KK'daki arkadaşlarımız için iyi dilek ve temennilerde bulunalım

arkadaşlar belinay merve arkadaşımız ve ailesi için dua edelim
Rabbim sabırlar versin dayanma güçlerini artırsın ve geride kalanlarına uzun ömürler nasip etsin ve lütfen vefat eden babannesi içinde bi fatiha okumadan geçmeyelim
babasına destek olabilmesi için önce belinayın bizim desteğimize ihtiyacı var dualarınızı esirgemeyin

zenebim sana nediyebilirimki bennn ne söyleyebilirimkiii ALLAH RAZI OLSUN BİTANEMMMM desteğiniçin destekleriniz için çok teşekkür ediyorummm... zeynebim yarın babannemin 7'sive ailem giresunda memlekette oldukları için orda mevlüt okutucaklar babannemi orda defnettik dedeciğimin yanına ve babamlar hala ordalar..bende evimde yalnzıım bende yarın akşam evimde yasinimi okicam bana eşlik eden olurmu acaba??ALİ VE HATUN KULLARININ RUHU İÇİN?? DEDECİĞİM VE BABANNECİĞİM İÇİN...

bu aralar haketmediği halde üstüste bi sürü sıkıntı yaşayan canım arkadaşım hürremin duaya çok ihtiyacı var o mutluluğu hakeden bi insan Rabbimden onun yardımcısı olmasını diliyorum bütün sıkıntılarının son bulmasını ve evladını huzurlu sıkıntısız bi bi şekilde doğurup kucağına almasını diliyorum güzel düşün hürremim güzel düşün ki güzel şeyler olsun

canim ya kiyamam hürreme allahim seni SIKINTILARINDAN tez vakitte kurtarsin canimcigim tüm iyi dileklerim ve dualarim seninle inan bana:Saruboceq:a.s.

bebeğini dünyaya getiren arkadaşlara yeni bebişlerine hayırlı sağlıklı ömürler
hamiş olmak için can atanlara hayırlı ,sağlıklı bebişler
canı gönülden diliyorum Rabbim her şeyi gören ve duyandır

hürremim canım kardeşim arkadaşım her zaman yanındayım dostum dualarım hep seninle
biliyorum şuan ki sıkıntın yanındayız dememle geçmeyecek içinin nasıl ezildiğini biliyorum dostum biz ne zaman daralsak birbirimizle teselli oluyoruz gel gör ki elimdende bişey gelmiyor
pc kapanıp herkes normal hayatına devam ederken senin nasıl sıkıntının üzerine çöreklendiğini biliyorum ama bu sitede seni seven sana dost gözüyle bakan bi sürü arkadaşımız var inanıyorum ki onların da dualarıyla atlatacaksın bugünleri meleğini düşün hürrem Allah'a tevekkül et
Allah sevdiği kulunu sık sık imtihan eder bu imtihanın ardında ki ödülü hak edebilmek için bu imtihanı atlatman gerek biliyorum hamilelik başlı başına zor bi süreç bi de üzerine bide sıkıntı yaşamak kolay değil ama unutma ki yalnız değilsin bizim Alemleri yaratan, herşeye gücü kuvveti yeten mutlak güç sahibi olan Rabbimiz var O'bize yeter hürremim o herşeye kadirdir Rabbim yar ve yardımcın olsun dostumm................

İNŞALLAH canım benim .....senağlama
RABBİM TÜM SIKINTIDA OLAN ARKADAŞLARIMA VE BANADA YARDIMCI OLSUN....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canim ya kiyamam hürreme allahim seni SIKINTILARINDAN tez vakitte kurtarsin canimcigim tüm iyi dileklerim ve dualarim seninle inan bana:Saruboceq:a.s.

AMİN .. CANIM BENİM.. AMİNNNNNNNNNNN...:Saruboceq::Saruboceq:...RABBİM nerede varsa yardıma ihtiyacı olan herkese yar ve yardımcı olsun....:Saruboceq:

AMİNNNNN..... RABBİM HERŞEYİ DUYAN VE GÖRENDİR...RABBİM HEPİMİZİN KALBİNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH...:Saruboceq:

NE KADAR GÜZEL İFADE ETMİŞSİN SÖZÜNÜN ÜSTÜNE SÖLİCEK BİŞİ BULAMADIM....senağlama
belkiyorum sabırla.....RABBİME tevekkül edip,imtihanı geçmek için çabalıyorum....iyiki varsınız... yanımdasınız.. bunu hissetmek bile mütiş bişi.. RABBİM SENDEN RAZI OLSUN....RABBİM dualarını esirgemeyen tüm dostlardan razı olsun...:Saruboceq:

Zeynepçim çok güzel bir topik açmışsın.Bende tanısamda tanımasamda tüm herkesin gönlündeki isteklerini Allahımın kabul etmesini dilerim.İnşallah kız kardeşimde bir an önce bir bebişe kavuşur:Saruboceq:

Bütün kk üyelerinin en çok arzu ettiği şeyler gerçek olsun.Ayrıca Allah herkese iç huzuru versin . Sevdikleriyle birlikte uzun mutlu yıllar geçirmek nasip etsin .Eğer yıllardır görmeyip de , gün gelir belki bir yerlerde karşılaşmayı çok arzu ettiğiniz birileri varsa , dilerim en güzel anınızda o kişiyi karşınızda bulursunuz.Herkese sağlık ve sevgi dolu günler.....

amin meralcim Rabbim kısa zamanda kardeşine de hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bebekler nasip eder:Saruboceq:

ne güzel bi temenni böyle canım iç huzuru belkide en önemli olan budur Rabbim kimseyi huzursuz etmesin :Saruboceq:

bütün kk bayanlarinin diledigi hersey gönüllerince olur insallah:Saruboceq:
allahim isteyene bebisler nasip etsin:Saruboceq:
kk da bebisler dolup tassin:Saruboceq:
hastalara acil sifalar versin rabbim:Saruboceq:
cabucak iyilesip sagliklarina kavussunlar insallah:Saruboceq:
yakinlarimizin sevdiklerimizin acisini yasatmasin hic birimize yüce rabbim insallah:Saruboceq:
sevdiklerimizin kiymetini bilelim onlarin degerlerini gec olmadan anlayalim
allahim darda SIKINTIDA ve borclu olanlara yardim etsin insallah tez vakitde kurtarsin bizleri insallah:Saruboceq:

Allahım başta kk üyelerinin olmak üzere herkesin gönlünün MURADINI verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ellerine sağlık zeynebim böyle birşeye vesile olman allah razı olsun canım biribirine dua etmek ne makbul allah nerde bi muradı olan varsa hayırlıysıyla versin

rabbim hiç kimseyi dara düşürmesin herkesin gönlünden geçenler tez vakitte olsun ve kk daki arkadaşlarımın bir ömür boyu gülen yüzleri hiç solmasın inşallah......:Saruboceq: :Saruboceq:

Her şeyin yolunda gideceği...
Harika bir hafta sonu geçirmenizi
d i l i y o r u m...

Tüm kötülükler...
KK güzel bayanlarından
u z a k o l s u n...

Ben öncelikle NAZARBONCUĞUM'a ve onun nezlinde tüm bebek isteyenlere bebek diliyorum.Sonra SEL'ime ve evlenecek olan tüm arkadaşlarıma mutlu yuvalar diliyorum.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…