arkadaşlar belinay merve arkadaşımız ve ailesi için dua edelim
Rabbim sabırlar versin dayanma güçlerini artırsın ve geride kalanlarına uzun ömürler nasip etsin ve lütfen vefat eden babannesi içinde bi fatiha okumadan geçmeyelim
babasına destek olabilmesi için önce belinayın bizim desteğimize ihtiyacı var dualarınızı esirgemeyin
bu aralar haketmediği halde üstüste bi sürü sıkıntı yaşayan canım arkadaşım hürremin duaya çok ihtiyacı var o mutluluğu hakeden bi insan Rabbimden onun yardımcısı olmasını diliyorum bütün sıkıntılarının son bulmasını ve evladını huzurlu sıkıntısız bi bi şekilde doğurup kucağına almasını diliyorum güzel düşün hürremim güzel düşün ki güzel şeyler olsun
canim ya kiyamam hürreme allahim seni SIKINTILARINDAN tez vakitte kurtarsin canimcigim tüm iyi dileklerim ve dualarim seninle inan bana:Saruboceq:a.s.
bebeğini dünyaya getiren arkadaşlara yeni bebişlerine hayırlı sağlıklı ömürler
hamiş olmak için can atanlara hayırlı ,sağlıklı bebişler
canı gönülden diliyorum Rabbim her şeyi gören ve duyandır
hürremim canım kardeşim arkadaşım her zaman yanındayım dostum dualarım hep seninle
biliyorum şuan ki sıkıntın yanındayız dememle geçmeyecek içinin nasıl ezildiğini biliyorum dostum biz ne zaman daralsak birbirimizle teselli oluyoruz gel gör ki elimdende bişey gelmiyor
pc kapanıp herkes normal hayatına devam ederken senin nasıl sıkıntının üzerine çöreklendiğini biliyorum ama bu sitede seni seven sana dost gözüyle bakan bi sürü arkadaşımız var inanıyorum ki onların da dualarıyla atlatacaksın bugünleri meleğini düşün hürrem Allah'a tevekkül et
Allah sevdiği kulunu sık sık imtihan eder bu imtihanın ardında ki ödülü hak edebilmek için bu imtihanı atlatman gerek biliyorum hamilelik başlı başına zor bi süreç bi de üzerine bide sıkıntı yaşamak kolay değil ama unutma ki yalnız değilsin bizim Alemleri yaratan, herşeye gücü kuvveti yeten mutlak güç sahibi olan Rabbimiz var O'bize yeter hürremim o herşeye kadirdir Rabbim yar ve yardımcın olsun dostumm................
amin meralcim Rabbim kısa zamanda kardeşine de hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bebekler nasip eder:Saruboceq:Zeynepçim çok güzel bir topik açmışsın.Bende tanısamda tanımasamda tüm herkesin gönlündeki isteklerini Allahımın kabul etmesini dilerim.İnşallah kız kardeşimde bir an önce bir bebişe kavuşur:Saruboceq:
ne güzel bi temenni böyle canım iç huzuru belkide en önemli olan budur Rabbim kimseyi huzursuz etmesin :Saruboceq:Bütün kk üyelerinin en çok arzu ettiği şeyler gerçek olsun.Ayrıca Allah herkese iç huzuru versin . Sevdikleriyle birlikte uzun mutlu yıllar geçirmek nasip etsin .Eğer yıllardır görmeyip de , gün gelir belki bir yerlerde karşılaşmayı çok arzu ettiğiniz birileri varsa , dilerim en güzel anınızda o kişiyi karşınızda bulursunuz.Herkese sağlık ve sevgi dolu günler.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?