- 8 Ekim 2009
- 6.071
- 2
-
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
- #1.781
olsun canım iyi yapmışınhosbulduk ask böcügüm 50 60 yasinda üstsüz ha ohaoldumsmile
ben balayi icin esimi bastan uyarmistim mütevazi ve turistlerin az geldigi yer olsun diye ama nerdeee
bodrum gibi bir yerde mütevazi yer.
bende baya acilip sacilmistim milleti göre görebilmiyorumkismile
hosbulduk ask böcügüm 50 60 yasinda üstsüz ha ohaoldumsmile
ben balayi icin esimi bastan uyarmistim mütevazi ve turistlerin az geldigi yer olsun diye ama nerdeee
bodrum gibi bir yerde mütevazi yer.
bende baya acilip sacilmistim milleti göre görebilmiyorumkismile
sendemi korkuyon ask böcügüm
korkacak bisi yok nihancim kus gibi ucuyon valla
birkese disini siksan rahatligini görsen alisirsin
olsun canım iyi yapmışın
öyle yerlerde sende açılıp saçılmayınca daha çok dikkat çekiyo insan mesela bizim burda denizde herkez bikiniyle oluyo pilajda haşemolu biri olunca herkes dik dik bakıyo bizde giyip bikinileri giriyoz valla nolcak halimiz bilmiyom
dogru dikkat cekiyor ama diger dünyada nasil hesabini verecez bilmiyom:sinifsinif:
ben bikini giyemeyecem artik galiba karnimda catlaklar olustudaa:gitme:
evet nerde bodrum antalya buralar hep turist ve işletme sahipleri genelde türkleri istemiyor ve soğuk davranıyor
yok ya bak bunu bilmiyodum
mayokini giyersin onlar karnı kapatıyor tatlım üzme canını
böcüğüm nerde oturuyordun ki sen 15 saat sürdü öyle ben 9 saatte canım çıktı otobüste nasıl oturcamı şaşırdım
bikinime onca para döküp almistim onu kenarami atacam simdi
dogru canim onlar kapatiyo karni demi hihoyyyt
binin binin alisin su ucaga kizlar adamlar sonra sizi otobüsle gönderir kendileri ucakla giderler bakkaydirigubbakcemile3
zaten biraz ölçülerinde değişme olabilir ben 5 kilo almıştım hamileyken ama bikinim küçük gelmişti sen bikinini kenarda tut mayokini al kendineopuyorumnanaktan
klava:gidemez o bensiz biyere
neyse size doyum olmaz kızlar benim yarın 8 de yine başlıcak mesaim tabi okadar erken olmasada yine görüşürüz yarın öpüldünüz...
bende merak ettim
eşim geldide o oturdu bilgisayara ondan çıkmak zorunda kaldm çanakkaleden gece 12 de bindik otobuse gündüz 2 de antalyaya vardık 2dende 4 e kadar antalyadan beleğe otele anca varabildik