Seni okadar iyi anlıyorumki.. cok kucuk yasta babacıgımı kaybetttım baba sevgisindn uzakta büyüdüm hep hayallerim yarım kaldı ailemle oturup bi aksam yemegi , yaz piknikleri babamın elinden tutup bakkala gitmek :) o yoktu artık dönmeyecekti geri dönmedide .. baya zaman gecti ayaklarımın üstüne basmıştım artık bı annem bı ben hayata sarılma gayretıyle yasamaya cırpınırken ailemin öz ailem olmadıgını ögrendim.. hayat beni 2 ci kez yıktı babamın acısını bile bastırdı bu acı öyle birseydiki kabus gibi günler.. benden yıllarca saklanan gercekler ve bunları bi baskasından duymak.. toparlandımmı hayır toparlanamadım denilebilr sadece uyuştum canım acımıyor alıştım artık yalnızlık bu olsa gerek yalanlarla avutulmak yıllarca.. senin adınada cok üzüldüm dilerimki rabbim herseyi gönlünce versin mutlu ol yalnız hıssetme kendını hıc bı zaman sen, sen olarak kendine yetersin dertlesmek konusmak istedigin her an her dk ben burdayım unutma.. allaha emanetsin..
yanlızlık.....
kalabalıklar içinde mı yanlız olmak zor, yoksa; yanlızlıgın içinde mı yanlız olmak zor....:???
benım bır annem var... "aslında hiç anne olmayan bir annem" var...
22 yaşıma evlenen kadar ailemle birlikteyım.. hep beraberdık.. annem varlıgı ile vardı, lakın asla bızımle olmayı kabullenemedı... olmak istedıgı yer annesının,kardeşlerinin yanıydı...
Benım annem benım saçlarımı hiç bır sabah okşayarak, severek tarayıp baglamadı.. uykusunu böldugum için hep kızardı...
benım çeyızımde annemın yaptıgı bır oyalı tulbentım bile olmadı.. kendın yap, senın için zaman harcayamam dedı yapmadı..
annem benımle sadece menfaatı oldugu zamanlarda konuşurdu..
ne benımle, nede kardeşlerimle oturup yemek yemekten zevk almazdı.. hep suratı asıktı... aynı evde 2 yıl hiç karşılaşmadan yaşayabilmeyı başarmıştır... hiç konuşadan geçirdigimiz aylar olmuştur.. sebepleri ise sudan basıttır.. oysa ben onlar üzülmesin diye neler yaptım.. ne fedakarlıklar yaptım.. allah biliyor..
sonra sessızce evlendım..hıç bir şeysız. arkama bakmadan.. konuşmadan.. hiç bir şey istemeden...
ve hep derım" keşke ölmuş, görmedıgım, özlem duydugum bır annem olsaydıda, mezar taşına sarılıp sevgı ve özlemle ansaydım.. hatırlasaydım.. resımlerıyle konuşsaydım.." buz dagı gıbı bır annem var..en son ne zaman konuştugumu hatırlamıyorum... telefonlara bıle çıkmıyor...
bu yuzden üzülme... ne guzel, özleyebiliyorsun... ne guzel sevıyorsun... herkesın imtıhanı çok farklı.. ben anne oldum, ben eş oldum, ben aşık oldum.. ben nefret ettım.. ama annemı hiç bir zaman anlayamadım.. anlayamayacagım..
üzülme, hakiki dost zor bulunur.. acısı olmayan kişi, senı anlayamaz.. derdı çeken bilir.. nasrettın hocanın dedıgı gıbı "damdan düşenın halınden ancak damdan düşer anlar"..
ben tesellıyı kıtaplarda buldum.. okudum, okudum okudukça kendımı tanıdım... son okudum kıtap yenı bıttı.. sankı benı anlatmış. satırlarda buldum kendım.. okumak iyi gelıyor sana tavsıyem....
canım mesajını şimdi gördüm inan kaç gündür aklımdan çıkmıyorsun.burda çok konu okudum ,dertlerle karşılaştım. ama senin derdin beni çok etkiledi.üzdü,sanırım annesiz olduğumuz için bir ortak noktamız var.canın neden sıkkın canım özel değilse anlat belki sana iyi gelir.
canım mesajını şimdi gördüm inan kaç gündür aklımdan çıkmıyorsun.burda çok konu okudum ,dertlerle karşılaştım. ama senin derdin beni çok etkiledi.üzdü,sanırım annesiz olduğumuz için bir ortak noktamız var.canın neden sıkkın canım özel değilse anlat belki sana iyi gelir.
başın sağolsun öncelikle....
ne kadar sade,mesafeli ama bir o kadar işten bir üslubun var...
yalnızlık duygusu ağırdır,ben yaşam içinde git gide yalnızlaştığımı düşündüm.bazen çevren de kim olursa olsun farklı hesaplar olunca ailen yada başkaları da olsa o duyguyu bir şekilde yaşıyor insan ama tabi ki senle yaşadığımız çok farklı...özlem duyduğun pek çok şey var, sadece şunu demek geldi içimden, inşallah karşına öyle biri çıksın kii ailesi sana özlem duyduğun her şeyi bir nebze olsun hissettirebilsin...anne ve babanın yerlerini alamazlar tabi fakat en azından o kalabalıklığı, aile içinde olmayı bir az olsun hissedebilceğin bir yuva kurmayı Rabbım sana nasip etsin...
İlk açtığınızda okudum yazdıklarınızı, cevap yazamadım.
Günaydın olsun rast
rast günaydın tatlım bugün ve her gün inşallah her şey gönlünce olsun....
Selam Rast,
Konunu ve bircok cevabi okudum. Oncelikle yasadiklarina cok uzuldum, Allah sabirlar ve guc versin. Ama bu yasina ragmen ne kadar olgun ve akilli bir kizsin. Herkes o kadar guzel seyler yazmis, o kadar guzel diyaloglar gecmis ki konuda, okumaya doyamadim, cok kaliteli bir konu olmus. Sunu da eklemek isterim, cok okudugun belli. Normal bir insandan beklenmeyecek kadar guzel cumleler kuruyorsun, bir arkadasin da dedigi gibi bir sair, yazar gibisin. Ben de sevdim seni diger arkadaslar gibi. Yasadiklarindan sonra kendini yalniz hissetmen cok normal. Ama lutfen icinde biriktirdigin seyleri dokup anlatmak istersen, buraya gel, hepimiz seni dinleriz.
Sunu da eklemek istiyorum, su zamana kadar senin deyiminle aile olmayi hissedemissin, Allah'in takdiri. Ama bu vakitten sonra insallah cok guzel bir yuva kurar, kendi aileni olusturur, mutlu olursun.
merhaba rast
başka bi siteden arkadaş oldugum bi abim vardı. kendisinin ruhsal sorunları vardı arada hastaneyi ziyaret eder insan olur tekrar gelirdi( bunlar kendi tabiri) sen onun küçük versiyonusun(içtenlikle) ismini vermeyeceğim bikaç dizinin yardımcı senarstliği yada yazdığı tiyatroları da var..
memed abimde neler neler yaşamış ve bu yaşadıklarını kendine çizgi olarak almıştı..okadar güzel yazıları vardı ki arşivimde saklarım arada okurum.. bu aralar yine kayıplarda..yine kendiylke iç içe galiba..
senin yüreğin ne kdar güzel ya.. içinde neler var neler yaşamışsın ne güzelsinki öyle de anlatmışsın..
insan kalabalıkta da yalnız bunu çok kişi sölemiş zaten.. şuan iş yerimde masamda bunları yazıyorum .. günlerdir ağlamaktan şişmiş gözlerimle.. kimseye bu hayat kolay değil.. arada bi yoklamadan durmuyo sağolsun.. tabi ki kimseninkinin ölçüsü olmaz.
bak ben, diğerleri, bütün kk burda.. herkesin bi derdi var. herkes burda.. burdan yaz ,mail at, özelden yaz ,cebime yaz..her zaman yaz.. sen yaz bizde okuyalım..bişeylerin farkına varalım...
ki burda acı çeken herkes pluie,cemrem76....... hepiniz yazın....
canım nerdesin iyimisin okul nasıl geçti sıkıntın hafifledimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?