KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

geldimm ben ya
buralardayım da kimse yok diye gelmedim

bizde durumlar ayni cnm yani en azindan benim acimdan ayni durumlar koca bi gobek sikayetler oflar puflar ekim ayinada girdik cok az kaldi dogumuma heyecanliyimm ve korkuyorummm eyvahedigeldismile

Son düzenleme:
kız hazal gittim geldim hala mı korkuyosun sen
ama senin gerginliğini hissediyo oğluşun o da korkar sonra lmaz:
ayy az önce yeni annelerin komik anılarının olduğu bi yer vardı
okurken kırıldım yaa

korkma hazal korku getirme içine daha çok korkarsın herkes nası doğuruyo bak millete çatır çatır doğuruyo hiç korkma zamanı gelince olur o Allah yardımcın olsun oğluşuna kavuşacaksın canım ne güzel doğumu deilde oğluna kavuşacağını düşün

kız hazal gittim geldim hala mı korkuyosun sen
ama senin gerginliğini hissediyo oğluşun o da korkar sonra lmaz:
ayy az önce yeni annelerin komik anılarının olduğu bi yer vardı
okurken kırıldım yaa

kiz ece bu korku benim gobus buyudugu itibaren var yeni deil yani ne zaman gobus cikti meydana artik bende anladim dogacagini o kadar kendimi kasmiyorum cnm ki oglumda icerde kasilmasin die ama elimde deil iste insanin aklina gelio ve endiseleniyorum nasil yapcem diee ohaoldumsmile

nezaman doğumun canım

sat a gore 4 kasim ultrasona gor 8 kasim cnm cok az kaldi ve iki hafta oncede gelebilirmis yaniii hayirlisi olsun yuzduk yuzduk kuyruna geldik sukurler olsun sagliklada kucagima alirim insallah :Saruboceq: evet oglumu kucagima alacagim gunu sabirsizlikla bekliorum ama ilk dogum olduu icin ne yapcem nasil yapcam die dusunup duruom aman bi sekilde cikacak nasil olsa bekliyip gorcez artik :kedi:

iyim canım seni sormalı

biz alıştık artık elektriksizliğe de kışın zor oluyo buzz gibi oturuyosun :S
en son balayına gidiyosuk antik kuntik yerlere
bu kız kalesi nerdeymiş ya inegölde

esenköy diye bir köy var onun üstünde gidersem anlatırım canım
kızlarrr nerdesiniz bugün neden kimseler yok huuhuuu

selam kizlar nabersiniz bugün

anaam kimse yokki yaaa:1ninca:

herkes kayip bugun
sormayın internet bağlantısı yoktu patladım yahu
ewet kimseler yok bugün ya ece nihan nirdesiniz kıı gelinde azıcık muhabet edelim
polyanan hazal hamişler nasılsınız bugün

yettim garii

olur canım merak etme hiç Allah yardım eder normalmi düşünüyosun arkadaşımda korkuyodu çok sezeryan oldu hiç korkulcak bişey yokmuş dedi korkma hiç hayırlısıyla olur

hosgeldin nihancim

evet bocugum normal dusunuyomo anda cekecegimi cekiiim sonra rahat rahat ogluma bakiimm sezeryan sonra cok agri yapiomus zaten oglumun basi asagida tam dogum pozisyonu almamis ama galiba normal gelcek insallah canim oglumm

ay maşallah ya
şöyle düşün hazalcuım ya
insanlar köy yerinde kendi kendilerine doğruyolar
sen hastanede olucaksın doktorun eşin olacak yanında

geldimm gibi yaw işim var pc de kafayı yedi sinir oldum

ay maşallah ya
şöyle düşün hazalcuım ya
insanlar köy yerinde kendi kendilerine doğruyolar
sen hastanede olucaksın doktorun eşin olacak yanında

valla her turlu seyi dusunuyorum ama insan korkuyo yaa bu korku normal die dusunuyorum zamani gelince dogcak oglum insallah banada cok aci cektirmez umarim dua etcem artik dusun dusun nereye kadar dimi? boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…