selam rast sadece seni merak ettiğim için baktım sayfana ama ilk günden daha iyi gördüm..maşallah maşallah...görüşmek üzere hep mutlu ol..
sen herşeyin üstünden gelmiş çok güçlü birisin.bende çok yalnızım arkadaşım ve burdayım gecenin bu vakti gördüğün gibi(
basınız sağolsun allah kımseyı yanlız bırakmasın
şimdi kimle kalıyorsun?
Anneannemlerde, babaannemlerde günden güne değişiyor evleri yakın kimde kaldığım problem olmuyor da... da sı yük ağır geliyor bazen...
hem de dayanılmaz derecede...
bilirim muallakla yaşamanın sabit bir yerin olmayışının huzursuzluğunu.çok içten söylüyorum inşallah seninde kendi evin olur.
Dostluk benim duvarlarımı yıkan bir mertebe sanırım, onu da bu zamana dek bir kişi yıktı o da çocukluk arkadaşım...
Her şeyime az çok ortak olan biri. Kendisini her şeyden soyutlamış olan biri, hatta öyle ki arada sırada benden bile soyutluyo.
Öyle işte : )
çok güzel demişsin ama ben soyutlanmayı kavrayamadım biraz açarsan sevinirim çocukken benimde hayatı çok parçalara bölündü hiç kendi yatağım olmadı biraz orda biraz burda sonuç bölünmüş kişilik ve yıkık dökük duygular bu günüme şükür seninle paylaşmak bana iyi geliyor umarım sana da bir nebze yanlızlığını unutturuyordur
Elbetteki. Hepiniz iyi geliyorsunuz.
Soyutlanma derken ne bileyim bazı dönemler kendi kabuğuna çekilir, iletişimi kapanır ulaşmak istesen ulaşamazsın. Her insanın böyle zamanları oluyor.
rast bak burda haklısın bilmiyorum ya burcumdan yada çekingen bir yapıya sahip olduğumdan bende zaman zaman kabuğuma çekilirim yanlızlık sessizlik bana çok iyi gelir bazende geçmişteki güvensizlikten ötürü insanların beni sevmediği ve değer vermediği hissine kapılırım en çok ne koyar biliyormusun benim oturduğum yer devlete ait lojman evleri malum herkes uzak o yüzden anneleri gelir arkadaşların işte tanışırız hoşbeş beni alır bi ağlama gözyaşlarıma hakim olamam kıskanırım adeta onun yüzünden pek kimse halimi sormaz sahibim yokki sahipsiz kuzu kim ne yapsın dimii toplumda bir yer edinemedim annesizlik hep karşıma çözülemeyen bir denklem olarak çıktı sanırım biraz öyle biraz böyle gidicek bu hayat ne dersin
canım teşekkür ederim o şarkıyı çok severim anne özlemini çok hissettiren bir şarkı ne güzel yourumlamış içten sıcak.nasılsın bugün işlerin rast gitsin inşallah
canım nasılsın sınavını verebildinmi inşallah dilediğin gibi geçmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?