canım yine fenalardasın.. hayırdır ya.. derdine derman olmak istiyoruz gerçekten ama burdan ne kdar etkili olur ki bilinmez..
bunalmaktan mı ateşin çıktı yoksa hasta mısın?
bunaldığın daraldığın anda yazsana.. kendi kendine kalma.. yalnızlığa da gözyaşına da gerek yok.. hani bana demiştin ya o gözlere sahip olmak isteyen kaç kişi var?
bu arada Hallac-ı Mansur'u okudun mu? yıllar önce okumuştm bida okucam bu aralar.. güzeldir okuması..
Hayır olmasını temenni ediyorum.
Bunalmaktan çıkıyor ateşim. Nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama astım hastalarını bilirsin bir anda nefes alamaz hale gelirler arada sırada olur, ben de aynı durumdayım. Bir anda nefes alamıyorum güçlük çekiyorum ve bitmesini istiyorum o an gelip geçsin istiyorum. Boğuluyor gibi oluyorum.
Zaten yazıyorum ama atlatamıyorum, ayağa kalkıp dolaşıyorum hızlı adım atmama engel olamıyorum kısaca deliye dönüyorum ama atlatamıyorum.
Gözyaşı bende olması gereken bir şey. Nasıl ki ayak kol parmak var aynı... Nasıl ki sabah kahvaltı akşam, akşam yemeği var aynı...
Hallac-ı Mansur ilk defa duyduğum bir isim kısa bir araştırmayla aslında ilk defa duymadığım sadece unutmuş olduğum bir isim olarak hatırladım. Eserlerine gelince yok, okumadım maalesef. Sadece hayatı hakkında kısa bir bilgiye sahibim çok eskiden duyduğum bir kişi imiş. Bunun şimdi farkına vardım.
Öyle işte.