldi öptüm nası mutlu oldu:))) ama okul açıldıından beri yaptıı tek ii şeydi hemen ödüllendirdim:)) yoksa sürekli uyarıyorum onu:)))
bi de kendini başkan ilan etti ki sormayın gitsin:)) acayip insanları yönlendirme yeteneğide var... oyun oynarken arkadaşının sırtına atladı ezio çocuğu napıosun dedim ben başkanım öyle yapabilirim dio hahahahakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gıda mühendisi şu anda maaşında değişklk yok evet en ufak hatada malesef cıkaracakalr şu an eşim müdür oldugu için sevinçli ama kimbilir diğeri ne kadar üzgündür ben pek sevinemedim açıkcası

gıda müh oluyorum cnm ama çalıştıkları ürün neydi merak ettim... yüzüncü yıl ünv öğretim gör alıo gıda müh görünce aklıma senin eşin geldi isterse ama van da taaa sen afyondasın yani fikir sadece?

bilmemki eşime bir sorayım şuanda yerel bir yağ fabrikasında canım
bugün topicimizin de maşallahı var yani:nazar:

benim eşimde müh bende biliorum bu sıkıntıları canım...
artık tr okumuş olmak bişey ifade etmio...
okulda arabalardan konuşuoduk mdr yrd bana dioki söylemediler mi sana müh bulacaına zengin bul die diohahaha çok güldüm bu zmnda okumuştan fayda yok dio bizde eşimle ben maaşla geçincez die uraşıoz işte ahh ahh bana akıl vermediler dio hahahah

günaydın öğretmen arkadaşlarmm.. bugün güne pek iyi başlamadımm inşallah böyle geçmez ... sabah erkenden evden çıktım kahvaltı bile yapmadım otobüsü kaçırmayım diye ben merkezde oturuyorum okulum merkezden uzak otobüsle gidiyorum o yüzden neyse otobüsü bekledim bekledim gelmedi diğer otobüs durağına yürüdüm ki baya mesafe var artık ona yetiştim ama 10 dk gecikmeli geldim okula... 5. sınıflara dersim vardı okula bi girdim bütün sınıf idarenin önünde beni görünce de çığlıklar başladı tabi daha da bi gürültü ders esnasında(çığlıklar beni sevdiklerinden değil dersi sevdiklerinden :) ) sonra paltır kültür bütün çocuklar bilgisayar sınıfına doğru koşmaya başladılar tabi müdür bey de dersteymiş çıkıp öyle bi bağırdı ki :gitme: hemen çocukları içeri aldım ama elim ayağım titredi mafoldumben
canım ben geçen 3-4 defa uyuyakalmıştım :kedi: Müdür yardımcısı her defasında eve öğrenci gönderip beni uyandırmıştı ve 1 saat geç gitmiştim okula. Bu yıl programa bir baktık ki benim ilk saate hiç dersim yok.Herkes müdür yardımcımıza nerden geliyor bu hoca hanımın torpili dedi. Müdür yardımcısı bıktım artık hoca hanımı uyandırmaktan dedi :roflol:

kıroyum emme para bende diyen bana da çok oldu eşimin ilerde iş bulamayacağını biliyordum ama kendisini geliştirmek isteyen okuyan araştıran biri daha ne olsun benim eşimin de gönlü zengin ya

X