KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hazal çıktın heralde gülüm
ben de çıkıyorm uykum geldi
kociş gec gelecekmiş o gelinceye kadar uyuyayım yarın zaten erken kalkacağım 9 da dr randevum var çok merak ediyorum bebiş ne alemde

yok sekerim ne hamilesi ben dogurali 1 bucuk sene oldu :KK1::KK1:
bu arada hergün rüyamda hamis görüyorum kendimi
sanirim bi kaza kursununa hamis kalacam sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bu arada tünaydin canolar

kaydirigubbakcemile3 allah nasip edecekse önüne geçemezsin ama dikkatli olursan kısmetinde de yoksa bişeycik olmaz...ben de hamiş değilim ama çok istiyorum zamanı gelince.:CüvCüv:..rabbim hayırlı sağlık olarak bize nasip eder inşallah...:Saruboceq:

iyim canım seni sormalı

biz alıştık artık elektriksizliğe de kışın zor oluyo buzz gibi oturuyosun :S
en son balayına gidiyosuk antik kuntik yerlere :KK1:
bu kız kalesi nerdeymiş ya inegölde

hoşgeldin hazal napıyosun

hosbuldunm cnm iyiyim sen nasilsin? kahvalti yapiodum cevap gecikdi o yuzden kusura bakma aslinda tam kahvalti denmez cikolatali ekemk yedim ne zamandir istahim pek yok sabahlari hic bisey yiyesim gelmio dogum yaklastikca beni bi korku bi heyecan sario bide karnim cok buyudugu icin midemi kucultuyomus o yuzden istahim kesilmis boshayallersmile

iyim canım bende afiyet olsun oğluşuna kan sana süt olsun yediklerin :KK1: inş

korkma canım ya sakin ol oğluşun seni üzmeden gelicek hop diye anlamıcaksın bile

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkese rabbim mu mübarek günün hürmetine hepimizin dualarını kabul etsin inşallah herkesin gönlünde ne muradı varsa versin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:eek:puyorumnanaktan

umarim pat die cikar ama ne biliim iste heyecanda hat safhada hem ciksin istiom hem korkuom valla bu hamilelik hormonlari beni sekilden sekle soktu yaa hayirlisi ile bi dogursaydim hem endise hem korku hem heyecan offf her turlu ruh hali mevcut su anda valla :KK1:

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkese rabbim mu mübarek günün hürmetine hepimizin dualarını kabul etsin inşallah herkesin gönlünde ne muradı varsa versin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:eek:puyorumnanaktan

gunaydin ve hosgeldin cnm insallah tum dualarimiz kabul olur herkesin cumasi mubarek olsu bu arada :Saruboceq:

X