KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kizlarr naparsiniz ben uyudum uyandim geldim boshayallersmile ama salak gibi oldum yaa gunduz uykusu pek iyi deil kafam agridi aksama ne yemek yapcaksiniz ben patates ve tavugu firina vermeyi dusunuyorum.. biraz canim istedi

hoşgeldin hazal
ne güzel uyumuşsun keşke bende evde olsamda uyusam valla bütün gün uyurum hele sabah 12 kadar uyurdum evde olsaydım ben yemeğimi bi gece önceden yapıyorum taze fasülye pilav yaptm canım

patates ve tavukta çok güzel olur ben biraz salça ve baharat atıyorum bazen deişik oluyo ozamanda bayadır yapmadım fasülye bitince yine yapıyım bari

süpermis konu
misiri bende cok merak ediyom
yilbasina yer ayirttirmistikda gidememistik oturmustum totomun üstüne

aa o kötü olmuş işte
ben böyleyken gidemeyince sinir oluyorum birde yert ayırttır olsun kısmet

evt ya onu kastediyom millet orda çıplak olcak ben çatların sinirden
kız kalesi mi orassı nerde ki hiç duymadım
gözümün önündkeinden haberim yok aferim bana

bizim oteldede yaşlı yaşlı kadınlar 50-60 yaşında üstsüz güneşleniyodular çok komikti sarkık sarkıkkaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol:

ben yurtdışına gitmeyi isterim eşim kıbrısa gidelim diyor ama ben feci halde uçaktan korkuyorum bayılırım herhalde uçağa binsem o yüzden gidemem

benim eşimde yunanistana gitmek istiyo çok bende uçağa binemem heralde ya korkarım valla

bende çok korkuyorum yaa :S yükseklik korkum var benim

kizlarr naparsiniz ben uyudum uyandim geldim boshayallersmile ama salak gibi oldum yaa gunduz uykusu pek iyi deil kafam agridi aksama ne yemek yapcaksiniz ben patates ve tavugu firina vermeyi dusunuyorum.. biraz canim istedi

günaydın o zaman canım sana opuyorumnanaktan
ben yapmıyorum ya yemekleri o yüzden hiçbir fikrim yok
bekar olmanın en güzel yanı sanırım

iyiz hazalcim hosgeldin sabah gec kalkinca gün icinde uyuyamiyom ben ya iyi yapmissin sen bebis dinlenmistir.en kolayina giden yemegi yap yorma kendini
ben yemek yapmicam bugun disarda yiyecez kocisleopuyorumnanaktan

hoşgeldin hazal
ne güzel uyumuşsun keşke bende evde olsamda uyusam valla bütün gün uyurum hele sabah 12 kadar uyurdum evde olsaydım ben yemeğimi bi gece önceden yapıyorum taze fasülye pilav yaptm canım

hosbulduk cnm bole olmazdi hic ama bugun yatim die kafam agridi valla ayy canlisanlar icin zor yaaa uyku problemi oluo

ohh afiyet olsun simdiden menun guzelmis cnm ben firina tavuk ve patates koycam artik

ececim en iyisi seninkiymis yaa eve gidince yemegin hazirohh tadini cikar ama evlenince hersey senin eline bakacak :CüvCüv:

evlenince görürüz seni ece her aksam yemek derdin olacak ne yapsamda ne yesek diye ama kocacin anlayisli olursa kahvaltiyla bile idare edersiniz

kadinin görevi ama yemek yapmakkk

polyanan iyi gezin bebişle dışarı çıkmak zor olur başbaşa son günleriniz bebiş size rahat vermez olunca romantik romantik takılın bu songünlerde

polyanan iyi gezin bebişle dışarı çıkmak zor olur başbaşa son günleriniz bebiş size rahat vermez olunca romantik romantik takılın bu songünlerde

öyle yapiyom bende biz gece 2 de 3 te bile disari cikar gezeriz arabayla bebek gelince artik mümkün olmayacak artik.
korkuttun bak beni bebek olunca romantik anlar bitecekmi simdiiiimafoldumben

patates ve tavukta çok güzel olur ben biraz salça ve baharat atıyorum bazen deişik oluyo ozamanda bayadır yapmadım fasülye bitince yine yapıyım bari

evet cnmbende salcali su gezdiriorum uzerine nefis oluo

iyiz hazalcim hosgeldin sabah gec kalkinca gün icinde uyuyamiyom ben ya iyi yapmissin sen bebis dinlenmistir.en kolayina giden yemegi yap yorma kendini
ben yemek yapmicam bugun disarda yiyecez kocisleopuyorumnanaktan

hosbuldum cnm aslinda sabah 10.30 da kalktim kan vermeye gittim geldim uyku basti ama yavas yavas kendime geliorum ben disardan yemek yemiyorum cnm ozellikle bisey istemedikce kocam kizio sagliksiz die sadece ikeadan balik yiyoz oda balik faydali diee :bbo:

neyse kizlar size doyum olmaz ben yemegimi yapmaya basliyim kocam kalkmadan hazir olsun yatio simdi gorusuruz yine opuyorumnanaktan

yorma kendini canim görüsürüüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…