KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hosbulduk ask böcügüm 50 60 yasinda üstsüz ha ohaoldumsmile
ben balayi icin esimi bastan uyarmistim mütevazi ve turistlerin az geldigi yer olsun diye ama nerdeee
bodrum gibi bir yerde mütevazi yer.
bende baya acilip sacilmistim milleti göre görebilmiyorumkismile

korkacak bisi yok nihancim kus gibi ucuyon valla
birkese disini siksan rahatligini görsen alisirsin

olsun canım iyi yapmışın
öyle yerlerde sende açılıp saçılmayınca daha çok dikkat çekiyo insan mesela bizim burda denizde herkez bikiniyle oluyo pilajda haşemolu biri olunca herkes dik dik bakıyo bizde giyip bikinileri giriyoz valla nolcak halimiz bilmiyom

evet nerde bodrum antalya buralar hep turist ve işletme sahipleri genelde türkleri istemiyor ve soğuk davranıyor

sendemi korkuyon ask böcügüm

korkuyorum valla bu yaz antalyaya eşim uçakla gidelim dedi ben hayatta uçağa binmem dedim korkudan ölürüm dedim otobüsle 15 saat antalyaya gittik dötüm koltuğa geçti valla ama napıyım binemem uçağa annemle babam bile bindi

dogru dikkat cekiyor ama diger dünyada nasil hesabini verecez bilmiyom:sinifsinif:
ben bikini giyemeyecem artik galiba karnimda catlaklar olustudaa:gitme:

böcüğüm nerde oturuyordun ki sen 15 saat sürdü öyle ben 9 saatte canım çıktı otobüste nasıl oturcamı şaşırdım

binin binin alisin su ucaga kizlar adamlar sonra sizi otobüsle gönderir kendileri ucakla giderler bakkaydirigubbakcemile3

bikinime onca para döküp almistim onu kenarami atacam simdi
dogru canim onlar kapatiyo karni demi hihoyyyt

zaten biraz ölçülerinde değişme olabilir ben 5 kilo almıştım hamileyken ama bikinim küçük gelmişti sen bikinini kenarda tut mayokini al kendineopuyorumnanaktan
binin binin alisin su ucaga kizlar adamlar sonra sizi otobüsle gönderir kendileri ucakla giderler bakkaydirigubbakcemile3

klava:gidemez o bensiz biyere

neyse size doyum olmaz kızlar benim yarın 8 de yine başlıcak mesaim tabi okadar erken olmasada yine görüşürüz yarın öpüldünüz...

dogru valla kilo problemide var hem
görüsürüz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…