KK'daki arkadaşlarımız için iyi dilek ve temennilerde bulunalım

AMİNNNNN... canım... rabbim dualarımızı duysun inşallah...:Saruboceq:

canııım bütün duaların için gönülden binlerce kere amiiin:Saruboceq:
Rabbim hem seni hem karnında can bulmakta olan eymen bera'yı korusun
eşinle beraber mutlu huzurlu bir yuva nasip etsin
aileni kısa zamanda görüp hasret gidermeni nasip etsin Rabbim
mevlam seni ve aileni yarattığı bütün yarattıklarının şerrinden korusun :Saruboceq:
sıkıntıların son bulsun canım benim herşey gönlünce olsun
emaneti en emin olana emanet ediyorum seni Şeniz

dün akşam o kadar sıkıntılıydım ki ağlamaktan gözlerim şişti ve kendimi kk'ya attım
o sıkıntılı anımda bana destek veren beni yalnız bırakmayan hürremimi Rabbim iki cihanda da yalnız bırakmasın bütün sıkıntı ve hüzünlerini yok etsin
onu en güzel kelimeleriyle korusun inşallah onu üzmek isteyenlerin bütün fesatlıkları kendi ayaklarına dolansın innnnnşallaaaaaaaahkötükedihüso
canıııım hürremim seni çok seviyorum can dostum iyi ki varsın ahiret kardeşi olalım inşallah bitaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmm
Şeniz:asigim:

oy ağlattın beni... senağlama
canım kardeşim benim.:1hug:. rabbim seninde gönlünden geçeni versin.. benimde dualarımdasın hep....bizler için ne diliyorsan RABBİM sana binlerce katını versin inşallah.. ay kitlendim meleğim benim çok duygulandırdın beni...senağlama. bazen en yakınlarımda bile görmediğim desteği verdin bana.. RABBİM de sana yar ve yardımcı olsun her konda inşallah..:Saruboceq:..

canım benim kıyamam sana anne olmanın güzelliği işte ya.allahım bana ve tüm isteyenlerede nasip etsin..sütüne bereket versin rabbim üzülme hiç sen canım hemşom benim..

ve en önemliside allahim isteyen herkeze annelik duygusunu tattirir insallah:Saruboceq:

buda benden kk daki tanidigim tanimadigim henüs tanismadigim tüm kk bayanlarina gelsinnn

canım benim kıyamam sana anne olmanın güzelliği işte ya.allahım bana ve tüm isteyenlerede nasip etsin..sütüne bereket versin rabbim üzülme hiç sen canım hemşom benim..
oyy aybalam gelmiş canııım sağol bidenem inşallah sen meleklerine kavuş ama benim gibi süt sıkıntısı çekme Rabbim meleklerinle beraber sütlerinide dolu dolu versin taşırsın inşallah doya doya emsin teyzelerinin melekleri cokacimcoook

yirim ben seni datlım hemde çiftte lezzet:CüvCüv:cokacimcoook
ben senin sadece mutlu olmanı istiyorum ayyy dur kız ben sana biraz kayısı yollayayım tabi seviyosan meleğim benim sana iyi bakam ki teyzesinin kuzusuda iyi büyüsün gümrah olsun anası gibi çirozun teki olmasın :roflol::roflol::roflol:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...: Saruboceq: :Saruboceq:

oy tatlısım benim....ne diyim meleksin sen ya.....:1hug:

canımm arkadaşımm çokkk saoll iyi ki varsınnn.....ne güzell şeylerr yazmışsınn......allah hepimizin dualarını kabul etsinnn...allah hepimizin gönlüne göre versinn.....

gülümm benimmm.....bizde seni seviyoruzz sen de iyi ki varsınnn......zeynebim seni de çok seviyorumm.....

cucumm benimm canımmm.....hepimizin duaları kabul olsunn inşallahh...inşallah hepimizin nazlı bebişleri en kısa zaman da annelerinin kucaklarında olurlarr..çifter çifter inşallahh.....allah hepimizin gönlüne göre versinnnn......

hürremimm canımm benimm iyi ki varsınnn iyi ki tanıdıkk seni.....inşalah yavrunaa yiğenimee sağlıklı sıhatlı bi şekilde kucağına alırsınn...her zaman evlatlarından yana yüzün gülsünn...her zaman gurur duy onlarla inşallahhh...seni seviyorum toprağımmmmmmmm........

Sevgili Allahım,

bu mesajı okiyan kadın,güzel,kuvvetli ve şık ve onu seviyorum.
Ona yardım et hayatını en güzel şekilde yaşasın.
Lütfen,her istediği şeylerde yardımcı ol ona.
Karanlık yerlerde ona parlamaya yardımcı ol ve sevemiceyi zamanlar sevebilsin.
Her zaman onu koru,sana ihtiyacı olduğu zaman ona yardım et ve ona bildirki onla yürüdüğün zaman kendisi güvendedir.

SEVIYORUM HEPINIZI KK BAYANLARI!a.s.:enbuyukkk:

yukarıdaki ve aşağıdaki tüm bayanların her günü mutlu,huzurlu,sağlıklı ve sevgi dolu geçsin.
bu arada incitanemtuana arkadaşımın nikah yıldönümü olduğunu öğrendim bu günün.canım zuzuma ve tüm bugün evlilik yıldönümü olan arkadaşlara bir ömür boyu mutluluk diliyorum.sevgiyle kalın...

incitanemtuana evlilik yıldönümün kutlu olsun canım Rabbim bir ömür eşin ve çocuklarınla mutlu huzurlu sağlıklı bol rızıklı güzel bi hayat geçirmeni nasip etsin tatlım
bi yastıkta kocayın inşallah herşey gönlünce olsun:1hug:

gülümm benimmm.....bizde seni seviyoruzz sen de iyi ki varsınnn......zeynebim seni de çok seviyorumm.....

oyyy canım benim ülkü ve bende seni çok seviyoruz sende iyi varsın bitanem ikinizde iyi ki varsınız ve iyi ki tanımışım seni ve ülkümü Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…