KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

geldimm gibi yaw işim var pc de kafayı yedi sinir oldum

olumunekankayizsmile bende sabah sinir olmuştum ama geçti şimdi
valla her turlu seyi dusunuyorum ama insan korkuyo yaa bu korku normal die dusunuyorum zamani gelince dogcak oglum insallah banada cok aci cektirmez umarim dua etcem artik dusun dusun nereye kadar dimi? boshayallersmile

evet hiç düşünme ya aklına getirmemeye çalış günler zehir olur hamileliğinin tadını çıkar o gün geldiği gibi geçicek hemen zaten korkulacak bişey yok hepimizi annelerimiz nasıl doğurdu bak yıllar geçti şimdi sen doğurucan düşünme tatlım tamammı:eek:lmaz:

aklına getirme tabi hazalcım hem dualarımız seninle olacak
hopp diye doğuruvercen

yeni mi geldi nihan netin off ben sıkıldım senin netin yok diye :KK1:

ayy kizlar ben bole korkuyom diyince siz cok korktugumumu dusunuyonuz ole kendimi perisan etmiom kaydirigubbakcemile3 ama aklima gelio bende burda paylasiom canlarim benim dualarinizla insaallah pat die cikarcam sonra tum aciyi unutcam doguranlar ole dioo ayy minicik bi hayat bizim hayatimzda kocaman bi yeri olcak ayy yerim ben oglumu

Son düzenleme:
aklına getirme tabi hazalcım hem dualarımız seninle olacak
hopp diye doğuruvercen

yeni mi geldi nihan netin off ben sıkıldım senin netin yok diye :KK1:

evet yeni geldim amma alışmışım size nan canım sıkıldı özledim bide:kedi:
ayy kizlar ben bole korkuyom diyince siz cok korktugumumu dusunuyonuz ole kendimi perisan etmiom kaydirigubbakcemile3 ama aklima gelio bende burda paylasiom canlarim benim dualarinizla insaallah pat die cikarcam sonra tum aciyi unutcam doguranla role dioo ayy minicik bi hayat bizim hayatimzda kocaman bi yeri olcak ayy yerim ben oglumu

yersin tabi can o can:emir_bebek::emir_bebek:

ben oğluşumu severken içime sokarım seni diye seviyordum eşimde eee içinden çıktı zaten yine mi sokçan içine diye dalga geçiyordu.
bi doğsun seninde içine sokasın gelcek sarılmak isticen ama minicik ya kıyamıcan sarılmaya öpmeye

oy oy oyyy gel bi öpem kocaman Şeniz
bende seni özledim
söyle belediyeye el koysunlar net işne gitmesin bi daha

evet yeni geldim amma alışmışım size nan canım sıkıldı özledim bide:kedi:

yersin tabi can o can:emir_bebek::emir_bebek:

ben oğluşumu severken içime sokarım seni diye seviyordum eşimde eee içinden çıktı zaten yine mi sokçan içine diye dalga geçiyordu.
bi doğsun seninde içine sokasın gelcek sarılmak isticen ama minicik ya kıyamıcan sarılmaya öpmeye

canim sen dogum sonrasimi kaybettin melegini bilmiyorumkismile

offf yan komsu duvari delio galiba yaa simdi duvari acip iceri gircek valla bu ne ses yaaa kafam agridi yarim saattir

offf yan komsu duvari delio galiba yaa simdi duvari acip iceri gircek valla bu ne ses yaaa kafam agridi yarim saattir
ayy o seste hiç çekilmez uzun zamandır mı sürüyor
basin saolsun cnm cok uzuldum insaallah ikinci bebegin saglikli ve uzun omurlu olur herseyin hayirlisi olsun :Saruboceq:

Amin:Saruboceq: canım hamişlerin duası kabul olurmuş sağolboshayallersmile

nihan başın sağolsun canım Allahım tez vakitte hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bi bebek nasip etsin inşallah

hazal hazırladınmı çantanı falan bebişinin herşeyi hazırdır dimi çok güzel oluyo ya bebeklerin kıyafetleri falan bende çok çocuğum olunca ona oda yapmak istiyorum

ayy evt ya bayılıyorum bende bebek eşyalarına
arkadaşımınkileri gördümde
bi çok şeyi bir örnek mavi pembe aldı o kadar tatlılar ki
insanın çocuk doğurası geliyo :KK1:

hazal hazırladınmı çantanı falan bebişinin herşeyi hazırdır dimi çok güzel oluyo ya bebeklerin kıyafetleri falan bende çok çocuğum olunca ona oda yapmak istiyorum

çok ,cocuğum olunca canım çocuk falan istemiyorum virgül koymayı unutmuşumkaydirigubbakcemile3 1 tane yapıyımda

ayy o seste hiç çekilmez uzun zamandır mı sürüyor

Amin:Saruboceq: canım hamişlerin duası kabul olurmuş sağolboshayallersmile

ayy yeni bitti yaa kafam sisti baslamasalr yine yaa

evet cnm hazirladim cantami antrede beklio bi yatagini kurmadik onuda hafta sonu kurcaz insaallah kuruluncan ben basinda hayallere dalarim artik boshayallersmile cok tatli telaslar bunlar yaa umarim herkes yasar bu duygularii :Saruboceq:

X