Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar nasılsınız?
Bugün ilçe zümre vardı. 3saat sürdü yaklaşık Her yıl aynı şeyleri dinlemekten yoruldum artık.
böyle yorgunluğa can kurbankaydirigubbakcemile3merhaba arkadaşlar
nasılsınız
ben yorgunum aman dersten değil
öğleden sonra dersim yoktu
maaş çekip çarşı pazar gezdim kaydirigubbakcemile3
yok cnm zaten zorunlu hizmetimi yapmak için geldim afyonda mayısta atanmıştım ben
caycan cım biz de yeni evliyiz mobilya borcu kredi borcu kira araba yakıtı derken o kadar sıkıştık ki ben ekders almıyorum eşim de 750 ye çalışyor o kadar cıkmazdayızki yine de Allah büyüktür diye sabrediyoruz dişimizi sıkalım diyoruz ne yapalım
malesef arkadaşlar maaşlar az ama yinede şanslıyız eşlerimizin maaşıda var. bizde de durum farklı sayılmaz 750 ev kirası, kızım anadolu lisesi özel okul kadar giderleri var, oğlum özel okulda onun aylık 650 tl , 2 çocuğun servis parası , kredi kartı derken malesef maaştan ele birşey kalmıyor neyse bunada şükür çalışacak işimiz var kaydirigubbakcemile5
eşin ne iş yapıyo canım? 2 çocuk okutmak helede özel okul diyosun,çok masraflı iş.galiba denildiği gibi çocuklar büyüdükçe masraflarda büyüyo..
Canım muhtemelen sayılmaz. Ancak en doğru bilgiyi okul müdürün verir canım sana.ondan sıkıcı olmuştur cnm sana bişi soraım ben yusumcum dün sordum arkadaşlara onlareın bilgisi yok belki senin vardır bundan 3 yıl önce ankarada görev yaptım,görev yaptıgım okul 30 ocakta zorunlu hizmete tabi olacakmış ben de 3 yıl zorunlu hizmet yapmış sayılır mıyım
Ben de çok dikkat ediyorum harcamalarıma ama zor cidden.Her ay muhakkak hiç hesapta olmayan birşey çıkıyor ve uçup gidiyor maaş Şimdi bir de kış geldi. Yakıt için birsürü para harcanacak -tatlicadiarzu-bende bugün maaş çektim sadece 300 liram kaldı.bu parayla ay sonunu getirmem lazım.offf ben bu işte bişey anlamadım,yetmiyo ya.harcamada yapmıyorum çok fazla.sizler idare edebiliyomusunuz ya,ben geçinemiyorum bu küçücük ilçede..
günaydın öğretmen arkadaşlarmm.. bugün güne pek iyi başlamadımm inşallah böyle geçmez ... sabah erkenden evden çıktım kahvaltı bile yapmadım otobüsü kaçırmayım diye ben merkezde oturuyorum okulum merkezden uzak otobüsle gidiyorum o yüzden neyse otobüsü bekledim bekledim gelmedi diğer otobüs durağına yürüdüm ki baya mesafe var artık ona yetiştim ama 10 dk gecikmeli geldim okula... 5. sınıflara dersim vardı okula bi girdim bütün sınıf idarenin önünde beni görünce de çığlıklar başladı tabi daha da bi gürültü ders esnasında(çığlıklar beni sevdiklerinden değil dersi sevdiklerinden :) ) sonra paltır kültür bütün çocuklar bilgisayar sınıfına doğru koşmaya başladılar tabi müdür bey de dersteymiş çıkıp öyle bi bağırdı ki :gitme: hemen çocukları içeri aldım ama elim ayağım titredi mafoldumben